Календар подій

30.10.2017 – 5.11.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
30.10.2017

ІІ етап відбору конкурсних робіт Малої академії наук на базі НУБіП

30 жовтня 2017, 11:00

 30 жовтня на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбудеться ІІ етап відбору конкурсних робіт Малої академії наук Київської області.Початок об 11-00 в актовій залі навчального корпусу №3.Віталій Коваленко 

Ректорат звужений

30 жовтня 2017, 8:30

Стартує ІІІ Всеукраїнський конкурс «Краща аграрна практика 2017». Приєднуйтеся!

30 жовтня 2017, 0:00

 Онлайн видавництво AgroPortal.ua за підтримки Ради з питань аграрної освіти при Міністерстві освіти і науки, НМЦ інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» оголошує проведення  

Учні-гуманітарії Київщини обирають наш університет

30 жовтня 2017 року

     Наше майбутнє починається вже сьогодні. Дотримуючись цього принципу, НУБіП України гостинно прийняв майбутніх студентів та організував роботу слухачів МАНУ за 12 галузями.  

Ректор Станіслав Ніколаєнко звернувся до голови КМДА Віталія Кличка щодо термінового під’єднання корпусів університету до опалення

30 жовтня 2017 року

 30 жовтня ректор університету Станіслав Ніколаєнко звернувся до голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка щодо необхідності терміново під’єднати корпуси університету до опалення. Відповідний лист за підписом очільника НУБіП направлений столичному голові. 

На базі НУБіП пройшла обласна науково-практична настановна конференція учнів – членів Малої академії наук України

30 жовтня 2017 року

     Це вже другий візит, організований в університеті для школярів Київщини. Тоді старшокласники – потенційні абітурієнти – завітали до вишу, аби познайомитися з його можливостями і перспективами, які надає навчання тут. 

Ректорат: готуємося до зустрічі зі студентським активом

30 жовтня 2017 року

     30 жовтня 2017 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету зазначив, що основні завдання на листопад були поставлені на відповідній нараді-плануванні минулого тижня, тому сьогодні увага буде сконцентрована на поточних питаннях. 

До уваги студентів університету! Стипендіальна програма «ЗавтраUA» проводить конкурс студентських наукових робіт!

30 жовтня 2017 року

     1 листопада 2017 року о 1300 в 308 аудиторії 3 навчального корпусу відбудеться презентація стипендіальної програми «Завтра UA» для студентів університету 

Голови студорганізацій факультетів юридичного і землевпорядкування здобули титули віце-міс і віце-містер «Краса Голосієва 2017»

30 жовтня 2017 року

     26 жовтня 2017 року за підтримки Голосіївської райдержадміністрації в актовій залі Міжнародної академії управління персоналом пройшов конкурс краси «Краса Голосієва 2017». 

Свідомий вибір: профорієнтація на Житомирщині

30 жовтня 2017 року

     Початок навчання у ВНЗ першокурсників, радість батьків і родини. Хвилювання позаду, інші тривоги попереду, проте найбільші на сесії… а до неї кілька місяців навчання. Сумлінного і відповідального. Все це у майбутньому. А що сьогодні? Неоціненний власний досвід пережитого вступу, літа перемог і поразок, проб і прорахунків. 

На кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції провели атестацію магістрів

30 жовтня 2017 року

     27 жовтня 2017 р. на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції провели атестацію магістрів 2-го року навчання спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» щодо готовності розділів магістерської роботи. 

Вівторок
31.10.2017

Викладачі факультету землевпорядкування пройшли практичну підготовку з використання безпілотних літаючих апаратів у геодезії, картографії та землеустрої

31 жовтня 2017 року

     Аналіз тенденцій розвитку геоінформаційних систем і геодезично-картографічних дослідницьких технологій переконливо показує, що в даний час і в найближчому майбутньому головна увага фахівця, насамперед у сфері землевпорядкування, буде приділятись ефективному використанню потенціалу безпілотних літаючих апаратів. 

Спеціалізована вчена рада ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження поповнилася ще однією науковою спеціальністю – 05.13.07 «Автоматизація процесів керування»

31 жовтня 2017 року

     Тривалий час випускники аспірантури кафедри автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І. 

Нові шляхи для впровадження наукових розробок у практику аграрного виробництва

31 жовтня 2017 року

     Кафедра автоматики і робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка продовжує активно працю над створенням сучасних систем керування складними біотехнічними об’єктами, залучаючи до цього фахівців із суміжних підрозділів. 

Розпочали роботу постійно діючі консультаційно-підготовчі курси

31 жовтня 2017 року

     Університет відкрив двері для слухачів постійно діючих консультаційно-підготовчих курсів. Цього року на них прийшло близько 70 слухачів. Заняття із восьми предметів проводитимуть висококваліфіковані викладачі університету щосуботи та щонеділі до кінця квітня 2018 року. 

Стажування студентів за програмою APOLLO 2018

31 жовтня 2017 року

 (за підтримки Міністерства захисту прав споживачів, харчування та сільського господарства Федеральної землі Бранденбург (Німеччина)) Запрошуються студенти для проходження стажування у 2018 році.Тривалість практики – 4 місяці, яка включає в себе:Cемінар (2 тижні) з практичною та теоретичною підготовкою, курс на 

Стажування у "Німецькій Селянській Спілці" 2018

31 жовтня 2017 року

 Німецька Селянська Спілка (за підтримки федерального міністерства продовольства, сільського госп 

Доцент Іван Шемелинець про новації нового Закону України «Про освіту»

31 жовтня 2017 року

     5 вересня 2017 року був прийнятий новий Закон України «Про освіту», який змінив підходи до організації системи освіти, а також містить зміни щодо вищої освіти. 

На агробіологічному факультеті пройшов «Дебют першокурсника»

31 жовтня 2017 року

     Уже декілька років поспіль традиційним святом для осені залишається «Дебют першокурсника». Свято, на якому студенти першого курсу показують свої таланти і доводять, що вони гідна зміна магістрам. 

Факультет інформаційних технологій надає допомогу Мінагрополітики у підборі нових кадрів

31 жовтня 2017 року

      Згідно оголошеного Кабінетом Міністрів України конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби з питань реформ Міністерство аграрної політики почало проведення конкурсного тестування для своїх претендентів. 

Увага! Стартує звітна компанія за підсумками наукової на інноваційної діяльності за 2017 рік!

31 жовтня 2017 року

     З 4 грудня в наукових структурних підрозділах університету розпочинається звітна компанія з метою підведення підсумків про результати наукової та інноваційної діяльності наукових структурних підрозділів НУБіП України за 2017 рік.     Протягом місяця керівники НДР мають представ 

Середа
1.11.2017

Запрошуємо на V міжнародний семінар, присвячений 15-річчю журналу «Сучасне птахівництво» і 120-річчю НУБіП України

1 листопада 2017, 9:30

 Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниКафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві 

До ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України завітали юні лісівники

1 листопада 2017 року

     31 жовтня 2017 року в актовій залі навчального корпусу № 1 НУБіП України відбулася Київська обласна учнівська конференція «Учнівські лісництва – ефективна форма еко 

Команда професіоналів що тримає руку на пульсі галузі

1 листопада 2017 року

     Співробітники кафедри впродовж останніх років формують банк проблем галузі для їх позитивного вирішення. Вони визначають пріоритети розвитку та пропонують багато інноваційних рішень з покращення діяльності галузі. 

Розпочались змагання з волейболу серед жіночих команд

1 листопада 2017 року

     31 жовтня 2017 року розпочались змагання з волейболу серед жіночих команд у межах Спартакіади студентів НУБіП України 2017/18 н.р. Про свою участь у них заявили 15 збірних студентських команд факультетів, ННІ. 

Заключний акорд міжнародної конференції «Цифрова освіта у природничих університетах»

1 листопада 2017 року

     27 жовтня 2017 рокудля обговорення кращих практик е-навчання зібрались викладачі факультету інформаційних технологій НУБіП України та представники делегації Вроцлавського природничого університету. 

Наші дівчата вибороли перемогу у представниць Шевченкового університету у змаганнях з футзалу

1 листопада 2017 року

     Жіноча збірна НУБіП України з міні-футболу під керівництвом тренерів Валерія Прохніча та Олени Отрошко бере участь у спортивних змаганнях з футзалу серед команд студентів вишів Голосіївського району Києва. 

Агробіологічний факультет відвідав керівник Німецько-українського аграрного демонстраційного центру

1 листопада 2017 року

     29 жовтня 2017 року агробіологічний факультет університету відвідав керівник Німецько-українського аграрного демонстраційного центру Уве Кафтан. 

Вшановуючи пам'ять жертв Голодомору

1 листопада 2017 року

     Четвертокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК разом з куратором – доцентом кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Володимиром Василівим побували у Національному музеї «Меморіал жертв Голодомору» — ц 

Роботодавці Анатолій Полтавець та Олександр Меншун посприяли в придбанні новенької футбольної форми землевпорядникам

1 листопада 2017 року

     Факультет землевпорядкування один зі спортивних факультетів Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Гуманітарії провели засідання секції «Філософія та суспільствознавство» МАНУ Київщини

1 листопада 2017 року

       30 жовтня на базі НУБіП України пройшла Обласна науково-практична настановна конференція учнів – членів Малої академії наук України. 

Переддипломна практика як можливість поспілкуватися з учнями на теми майбутнього студентського життя

1 листопада 2017 року

      Аналіз результатів анкетування магістрів спеціалізації «Управління навчальним закладом», який провели науково-педагогічні працівники кафедри методики навчання та управління навчальними закладами на початку 2017/2018 н.р. 

Стажування для науковців, Німеччина

1 листопада 2017 року

Шановні колеги! 

Шукаємо нові форми профорієнтації: розширене засідання гуртка «Mes découvertes»

1 листопада 2017 року

     Стало вже доброю традицією зустрічати наших студентів, які пройшли стажування на фермах і агропідприємствах Франції не тільки хлібом-сіллю, а й цікавими питаннями, дискусіями і пропозиціями. 

Міжнародним тематичним семінаром в університеті відзначили 15-річчя журналу «Сучасне птахівництво»

1 листопада 2017 року

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів і його кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві розпочав роботу V міжнародний семінар, присвячений одразу двом ювілеям: 15-річчю журналу «Сучасне птахівництво» і 120-ій річниці нашої alma mater. 

Четвер
2.11.2017

Зустріч керівництва університету із старостами груп: працювати злагоджено на імідж університету фото

2 листопада 2017 року

      2 листопада відбулася зустріч ректора університету Станіслава Ніколаєнка зі старостами академічних груп – елітою і лідерами нашого студентства, тими, хто доводить вимоги деканату, ректорату до виконання. Така форма спілкування вже стала традиційною. 

Професійні компетентності фінансиста в умовах розвитку корпоративних фінансів: погляд практиків

2 листопада 2017 року

     2 листопада 2017 року на економічному факультеті пройшов науково-практичний семінар «Професійні компетентності фінансиста в умовах розвитку корпоративних фінансів». 

Протиепізоотичні каси: факультет ветеринарної медицини переймає досвід німецької системи захисту власників тварин у випадку виникнення епізоотії

2 листопада 2017 року

     За підтримки деканату факультету ветеринарної медицини і Німецько-українського агрополітичного діалогу 31 жовтня відбулася лекція директора протиепізоотичної каси Рейнланд-Пфальц землі Німеччини, доктора Роланда Лабома на тему «Протиепізоотичні каси – німецька система захисту власників тварин у випадку виникнення епізоотії також для України». 

У центрі уваги землевпорядників – сучасні технології картування ґрунтів

2 листопада 2017 року

      Фахівці добре знають, що великомасштабні ґрунтові карти є основним видом ґрунтових карт для різних господарств як робочий документ для планування і проведення агротехнічних і меліоративних робіт, організації раціонального режиму використання території. 

Вадим Ткачук: в МОН обговорили питання міжнародної співпраці

2 листопада 2017 року

 2 листопада в Міністерстві освіти і науки України під головуванням заступника міністра Юрія Рашкевича відбулось засідання ради проректорів з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків. 

Не смічу сам та іншим не дозволяю

2 листопада 2017 року

     Саме під таким девізом учора наші студенти знову відгукнулися на прохання адміністрації Голосіївської районної ради в місті Києві та взяли участь в акції «Я – довкілля!» для підготовки території парку до зимового періоду. 

Наш досвід Erasmus фото

2 листопада 2017 року

Університет Загреба прийняв цього року понад 450 студентів за програмою Erasmus< 

Відвідайте університет і особисто відчуйте його атмосферу

2 листопада 2017 року

     Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Тетяна Балановська і доцент Аліна Троян зустрілися з учнями Хотівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія». 

Наш досвід Erasmus фото

2 листопада 2017 року

     Університет Загреба прийняв цього року понад 450 студентів за програмою  

Футболісти університету вишли до ¼ фіналу Кубку Києва

2 листопада 2017 року

     30 жовтня на футбольному полі ДЮСШ №15 пройшла 1/8 Кубку Києва серед студентських команд вищих закладів освіти, в якій футболісти НУБіП України зустрілися першоліговим «Економістом» з КНЕУ. 

Збірна НУБіП України зі спортивної аеробіки – чемпіонки відкритого кубку фізкультурно-спортивного товариства «Україна» фото

2 листопада 2017 року

     Збірна команда НУБіП України зі спортивної аеробіки 28 та 29 жовтня 2017 року приймала участь у відкритому кубку фізкультурно-спортивного товариства «Україна» в місті Івано-Франківськ. 

Чим керуються старшокласники при виборі навчального закладу

2 листопада 2017 року

     28 жовтня 2017 року ми із завідувачем кафедри історії і політології Сергієм Біланом у межах традиційного Дня самоврядування зустрілися із старшокласниками Київської гімназії № 48. 

П'ятниця
3.11.2017

Наукова бібліотека отримала нову партію сучасних підручників та навчальних посібників, що надруковані за кошти університету

3 листопада 2017 року

    Нещодавно наукова бібліотека університету отримала уже третю партію сучасних підручників та навчальних посібників, що надруковані за кошти університету, а це – 10 назв та 420 примірників! 

Polish-Ukrainian High-Tech Hub 2017

3 листопада 2017 року

Шановні колеги! 

Україна-Південна Корея: ректор Станіслав Ніколаєнко та посол Лі Янг-Гу обговорили питання створення на базі НУБіП центру інновацій і технологій в АПК фото

3 листопада 2017 року

      3 листопада до Національного університету біоресурсів і природокористування України завітала делегація Республіки Південна Корея, на чолі з послом паном Лі Янг-Гу та керівником Корейського освітнього центру паном Санг-Беамом. 

Студенти-конструктори відвідали сучасний вітчизняний завод ПАТ «Elvorti»

3 листопада 2017 року

     31 жовтня 2017 року студенти та науково-педагогічні працівники факультету конструювання та дизайну в рамках підвищення практичної складової підготовки фахівців відвідали сучасне, передове підприємство сільськогосподарського машинобудування України ПАТ «Elvorti» (м. 

Названо переможців І Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з годівлі тварин та технології кормів на приз академіка І.І. Ібатулліна

3 листопада 2017 року

     2 листопада 2017 року, за спонсорської підтримки ТОВ «ТД «Світ-Агро», відбулася підсумкова наукова конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з годівлі тварин та технології кормів на приз академіка І.І. Ібатулліна. 

Знайомимося з ризик-орієнтованими методами: виїзне заняття магістрів спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація»

3 листопада 2017 року

     2 листопада 2017 року у межах міжнародної виставки ефективних рішень для агробізнесу «АгроКомплекс 2017», програмою ділових заходів якого було передбачено семінар «ЕКОtransformation: АПК». Законодавчі зміни, технології. Кращий досвід». 

Доступ до БД Scopus відкрито!

3 листопада 2017 року

 Згідно з наказом МОН України № 1286 від 19.09.2017 року НУБіП України надано доступ до бібліографічної і реферативної бази даних Scopus 

Віта Строкаль: екологічна паспортизація – шанс зберегти родючість українських чорноземів

3 листопада 2017 року

     Наукові інтереси наших молодих учених вражають своєю різноплановістю. 

Анонс: Короткий курс «Безпека продуктів харчування» з сертифікатом Університету Пенсильванія (Penn State University)

3 листопада 2017 року

До уваги всіх студентів та викладачів уінверситету!У червні наступного року на базі НУБіП України буде проведено сертифікований курс «Food Safety». Даний курс буде проводитися науковцями Університету Пенсильванії (Penn State University) безкоштовно. За умови успішного проходження курсу буде видаватися сертифікат Penn State University. 

Субота, неділя
4-5.11.2017

4 листопада – День відкритих дверей на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

4 листопада 2017 року

     4 листопада на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся День відкритих дверей. На захід завітали випускники загальноосвітніх шкіл, гімназій, технікумів і коледжів. 

IT НУБіП: Як почати кар'єру, поєднати навчання та роботу і до чого тут Bitcoin (ВІДЕО)

4 листопада 2017 року

Про старт кар’єри розповідає випускник факультету інформаційних технологій НУБіП України Максим Гавлович, який наразі є керівником проектів Lifecell  

Авторитетний часопис «Україна молода»: Сільські випускники цьогоріч не змогли подолати бар’єри ЗНО на економічні спеціальності

4 листопада 2017 року

 На базі Національного університету біоресурсів і природокористування України пройшов Всеукраїнський «круглий стіл», присвячений підсумкам вступної кампанії-2017 року — на економічні спеціальності в аграрні виші. 

Створена Рада деканів зі спеціальностей 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 207 «Водні біоресурси та аквакультура»

4 листопада 2017 року

      31 жовтня цього року у Науково-методичному центрі «Агроосвіта» відбулося перше засідання Ради деканів вищих навчальних закладів за спеціальностями «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура» 

Студентське дозвілля: другокурсники факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК побували у музеї О.С. Пушкіна

4 листопада 2017 року

     Останні погожі дні осені 2017 року другокурсники факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК запам’ятають не лише святкуванням професійного свята – Дня працівників харчової промисловості, але і романти 

Навчальна та наукова робота міжкафедральної навчально-наукової лабораторії ветеринарно-діагностичних досліджень в ракурсі підготовки магістра

5 листопада 2017 року

     Добре організована лабораторна робота, у якій застосовуються сучасні методи та методики - запорука підготовки конкурентноспроможного фахівця на ринку праці. Дисципліна «Сучасні методи і прилади біохімічних досліджень», що викладається на кафедрі біохімії ім. акад. М.Ф. 

Шлях до серця учня лежить через співпрацю з учителем

5 листопада 2017 року

     Важливим компонентом професійної орієнтації учнів є професійна просвіта – повідомлення школярам відомостей про різні професії, їхнє призначення, потреба в кадрах, умови праці, вимоги до кожної професії й оплата праці. 

Наука об'єднує: кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка налагоджує співпрацю з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка

5 листопада 2017 року

     Роль науки в розвинутих країнах світу важко переоцінити. Саме вона, пропонуючи високі технології, рухає у розвитку економіку держави. При цьому часто виникає потреба об'єднання зусиль різнопрофільних фахівців для вирішенні проблем на стикові наук. І частіше саме за таких обставин досягаються перспективні результати. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook