Календар подій

4.09.2017 – 10.09.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
4.09.2017

Організований початок навчального року – в центрі уваги ректорату

4 вересня 2017 року

4 вересня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Стартував новий навчальний рік, який фактично розпочався із серпневого засідання вченої ради, вчених рад факультетів та ННІ, відзначення Дня знань. Сьогодні ж розпочався навчальний процес. 

Затверджено План роботи вченої ради університету на 2017-2018 навчальний рік

4 вересня 2017 року

Публікуємо затверджений 29 серпня 2017 року План роботи вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України на 2017-2018 навчальний рік. 

У рамках міжнародного проекту між НУБіП України та Лісовою Службою США представники урядових організацій України вивчали досвід охорони лісів від пожеж у США

4 вересня 2017 року

 У межах проекту між Лісовою Службою США та Національним університетом біоресурсів і природокористування України організовано ознайомчу поїздку до США представницької делегації ключових відомств, які відповідають за охорону лісів від пожеж у зоні відчуження. 

Думати самостійно. Звернення викладачів найкращих вишів світу до студентів

4 вересня 2017 року

 З нагоди початку нового навчального року 23 науковці та викладачі Прінстону, Гарварду та Йєлю оприлюднили звернення до студентів. 

Вчена рада затвердила зміни до «Правил призначення академічних стипендій у НУБіП України» (документ)

4 вересня 2017 року

 На серпневому засіданні вченої ради університету затверджено зміни до «Правил призначення академічних стипендій у НУБіП України», що стосуються особливостей нарахування стипендії студентам, зарахованим на навчання на другий чи третій курс освітнього ступеня «Бакалавр» за 

Вівторок
5.09.2017

Лекція MASHAV "Тренди, іновації, маркетинг у сфері вирощування овочей" у НУБіП

5 вересня 2017, 10:00

Шановні колеги!Раді повідомити, що 5 вересня до нашого університету завітає лектор MASHAV Омар Зейдана з лекцією на тему "Trends and innovations in vegetables production & Marketing" /Тренди, іновації, маркетинг у сфері вирощування овочей/Де: НУБіП України, корпус №10, ау. 233Коли: 5 вересня, 10:00 

Джоді Корнел з Університету штату Айова (США) прочитав лекцію для викладачів та студентів про нові методики викладання англійської мови

5 вересня 2017 року

Під керівництвом досвідченого тренера Джоді Корнела із Університету штату Айова (США) в університеті відбувся міжнародний науково-методичний семінар для викладачів та студентів. 

До уваги студентів – контрактників! Податкова знижка або як повернути частину коштів за навчання

5 вересня 2017 року

Нагадуємо студентам-контрактникам та їхнім батькам про можливість отримати часткове відшкодування вартості навчання з боку держави. 

Стипендії від Грецького Фонду державних стипендій

5 вересня 2017 року

Шановні студенти!Грецький Фонд державних стипендій оголосив про 24-у Програму надання стипендій іноземним громадянам (випускникам ВНЗ), яка передбачає участь стипендіатів у 8-місячних курсах з вивчення грецької мови і культури у 2017–2018 академічному році. 

Стипендії на навчання в Чехії

5 вересня 2017 року

Шановні студенти! 

Не словом, а ділом: ректорат систематично поліпшує побутові умови в студентському кампусі фото

5 вересня 2017 року

У надзвичайно складній фінансово-економічний ситуації ректорат продовжує виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020». Один з її напрямів – поліпшення побутових умов у студентських гуртожитках.  

Засідання кафедри

5 вересня 2017 року

   7 вересня 2017 р. об 11.30 відбудеться засідання кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин 

Ректорат університету звернувся до столичної влади: потрібно терміново відновити гаряче водопостачання у гуртожитках

5 вересня 2017 року

 Відповідний лист, адресований київському міському голові Віталію Кличку, підписав ректор університету Станіслав Ніколаєнко.  

Військова освіта – за державний кошт

5 вересня 2017 року

 Шановні студенти! 

Середа
6.09.2017

Викладачі університету пройшли стажування в США з управління надзвичайними ситуаціями

6 вересня 2017 року

Професор кафедри лісівництва Сергій Зібцев та асистент кафедри лісової таксації та лісовпорядкування Олександр Сошенський взяли участь у двотижневому семінарі з управління надзвичайними ситуаціями, який проходив у Сполучених Штатах Америки. 

Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів вивчають зарубіжний досвід годівлі тварин

6 вересня 2017 року

Надзвичайно вдалим і приємним розпочався цього року навчальний процес на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. 

Візит лектора MASHAV в НУБіП 05.09.2017

6 вересня 2017 року

5 вересня 2017 року НУБіП України відвідав лектор MASHAV Омар Зейдан. Шановний представник виступив перед студентами і викладачами з лекцією на тему "Trends and innovations in vegetables production & Marketing" ("Тренди, іновації, маркетинг у сфері вирощування овочей") 

В університеті організовано розпочався навчальний рік

6 вересня 2017 року

Те, що навчальний рік вже розпочався, у комплексі споруд 12-го корпусу відчутно відразу: по переповнених переходах у перервах між заняттями.  

Четвер
7.09.2017

Школа молодого педагога

7 вересня 2017, 14:00

 07 вересня 2017 року о 14.00 в аудиторії 201 корпусу №3 відбудеться науково-методичний семінар для молодих науково-педагогічних працівників ННІ/факультетів, педагогічний стаж яких не перевищує трьох років. Програма семінару та склад організаційної робочої групи додаються. 

Круглий стіл «Розвиток обліку, контролю, аналізу та оподаткування в Україні»

7 вересня 2017, 13:00

     Економічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України запрошує Вас узяти участь у роботі круглого столу «Розвиток обліку, контролю, аналізу та оподаткування в Україні»< 

Лекція проф. д-ра Маркоса Фава Невеса, професора Університету Сан Пауло (Бразилія) на тему: «Глобальні бізнес-тренди продукції харчування»

7 вересня 2017, 11:40

На базі факультету аграрного менеджменту Національного університеті біоресурсів і природокористування України відбудеться зустріч та лекція Проф. д-ра Маркоса Фава Невеса, професора Університету Сан Пауло (Бізнес-Школа економіки, бізнес-адміністрування та обліку), засновника компанії «Маркестрат» (Бразилія). 

60 років студентській спартакіаді: якщо молода людина сильна духом і фізично – вона готова до всіх випробувань фото

7 вересня 2017 року

     В університеті пройшло спортивне свято до Дня фізичної культури і спорту, присвячене 60-річчю спартакіади серед студентів і 120-річчя НУБіП. 

Школа молодого педагога: викладачі університету удосконалюють педагогічну майстерність

7 вересня 2017 року

     7 вересня у перший тиждень нового навчального року викладачі університету, чий стаж науково-педагогічної роботи не перевищує трьох років, на декілька годин перетворилися на студентів: сіли за парти і лави і в рамках «Школи молодого педагога», що діє вже не перший рік, опановували ази  

Першокурсники: НУБіП України – це наша душа, надія, радість, наша Слава і життя!

7 вересня 2017 року

… Життя визначається не загальним відліком часу, а кількома важливими моментами,які являються свого роду поворотними пунктами в людській долі.… Саме з цього моменту життя стає по-справжньому осмисленим і благодатним 

Координаційна рада: активно приступаємо до реалізації завдань розвитку науки в університеті

7 вересня 2017 року

     Перше у новому навчальному році засідання координаційної ради з питань науково-технічної діяльності розпочалось з аналізу нагальних завдань, поставлених перед науковою спільнотою університету. 

80-річчю педагога і науковця Леоніда Сука фото

7 вересня 2017 року

     7 вересня на економічному факультеті пройшов круглий стіл «Розвиток обліку, контролю, аналізу та оподаткування в Україні», присвячений 80-річчю доктора економічних наук, професора кафедри обліку та оподаткування Леоніда Сука. 

Університет Сан Паоло (Бразилія) готовий співпрацювати з НУБіП України фото

7 вересня 2017 року

     Національний університет продовжує налагоджувати зв’язки з вищими навчальними закладами світу. Сьогодні відбулася зустріч проректора з міжнародних питань Вадима Ткачука з професором Університету Сан Паоло (Бразилія) Маркосом Фава Невесом. М. 

Науковці Університету штату Айова Дуглас Кенеллі та Джоді Корнел поділилися досвідом роботи екстеншн сервісу

7 вересня 2017 року

     Викладачі та студенти ННІ післядипломної освіти з дорадництва, менеджменту інноваційної діяльності та державного управління зустрілись із професором Дугласом Кенеллі та фахівцем з міжнародних програм Джоді Корнел  

Вивчаймо латинь ‒ розширюймо лінгвістичний кругозір

7 вересня 2017 року

     Одним із першим, із ким знайомилися першокурсники-гуманітарії в університеті, був декан уже їхнього гуманітарно-педагогічного факультету професор Василь Шинкарук. Їм було цікаво: що ж викладає декан? Латинь!!! 

Результати першого етапу конкурсного відбору проектів наукових робіт молодих вчених

7 вересня 2017 року

 В університеті завершився перший етап конкурсного відбору проектів тнаукових робіт молодих вчених, які працюють (навчаються) у вищих навчальних закладах та наукових установах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, подальше виконання яких розпочнеться у 2017 році за рахунок коштів загального фонду державного бюджету. 

Наукова бібліотека запрошує ознайомитись із новими надходженнями навчальної та наукової літератури

7 вересня 2017 року

Наукова бібліотека НУБіП України запрошує на книжкову виставку нових надходжень літератури, де представлено 199 видань, серед них – 70 монографій, 106 навчальних посібників та 23 збірники наукових праць аграрних вузів України. 

Агробіологічний факультет визначив нову стратегію розвитку плодоовочевого саду

7 вересня 2017 року

     На цьому тижні відбулося розширене засідання деканату на якому були присутні перший проректор Ігор Ібатуллін, начальник дослідної частини Володимир Отченашко, провідний фахівець дослідної частини Людмила Мацейко та директор служби закладів харчування Богдан Дубас. 

На факультеті аграрного менеджменту розпочато навчання за новою освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

7 вересня 2017 року

     На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту 4 вересня 2017 р. 

П'ятниця
8.09.2017

Пам’яті засновника українського необароко фото

8 вересня 2017 року

     Сьогодні до пам’ятних відзнак людям, причетних до творення 120-річної історії університету, додалася ще одна. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко провів настановчу лекцію для магістрантів-гуманітаріїв

8 вересня 2017 року

 8 вересня у студентів магістратури гуманітарно-педагогічного факультету навчання розпочалось з лекції ректора НУБіП України, доктора педагогічних наук, професора кафедри педагогіки, член-кореспондента НАПН України Станіслава Ніколаєнка. 

Кафедра терапії і клінічної діагностики започатковує співпрацю з компанією «Мілкіленд Агро»

8 вересня 2017 року

     Викладачі кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.І., Голопура С.І., Грушанська Н.Г. розпочали співпрацю з ТОВ «Мілкіленд Агро». 

Субота, неділя
9-10.09.2017

Біодинамічне господарство – філософія життя, застосована до землеробства

9 вересня 2017 року

    Нещодавно закінчився перший модуль "Від нової свідомості до нового організму" навчального курсу"Основи" Школи біодинаміки України. 

В День незалежності Бразилії на факультеті аграрного менеджменту відбулась лекція професора Маркоса Фава Невеса (Університет Сан Пауло, Бразилія) фото

9 вересня 2017 року

     Так співпало, що у день не залежності Бразилії до університету завітав професор Бізнес-Школи економіки, бізнес-адміністрування та обліку Університету Сан Пауло (Бразилія) та засновник компанії «Маркестрат» Маркус Фава Невес. 

Чоловіча та жіноча збірні НУБіП з перетягування канату стали володарями Суперкубка України фото

9 вересня 2017 року

     9 вересня у Василькові Київської області відбулися спортивні змагання, приурочені до 1029-річчя з дня заснування міста. Серед них і «Суперкубок України» з перетягування канату. 

Символи університету – над вершинами Альп фото

10 вересня 2017 року

     Хтось проводить вільний час, гріючись на сонечку, хтось на дачі з вудочками на ставку. А є люди, яких приваблюють гори та їхні нескорені вершини. 

Співпраця освіти і виробництва

10 вересня 2017 року

     Серед почесних гостей, які відвідали НУБіП України на День знань, був керівник проекту HD Олег Прудеус – представник компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна». 

Нова база практики для факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

10 вересня 2017 року

     За сприяння керівництва університету та факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 8 вересня 2017 року підписано договір про співробітництво (стратегічне партнерство) між НУБіП України та приватним підприємством «Великообухівське» Миргородського району Полтавської області. 

Землевпорядна спільнота обговорила актуальні питання щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на базі НУБіП України

10 вересня 2017 року

     Вже стало традицією на факультеті землевпорядкування НУБіП України проводити виробничі науково-методичні семінари з актуальних тем для всієї професійної землевпорядної спільноти. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook