Календар подій

7.08.2017 – 13.08.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
7.08.2017

Питання вступної кампанії, початок школи першокурсника та нова стратегія профорієнтаційної роботи – у фокусі ректорату

7 серпня 2017 року

 7 серпня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, очільник університету зупинився на перебігу вступної кампанії. Станом на сьогодні, кількість абітурієнтів, зарахованих на навчання на перший курс на базі повної загальної середньої освіти, на 181 особу менша, ніж торік. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової

7 серпня 2017 року

 7 серпня ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової. 

Ніжинський агротехнічний інститут: до нового навчального року - готуємося

7 серпня 2017 року

 7 серпня з робочим візитом Ніжинський агротехнічний інститут відвідав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко.  

Вступ 2017: завершальні акорди кампанії

7 серпня 2017 року

 Сьогодні під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка пройшло засідання приймальної комісії. На порядку денному стояло два основних питання, інформацію з яких озвучив відповідальний секретар Віктор Шевчук.  

Вівторок
8.08.2017

Розпочала роботу традиційна «Школа першокурсника» фото

8 серпня 2017 року

 8 серпня в університеті розпочала свою роботу щорічна «Школа першокурсника». 

Відбір до проекту «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IIІ: інновації та відносини з оточенням»

8 серпня 2017 року

За підтримки: Міністерства науки і вищої освіти Республіки Польща, Міністерства закордонних справ Республіки Польща, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань 

Запрошуємо на конференцію INTSYS в Гельсінкі

8 серпня 2017 року

Шановні колеги! 

Першокурсники розпочали знайомство з університетом фото

8 серпня 2017 року

     08 серпня 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася зустріч деканату та студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету з першокурсниками. 

Студенти Вроцлавського природничого університету проходять стажування на факультеті ветеринарної медицини НУБіП

8 серпня 2017 року

 Студенти 6-го курсу факультету ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету Агата Болановська і Агата Прживоська, відповідно до двосторонної угоди про співробітництво між Вроцлавським природничим університетом і Національним університетом біоре 

Середа
9.08.2017

Першокурсниця Олександра Ілюхіна ‒ чемпіонка Європи зі стрільби з рушниці

9 серпня 2017 року

     Ще не встигло висохти чорнило під наказом на зарахування першокурсників, як відзначилася одна з них – Олександра Ілюхіна, яка обрала Національний університет біоресурсів і природокористування України для здобуття фаху зі спеціальності «Соціальна робота». 

Тривають зустрічі ректорату з першокурсниками

9 серпня 2017 року

     Життя – дивна штука. Одних ще з юні розкидає так, що й на старість не знайдеш, а когось гуртує практично відразу і в одному місці. Ось так, гуртом, і прийшли навчатися до НУБіП випускники одного класу Згурівської ЗОШ №1. 

Четвер
10.08.2017

Кафедра фізичного виховання відчинила свої двері для першокурсників фото

10 серпня 2017 року

     У рамках проведення традиційної «Школи першокурсника», майбутні студенти завітали на кафедру фізичного виховання. Завідувач кафедри Микола Костенко познайомив першокурсників з викладачами та співробітниками кафедри. 

Спортивне свято з нагоди «Дня знань» для першокурсників (програма)

10 серпня 2017 року

ПРОГРАМА1 вересня 2017 року (п’ятниця)  

Навчально-дослідні господарства відзначили традиційні обжинки фото

10 серпня 2017 року

     У НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка традиційно відзначили обжинки. А що таке обжинки на Україні? Найперше – це вшанування хліборобів, які, попри спеку або проливний дощ, збирали урожай. 

П'ятниця
11.08.2017

Омріяне студентство: перші враження першокурсників

11 серпня 2017 року

     До 1 вересня ще зо три тижні. Але першокурсники вже активно знайомляться з університетом і його можливостями. Що їм вже подобається з перших днів студентського життя? – з таким запитанням ми звернулися до кількох з цих молодих людей. 

До уваги першокурсників! Університетські їдальні і буфети запрошують на смачні обіди!

11 серпня 2017 року

    Шановні першокурсники! В Національному університеті біоресурсів і природокористування України до ваших послуг працюють їдальні - у корпусах № 1 та №3, а також центральна їдальня (яка знаходиться неподалік гуртожитків №1, 9, 10, 11 за адресою вул. Генерала Родімцева 7) . 

Оголошено конкурс на заміщення посади директора відокремленого підрозділу НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»

11 серпня 2017 року

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ оголошує конкурс на заміщення посади директора відокремленого підрозділу "Бережанський агротехнічний інститут" Заяви приймаються по 11 вересня 2017 року включно. 

До уваги студентів-першокурсників, які мають право на отримання соціальної стипендії

11 серпня 2017 року

     Вітаємо усіх першокурсників із зарахуванням на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України! Бажаємо успішного навчання в нашій alma mater, отримати відмінні знання і надійну путівку в подальше самостійне життя! 

Продовжуємо режим економії й рахуємо кожну копійку – завдання на кожен день для усіх керівників структурних підрозділів

11 серпня 2017 року

     Проблемам енергозбереження була присвячена оперативна нарада під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. До неї були залучені господарники, коменданти корпусів і завідувачі гуртожитками. 

Виробництво органічної продукції птахівництва: дослідження та науковий супровід вчених університету

11 серпня 2017 року

     У всьому світі зростає зацікавленість споживачів у тому, як саме виробляються продукти харчування. Органічне сільське господарство є не лише джерелом високоякісних продуктів, отриманих без використання пестицидів та інших забруднюючих речовин, а й сприяє збереженню та відновленню природних ресурсів. 

Вступ 2017: зараховано магістрів-бюджетників та бакалаврів-контрактників

11 серпня 2017 року

     Вступна кампанія 2017 року практично завершена. То ж сьогоднішнє засідання приймальної комісії, на якому головував ректор Станіслав Ніколаєнко, виявилося досить лаконічним. 

Першокурсники, вперед! фото

11 серпня 2017 року

     1 та 2 вересня 2017 року на спортивних майданчиках НУБіП України відбудеться традиційна Спартакіада серед першокурсників з чотирьох видів спорту, присвячена «Дню знань». 

Звіряємо годинники: на нараді у студентському містечку обговорені питання підготовки до нового навчального року

11 серпня 2017 року

     Зазвичай на кінець робочого тижня в студентському містечку відбулася нарада із завідуючими гуртожитків. Окрім традиційних нагальних питань життєдіяльності кампусу, цього разу був обговорений стан підготовки до нового навального року. 

Субота, неділя
12-13.08.2017

Тривають дослідження магістрів у лабораторії «Оптимізації живлення рослин»

12 серпня 2017 року

     Триває літо, тепла сонячна пора, пора відпусток та Чорного моря. Та ми, магістри агробіологічного факультету, надаємо перевагу «зеленому морю». Адже, зараз у нас триває науково-дослідна практика та дослідження за темами магістерських робіт. 

Перше знайомство з університетом cтудентів 1 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів

12 серпня 2017 року

     Цього тижня пройшло знайомство першокурсників спеціальностей технології виробництва і переробки продукції тваринництва та водні біоресурси і аквакультура з структурними підрозділами університету, навчальними корпусами та лабораторіями. 

Кукурудза співпраці: насіння французьке – врожай наш фото

12 серпня 2017 року

   Окрім виробничих посівів, на землях ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція» є і демонстраційне поле фірми Майсадур (Франція). 

Кампус готується до нового навчального року: в об’єктиві гуртожиток №6

13 серпня 2017 року

     Пора канікул – це час, коли будівельники працюють, аби студентам створити найкращі умови для навчання і побуту. Усі гуртожитки готуються до поселення студентів, проводяться капітальні та поточні ремонти, наводиться лад в кімнатах. 

Першокурсники економічного факультету розпочали знайомство з університетом

13 серпня 2017 року

Цього тижня на економічному факультеті відбулася зустріч деканату та студентської організації факультету з першокурсниками. Зустріч вступним словом традиційно розпочав декан економічного факультету Анатолій Діброва. 

Розвиток потенціалу вищої освіти ERASMUS+: два проекти з восьми в активі університету

13 серпня 2017 року

     У результаті конкурсу за напрямом «Розвиток потенціалу вищої освіти», який проводився Виконавчим агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури відібрано 8 проектів за участі українських освітніх установ (41 організація). Загальна вартість відібраних проектів становить 7,5 мільйонів євро.  

Вітаємо з Днем працівників ветеринарної медицини України!

13 серпня 2017 року

html div.text h1.page_header {color: red;} html div.text .b-greeting-text { clear: none; color: rgb(0, 128, 128); font-style: italic; font-weight: bold; font-size: 1.2em;} html div.text .b-greeting-image { clear: none; float: left; display: inline; margin: 0 15px 10px 0; } html div.text .b-greeting-sign { margin: 0 20px; position: relative; top: 16px; } Медицина оберігає людину, Ветеринарна медицина – людство! (С.С. Євсеєнко) Шановні викладачі, студенти та випускники факультету ветеринарної медицини!  

Бакалаврська та магістерська роботи – гаранти конкурентоспроможності фахівця

13 серпня 2017 року

     Ще місяць тому ми були магістрами агробіологічного факультету спеціальності «Агрохімія та грунтознавство», а сьогодні працівники агрохолдингів та великих компаній. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook