Календар подій

24.07.2017 – 30.07.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
24.07.2017

Вступна кампанія 2017: документи приймають, вступні випробування - розпочалися

24 липня 2017 року

 24 липня, понеділок.  А понеділок, як стверджують песимісти, - день важкий. А в приймальній комісії впродовж усього періоду вступної кампанії легких днів не буває, підтверджує і оптиміст – відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Поки в одному місці документи приймають, в іншому вже розпочинаються вступні випробування. 

ІІІ Міжнародна Літня школа «Досягнення природничих наук для забезпечення сталого розвитку»: підсумки та враження

24 липня 2017 року

 22 липня в НУБіП України свою роботу успішно завершила ІІІ Міжнародна літня школа. Дещо втомлені від напружених занять (а їх виявилося немало в програмі літньої школи), навчальних візитів у господарства та підготовкою групових проектів, проте задоволені і сповнені нових знань, вражень та знайомств, учасники заходу повернулися додому. 

Ректорат: готуємося до вступних випробувань і завершуємо збирати ранні зернові в НДГ

24 липня 2017 року

 24 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Як зазначив очільник вишу, в нас тривають жнива як в прямому, так і в переносному сенсі. Наші навчально-дослідні господарства виходять на фініш збирання ранніх зернових. Вже маємо майже 3500 тонн хліба і до кінця тижня плануємо намолотити ще 1500-1700 тонн. 

Повністю безкоштовне стажування в Університеті Мічиган

24 липня 2017 року

Шановні колеги!Подайте заявку на стипендійну програму професійного зростання Weiser і отримайте можливість проводити дослідження в Мічиганському університеті протягом 4 тижнів або 3 місяців! 

Приймальна комісія розглянула стан надходження заяв від вступників

24 липня 2017 року

 24 липня 2017 року. Засідання приймальної комісії відкрив її голова ректор Станіслав Ніколаєнко, який щойно повернувся з Міністерства освіти і науки України. 

Дарина Собко з Київщини вступає до НУБіП на фінанси

24 липня 2017 року

 Випускники технікумів і коледжів НУБіП України обирають його для продовження навчання. Сьогоднішньою співрозмовницею стала Дарина Собко, яка опановувала фах фінансиста в Ірпінському економічному коледжі. 

Випускник Бориспільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 Віктор Гордієнко: «Хочу продовжити сімейну традицію – отримати фах агронома-агрохіміка в НУБіП України»

24 липня 2017 року

 Випускник Бориспільської ЗОШ І-ІІІ ст. №6 Віктор Гордієнко прагне стати агрономом, тому для отримання вищої агрономічної освіти обрав Національний університет біоресурсів і природокористування України.  

До уваги абітурієнтів! Просимо терміново оформити сільські коефіцієнти!

24 липня 2017 року

 Шановні вступники на бакалаврат, які постійно проживають в селі і навчалися в сільській школі! 

Вівторок
25.07.2017

Агрохімічне кредо - «Виробництво повинне базуватися на науці» підтримане Українською асоціацією виробників картоплі фото

25 липня 2017 року

 24 липня 2017 року на базі кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва відбувся науково-практичний семінар «Інноваційні системи удобрення картоплі столової», організаторами якого стали  

Випускник Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого Назар Сельський для продовження навчання обрав «Агрономію» в НУБіП

25 липня 2017 року

 Усі професії почесні, але професія агронома – найпочесніша і найблагородніша, бо що є кращого, як вирощувати хліб і забезпечувати країну продовольством. Так думають випускники агрономічного відділення Заліщицького аграрного коледжу  ім. Є. Храпливого. Сьогодні ведемо розмову із Назаром Сельським, абітурієнтом  НУБіП України. 

Антон Сірук з Баранівки здобуватиме професію менеджера в НУБіП України

25 липня 2017 року

 У рамках інтерв’ювання абітурієнтів, відбулася зустріч з випускником Баранівської гімназії Антоном Сіруком, який, подавши документи, завітав на факультет аграрного менеджменту зі своєю мамою, Світланою Володимирівною, аби подивитися, в яких умовах навчаються майбутні менеджери, адже саме такий фах він хоче здобути в НУБіП України.  

Вступна кампанія 2017: пройшли перші вступні випробування молодших спеціалістів

25 липня 2017 року

 Те, що сьогодні у приймальній комісії перші випробування для значної кількості вступників на бакалаврат, можна було помітити ще здалеку неозброєним оком – стільки перед першим навчальним корпусом хвилювалося за своїх чад мам. 

Випускниця польського вишу Юлія Ткаченко: для навчання обираю Україну

25 липня 2017 року

 Сьогодні європейські виші проводять, м’яко кажучи, агресивну політику стосовно української вищої освіти, намагаються залучити до числа своїх студентів якомога більше молодих українців. Але ж чи так престижно отримувати дипломи маловідомих європейських вишів, коли випускників українських ТОП-університетів з бажанням беруть на роботу європейські працедавці? 

Середа
26.07.2017

Вступ 2017: проводимо вступні випробування, завершуємо прийом заяв в бакалаврат і залучаємо контрактників в магістратуру

26 липня 2017 року

 У приймальній комісії – напружена пора. Під пару вуличної температури в 35 градусів, а то й більше, сміються її співробітники. Вже другий день тривають вступні випробування до бакалаврату. Сьогодні закриваються двері вагону «бакалаврат» потягу «вступна кампанія 2017» для випускників шкіл. Ще два дні йде прийом документів до магістратури.  

Увага! З 1 серпня буде обмежений рух вулицею Героїв Оборони

26 липня 2017 року

 З 1 серпня розпочинається реконструкція асфальтобетонного покриття та тротуарів на вулиці Героїв Оборони - від Голосіївського проспекту до першого навчального корпусу.Враховуючи це, просимо скоригувати рух вашого авто.Прес-служба університету 

Ректор Станіслав Ніколаєнко: університет впевнено проводить вступну кампанію

26 липня 2017 року

 Літо. Колектив у відпустках. Але НУБіП продовжує жити активним наповненим життям, тим більше, що у розпалі вступна кампанія. Про нюанси життєдіяльності університету – наша сьогоднішня розмова з ректором Станіславом Ніколаєнком. 

Національна інвентаризація лісів України: німецько-український агрополітичний діалог

26 липня 2017 року

 Яка площа лісів в Україні? Який запас деревини і який щорічний її приріст в лісових екосистемах України? Відповіді на ці й інші конкретні та надзвичайно важливі питання для забезпечення раціонального природокористування і реалізації державної політики у галузі лісового господарства може надати національна інвентаризація лісів. 

НУБіП розширює співпрацю з Університетом Ахі Евран (Туреччина)

26 липня 2017 року

 17 липня до НУБіП України з візитом прибув представник міжнародного відділу Університету Ахі Евран (Туреччина) Бурак Алтунташ (Burak Altuntaş).  

Четвер
27.07.2017

Молода родина Тєтєріних обрала магістратуру НУБіП

27 липня 2017 року

Для обрання майбутньої спеціальності важливими є безліч аспектів: виявити себе в інтелектуальній чи комунікативній сфері; бути керівником чи підлеглим, адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. 

Вступ 2017: про завершення вступних випробувань на бакалавраті та надії майбутніх магістрів

27 липня 2017 року

 Сьогодні завершуються вступні випробування для вступників на бакалаврат на базі молодшого спеціаліста. Іспити складали 556 випускників коледжів і технікумів з усієї України. 

Агент з туризму Анна Костенко хоче здобути фах перекладача і обирає НУБіП

27 липня 2017 року

До приймальної комісії киянка Анна Костенко завітала разом із бабусею. Анна вирішила подавати відразу оригінали документів, висловивши бажання навчатись за контрактом і сподівання на те, що її прагнення стати першокурсницею НУБіП України здійсниться. 

Запрошуємо на "Міжнародний навчальний семінар з крапельного зрошення і фертигації" Діярбакир, Туреччина

27 липня 2017 року

Шановні колеги!Ми раді запросити вас до участі в «Міжнародному навчальному семінарі з крапельного зрошення і фертигаціі», який пройде 25-29 вересня 2017 року в Університеті Діклі, Діярбакир, Туреччина. 

П'ятниця
28.07.2017

Готуємося до нового навчального року: оновлюємо навчальний корпус №15

28 липня 2017 року

 Відразу по закінченню навчальних практик на факультеті інформаційних технологій закипіла робота. Деканат та чотири кафедри факультету переїхали у нові приміщення та звільнили три великі аудиторії для комп’ютерних класів  в 15 навчальному корпусі – 222, 223. 224, а також приміщення в 11 навчальному корпусі. 

Студентка економічного факультету, чемпіонка України з бальних танців Анастасія Слюсар: «Зараз треба мати не «корочки», а знання»

28 липня 2017 року

 18-річна Анастасія Слюсар народилася в Луганську. Батько підприємець, мати - адміністратор продуктового магазину. Має 13-річного брата. Навчалась у Луганській гімназії №42, завершувала середню освіту у Харкові. 

Унікальний ботанічний сад НУБіП запрошує відвідати його затишні місця

28 липня 2017 року

 26 липня. Ботанічний сад нашого університету чи не щодня набуває все нового і привабливого вигляду. Наразі ж завершився другий етап його кардинальної реконструкції. 

Нові офіцери запасу присягнули на вірність українському народові

28 липня 2017 року

 Сьогодні, у День Святого Князя Володимира хрестителя Руси, у новоспечених офіцерів запасу з числа студентів університету, його відокремлених підрозділів та їхніх ровесників з інших вишів, які пройшли теоретичний курс навчання на кафедрі військової підготовки і завершили його місячним польовим збором, - справді святковий день. 

Субота, неділя
29-30.07.2017

Студентський кампус готується до нового навчального року: у фокусі гуртожитки №2 і 4

29 липня 2017 року

Завідувачку четвертим гуртожитком Валентину Пилявську застали у клопотах – контролює процес облаштування кімнат для першокурсників. 

У навчально-дослідних господарствах університету тривають жнива

29 липня 2017 року

 Нині у навчально-дослідних господарствах НУБіП України по-справжньому гаряча пора. Ідуть жнива. Першими їх розпочали у Великоснітинському НДГ ім. О. В. Музиченка. Станом на 27 липня зібрано озиму пшеницю на площі 582 га (а це 92% від посіяної площі), намолочено 2798,4 тонн зерна,  урожайність на рівні 48,1 ц/га. Також розпочато збирання ячменю. 

Фазанарій як перший крок до контактного зоопарку НУБіП

30 липня 2017 року

Днями у навчально-науково-виробничому клінічному центрі «Ветмедсервіс» факультету ветеринарної медицини НУБіП з’явилися нові підопічні – фазани.  

У міжкафедральній лабораторії на базі Мукачівського аграрного коледжу успішно пройшли вступні випробування до бакалаврату

30 липня 2017 року

 Наприкінці липня в міжкафедральній навчальній лабораторії на базі Мукачівського аграрного коледжу пройшли вступні фахові іспити до бакалаврату за спеціальностями право, облік і оподаткування, фінанси, банківська справа та страхування, агрономія. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook