Календар подій

17.07.2017 – 23.07.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
17.07.2017

Наталія Корольова з Миронівки Київської області: «Мрію стати фінансистом, тому вступаю до НУБіП»

17 липня 2017 року

 Національний університет біоресурсів і природокористування України – поліпрофільний. В нас 38 спеціальностей бакалаврату та 32 магістерських програми. Аграрними з них можна назвати лиш третину. 

У центрі уваги ректорату вступна кампанія і підготовка до нового навчального року

17 липня 2017 року

 17 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка пройшло чергове засідання ректорату. Як зазначив ректорат, триває напружена робота приймальної комісії по прийому документів в бакалаврат і магістратуру. Маємо близько 3500 заяв від вступників, проте лише половина з них оброблена через некоректність роботи електронної системи вступу. 

Кращі обирають НУБіП: триває прийом документів на бакалаврат

17 липня 2017 року

 Сьогодні уперше за ці дні було чи не найбільш завізно на спеціальність «Філологія». Випускник ЗОШ №8 з Жовтих Вод Герман Шепель бачить себе у майбутньому перекладачем з німецької мови, тому й здав документи на «Германські мови та літератури». 

Вівторок
18.07.2017

Софія Теслюк з Хмельниччини прагне опанувати фах юриста на юридичному факультеті НУБіП України

18 липня 2017 року

 Випускниця  Улашанівського НВК імені Володимира Маковського села Улашанівка Славутського району Хмельницької області Софія Теслюк вже задовго до завершення навчання у школі та отримання атестата про повну середню освіту визначилась з майбутньою професією та вищим навчальним закладом. 

Готуємося зустрічати першокурсників: в гуртожитку - як удома!

18 липня 2017 року

 Літо пора – відпочинку. Але саме ці погодні умови дозволяють виконувати ремонтні роботи в максимальному обсязі. Особлива увага наших господарників зосереджена на підготовці кампусу до прийому і поселення студентів: як нового набору, так і старших курсів. 

Магістр факультету конструювання та дизайну Олексій Науменко: навчатися в Університеті Амстердаму важко, але це мотивує

18 липня 2017 року

Олексій Науменко, магістр факультету конструювання та дизайну опановує спеціальність «Машини та обладнання лісового комплексу». Паралельно він навчається в Університеті Амстердама, який входить до 60 кращих університетів світу. Там Олексій здобуває вищу освіту за спеціальністю «Економіка та бізнес» за спеціалізацією «Бізнес адміністрування». 

Ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко про тренди у реформуванні вищої освіти в ефірі Першого ділового телеканалу (ВІДЕО)

18 липня 2017 року

Наші роботодавці найчастіше скаржаться на невідповідність теоретичних знань, практичні потреби і нестача кваліфікованих фахівців. Фахівці Світового банку таку тенденцію підтверджують і кажуть, що нинішня система освіти в Україні не відповідає навичкам, яких потребує ринок праці. 

Грошові премії для успішних науковців від Нідерландської королівської академії наук

18 липня 2017 року

Шановні колеги! Відкрита подача заявок на номінацію Heineken Prizes 2018! 

Науковці НУБіП спільно з Лісовою Службою США провели ІV Національну міжвідомчу координаційну нараду з попередження та гасіння пожеж у зоні відчуження

18 липня 2017 року

 Співробітники ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП спільно з Регіональним Східноєвропейським центром моніторингу пожеж провели ІV Національну міжвідомчу координаційну нараду з попередження та гасіння пожеж у зоні відчуження. 

Олег Самчук: чому ми з сином вирішили, що для роботи в електроенергетичній галузі потрібно навчатись у НУБіП

18 липня 2017 року

 Пройшовши шлях від  електромонтера з ремонту розподільних мереж Чуднівського РЕМ і отримавши освіту інженера-електрика у Національному аграрному університеті (1997 р., нині Національний університет біоресурсів і природокористування України) вважаю, що наш рідний заклад дає високі знання, яких достатньо для побудови кар’єри в електроенергетичній галузі. 

Вступ-2017: число бажаючих навчатися на бакалавраті в НУБіП зростає

18 липня 2017 року

 18 липня, 9-та година ранку. Що б там не казали про погіршення демографічної ситуації, біля приймальної комісії вже чималенька черга бажаючих здати заяви на бакалаврат. 

Середа
19.07.2017

Аспірант НУБіП Андрій Карп’юк: перемога BIOsens на Інтерконтинентальній Битві Стартапів в США має стати прикладом для ініціативних студентів

19 липня 2017 року

 Ще в квітні цього року в Сан-Франциско (Сполучені Штати Америки) відбулася подія, що не могла залишитися поза увагою прес-служби університету, - Інтерконтинентальна Битва Стартапів, організаторами якої є Startup.Network і Hack Temple. 

ІІІ міжнародна літня школа «Досягнення природничих наук для забезпечення сталого розвитку»

19 липня 2017, 0:00

До уваги студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників, всіх бажаючих: 

Володимир Салганенко з Таращі обирає для подальшого навчання електроенергетику в НУБіП України

19 липня 2017 року

 Таращанський агроколедж має давні стосунки з ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП. Цього року колежд закінчив Володимир Салганенко. Він однозначно вирішив: вступати в наш університет і здобувати фах електроенергетика. Про його вибір – наша розмова. 

Вчені НУБіП разом з представниками посольства США передали спеціальне обладнання для виявлення пожеж у зону відчуження

19 липня 2017 року

 За участі представників Посольства США в Україні та Регіонального центру моніторингу пожеж відбулася урочиста церемонія передачі обладнання для виявлення лісових пожеж від НУБіП України до протипожежних підрозділів зони відчуження. Також було передано комплекти вогнестійкої захисної бойової форми лісового пожежного.    

Кращі обирають НУБіП: триває вступна кампанія на бакалаврат

19 липня 2017 року

 Сьогоднішній огляд роботи приймальної комісії розпочнемо з факультету тваринництва та водних біоресурсів. Першими з абітурієнтів тут з’явилися випускники Млинівського державного технолого-економічного коледжу (Рівненська область). 

Підписано угоду про співпрацю з університетом «Асен Златаров», м.Бургас, Болгарія

19 липня 2017 року

 Університет «Асен Златаров» створено відповідним указом в 1963 р. Даний навчальний заклад є єдиним в своєму регіоні державним університетом. Університет об’єднує три факультети (технічний, природничий, суспільних наук) та три коледжі (технічний, медичний і туризму).11 липня 2017 року підписано угоду про співпрацю з університетом «Асен Златаров», м.Бургас, Болгарія. 

Четвер
20.07.2017

Круглий стіл «Перспективи розвитку національної інвентаризації лісів України»

20 липня 2017, 14:00

20 липня 2017 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбудеться круглий стіл «Перспективи розвитку національної інвентаризації лісів України».  Місце проведення: ауд. 

В НУБіП стартувала ІІІ Міжнародна Літня школа «Досягнення природничих наук для забезпечення сталого розвитку»

20 липня 2017 року

 Після кропіткої підготовчої роботи: тривалих перемовин з партнерами, узгодження навчальної програми, конкурсного відбору учасників, спеціальної підготовки викладачів до проведення мульти-тематичного курсу, пошуку спонсорів та ентузіастів спільної справи під гаслом «Інновації у виробництві продуктів харчування для забезпечення сталого розвитку регіонів», 19 лип 

На факультеті інформаційних технологій завершилося навчання інструкторів академій Cisco з усієї України

20 липня 2017 року

Факультет інформаційних технологій вже два роки співпрацює з однією із найбільших компаній світу   CISCO. Зокрема, відкрито Мережеву академію Cisco, яка надає власні ресурси для навчання студентів різних факультетів університету. 

Прийом документів до магістратури перетнув екватор

20 липня 2017 року

 Наближається до завершення прийом документів до магістратури. На сьогоднішній день на денну форму навчання надійшло 1983 заяви, ще 477 – на заочну. Сьогодні серед тих, хто вирішив здобути повну вищу освіту, ми зустріли людей, про яких не згадати просто не можна! 

Приймальна комісія розглянула хід вступної кампанії і її нинішні проблеми

20 липня 2017 року

 Перша половина вступної кампанії 2017 року вже позаду. І відповідно стану набору абітурієнтів, поліпшенню роботи з школярами, стосункам з відокремленими підрозділами було присвячене сьогоднішнє засідання приймальної комісії.  

Маргарита Виноградова гідно представила університет на Всеукраїнській студентській олімпіаді з французької мови

20 липня 2017 року

 Факультет іноземної філології зібрав у стінах Запорізького національного університету з усіх куточків України студентів, які є шанувальниками франкофонії. Впродовж трьох днів тривав II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Французька мова» для студентів «немовних» факультетів.  

Павло Андрусик, Олег Мороз та Іван Рудик з Тернопільщини обрали спеціальність «Професійна освіта» і вступають до НУБіП

20 липня 2017 року

 Студенти коледжів університетської мережі використовують можливості ступеневої освіти. Вже стало доброю традицією для випускників наших коледжів продовжувати навчання в столичному центрі НУБіП України. Цього року кращі з них, які здобули освітній ступінь «Молодший спеціаліст» мають намір продовжити навчання на гуманітарних спеціальностях університету. 

Вступна кампанія 2017: Братський день бакалаврату

20 липня 2017 року

 Триває прийом документів на бакалаврат. Сьогоднішній день (який цілком логічно можна назвати братським – за кількістю братів, які або здавали документи, або підтримували рідну людину) у приймальній комісії творча група інформаційної служби НУБіП розпочала з факультету землевпорядкування. 

П'ятниця
21.07.2017

Випускниця Золотоніського коледжу ветеринарної медицини Юлія Сарана: «Хочу тільки якісну вищу освіту технолога з тваринництва!»

21 липня 2017 року

 Випускниця Золотоніського коледжу ветеринарної медицини БНАУ за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» Юлія Сарана отримавши диплом з відзнакою націлена отримати вищу освіту у стінах НУБіП України. 

Студенти університету взяли участь у першому етапі міжнародного проекту з оптимізації виробництва тепличного господарства

21 липня 2017 року

 Сьогодні українські споруди закритого грунту за багатьма показниками можуть гідно конкурували з лідерами світового ринку у цій галузі – голландцями. Єдине, у чому поки що програємо, – це продуктивність праці. А це показник, який важко виміряти. 

Вступна кампанія 2017: розпочалися перші іспити

21 липня 2017 року

 Сьогодні приймальна комісія, образно кажучи, переходить від теорії до практики: розпочалися перші іспити. Героями дня стали чотирнадцять учасників АТО - герої східної кампанії проти російського агресора. 

Margarita Vinogradova duly presented the university at the All-Ukrainian Student Olympiad in French

21 липня 2017 року

     The faculty of foreign philology gathered students from the whole territory, who are admirers of the Francophonie. During the three days II stage of the All-Ukrainian Student Olympiad on the discipline "French Language" for students of "non-native" faculties continued. 

Парламентарі, урядовці, вчені університету та експерти обговорили актуальні питання розвитку фермерства та підготовки кадрів для АПК

21 липня 2017 року

 21 липня 2017 року на базі університету пройшов круглий стіл «Обговорення актуальних питань, пов’язаних з розвитком малого та середнього фермерського господарства, захисту прав власників земельних ділянок та підготовки кадрів для галузі» за участю народних депутатів, представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, науковців НУБіП, експертів. 

Субота, неділя
22-23.07.2017

Голосіївські покоління: територію університету прикрасила нова скульптура оленя

22 липня 2017 року

 Що не кажи, а спадковість залишається спадковістю. Днями зелену зону перед першим корпусом прикрасила фігура оленя у натуральну величину.  

Приймальна комісія проаналізувала державне замовлення на підготовку магістрів

22 липня 2017 року

 22 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання приймальної комісії. Основною темою став аналіз отриманих університетом показників державного замовлення на підготовку магістрів. 

Киянки Даша Шевцова, Юлія Костенко та Анна Теплицька з Вінничини вивчатимуть психологію в топовому університеті - НУБіП

22 липня 2017 року

 Вступна кампанія у розпалі, тисячі абітурієнтів зважують свої можливості, оцінюють виші, в яких здобуватимуть майбутню професію. Значна частина майбутніх студентів уже визначилась із пріоритетом, обравши навчання в НУБіП України. Зокрема, випускниці гімназії «Київська Русь» м. Київ Даша Шевцова, школи № 220 м. 

Випускник-енергетик Мирогощанського аграрного коледжу Сергій Чорнобай обрав для подальшого навчання НУБіП України

22 липня 2017 року

 Мирогощанський агроколедж має тісні зв’язки з ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з підготовки кадрів вищої кваліфікації та підготовки інженерів-енергетиків. Кожного року до НУБіП вступає зо два десятка молодих талантів, які демонструють на вступі досить високі знання. Одним із вступників 2017 року є Сергій Чорнобай. 

НУБіП започаткував співпрацю з Університетом «Асен Златаров», м. Бургас, Болгарія

23 липня 2017 року

У липні 2017 року між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Університетом «Асен Златаров», м .Бургас, Болгарія підписано угоду про співпрацю.  

Олена Голенко та Ярина Білоус хочуть стати землевпорядниками і обирають НУБіП

23 липня 2017 року

Тендітна абітурієнтка Олена Голенко з села Новосілки Києво-Святошинського району ще в перші дні вступної кампанії навідалася на факультет землевпорядкування разом з випускником 2005 року Олександром Замлинським. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook