Календар подій

10.07.2017 – 16.07.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
10.07.2017

Національний університет біоресурсів і природокористування України збільшив ліцензований обсяг за спеціальністю 035 «Філологія»

10 липня 2017 року

      Міністерство освіти і науки України, оцінивши професійні компетенції та науковий доробок кафедри романо-германських мов і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету, збільшило ліцензований обсяг за спеціальністю 035 «Філологія» на підготовку фахівців освітнього рівня «Бакалавр»  

Андрій Гайдай з Дніпропетровщини: мрію отримати якісну освіту в галузі ІТ, тому вступатиму в НУБіП

10 липня 2017 року

     Випускник загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів міста П'ятихатки, що на Дніпропетровщині, Андрій Гайдай вирішив здобувати вищу освіти в галузі інформаційних технологій. 

Нова спортивна форма для збірних команд університету з перетягування канату для нових перемог фото

10 липня 2017 року

     За підтримки ректора університету Станіслава Ніколаєнка та проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші закуплена спортивна форма для збірних чоловічої і жіночої команд університету з перетягування канату. 

Приймальна кампанія до магістратури у розпалі фото

10 липня 2017 року

     Дивно, але біологічні рими природи і університету не співпадають: чим вища температура на вулиці, тим менше студентів з документами у приймальній комісії. От і сьогодні на вулиці прохолодніше, а в приймальній комісії – ледь не спека. Мається на увазі робоча. 

Як студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології практики проходили фото

10 липня 2017 року

     Справжній фахівець повинен не тільки оволодіти фундаментальними знаннями, а й загартуватися практикою. 

Бакалавр Владислав Красношапка вважає сонячну енергетику перспективною і обрав НУБіП для продовження навчання фото

10 липня 2017 року

     Отримавши інформацію з офіційного сайту НУБіП України про навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження, про можливість отримати подвійний диплом з європейським вишем випускник бакалаврату Національного авіаційного університету  

Прийом в магістратуру і ремонти в гуртожитках – в центрі уваги ректорату

10 липня 2017 року

     10 червня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор зупинився на стані справ в навчально-дослідних господарствах, де наразі студенти проходять практику. Через несприятливі погодні умови, як інформують керівники НДГ, польові роботи дещо зміщені в часі. 

Актуальні проблеми землеустрою: у фокусі Кіровоградщина

10 липня 2017 року

     Землевпорядні роботи із часом стають все більш складним та відповідальним видом професійної діяльності: дається взнаки розгалужене та мінливе законодавство, широке впровадження новітніх технологій виконання топографо-геодезичних робіт, постійне вдосконалення кадастрово-реєстраційної системи. 

Вівторок
11.07.2017

Випуск агрономічного факультету 1977 року: вірність традиціям і турбота про alma mater

11 липня 2017 року

     Цими літніми днями відбулася чергова зустріч випускників агрономічного факультету Української сільськогосподарської академії 1977 року випуску. 

Підтримаємо студентську ініціативу і благоустрій нашого кампусу!

11 липня 2017 року

     У Києві вже вдруге проходить конкурс громадських проектів за програмою «бюджету участі» (https://gb.kyivcity.gov.ua/projects). Це реальна можливість громади реалізовувати власні соціальні проекти за бюджетні кошти.  

Співробітники кафедри біології лісу та мисливствознавства завершили проведення навчальних практик

11 липня 2017 року

     Закріплення теоретичного матеріалу отриманого студентами впродовж навчального року завершується проходженням навчальних практик. Вдосконалення знання та навичок ще навесні розпочали студенти 3 курсу 2 групи (Мисливське господарство). 

Представники НУБіП взяли активну участь в роботі семінару «Розроблення та імплементація освітніх програм відповідно до Національної рамки кваліфікацій ESG та стандартів вищої освіти України»

11 липня 2017 року

    Одним із пріоритетних напрямів діяльності нашого університету є забезпечення його інтеграції в міжнародну університетську спільноту, здобуття додаткових можливостей щодо прискореного розвитку в межах Болонського процесу і європейської інтеграції, підвищення якості підготовки компетентних фахівців, створення умов для посилення мобільності. 

Випускниця Шевченківського коледжу, що на Черкащині, Юлія Стецюра обирає факультет землевпорядкування НУБіП України

11 липня 2017 року

 Випускниця Шевченківського коледжу Уманського національного університету садівництва Юлія Стецюра продовжуватиме здобувати фах землевпорядника в НУБіП України. Чим зумовлений її вибір – у нашій з нею розмові. 

Кафедра романо-германських мов і перекладу готується до нового навчального року фото

11 липня 2017 року

     Колектив кафедри романо-германських мов і перекладу спільно з будівельниками університету активно готують до нового навчального року матеріально-технічну базу. 

Ольга Мельник з Білоцерківського району: вступаю до НУБіП, аби стати висококваліфікованим фахівцем транспортної галузі

11 липня 2017 року

     Такими планами на майбутнє ділиться випускниця Узинської ЗОШ №1 Білоцерківського району Київської області Ольга Мельник.  

Вступ до магістратури: вже більше восьми сотень кращих випускників бакалаврату обрали НУБіП для продовження навчання

11 липня 2017 року

 Триває шостий день прийому документів до магістратури. І вже можна говорити про якість проміжні результати. Всього за цей час була подана 761 заява. Лідером на сьогодні є спеціальність «Ветеринарна медицина» - 79 заяв, по 40 подали на спеціальності «Педагогіка вищої школи» і «Агроінженерія». 

СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ З НУБІП ВІДВІДАЛИ УНІВЕРСИТЕТ ВАГЕНІНГЕНА В НІДЕРЛАДНАДАХ

11 липня 2017 року

Делегація у складі 20-ти студентів з факультету захисту рослин, біотехнологій та екології і юридичного факультету разом з доцентами кафедри екології агросфери та екологічного контролю Строкаль Вітою Петрівною та кафедри радіобіології і радіоекології Білєрою Наталією Миколаївною з 2 по 10 липня відвідала Вагенінгенський університет (Нідерланди). 

Пілотна програма від World Fisheries University (Республіка Корея)

11 липня 2017 року

Шановні колеги та студенти! 

Середа
12.07.2017

Літня школа "Права людини, лідерство та спілкування" у м. Комо, Італія

12 липня 2017 року

Шановні колеги!Університет eCampus у м. Комо, Італія, запрошує на тижневу літню школу, присвячену правам людини, лідерству та спілкуванню, яка проходитиме з 21 по 26 серпня 2017 року у м. Комо, Італія.  

Стартував прийом документів на бакалаврат!

12 липня 2017 року

 На «маківку» літа, як у народі називають 12 липня, припав початок вступної кампанії на бакалаврат. Але скільки бюджетних місць буде виділено і на які саме спеціальності, ще не знають ні в самих вишах, ні абітурієнти, які подають заяви (їхня кількість стане відомою після закінчення вступної кампанії, тобто 26 липня). 

НУБіП – футбольний клуб «Любомир»: розпочався відбір кандидатів до збірної університету

12 липня 2017 року

 Розпочалися реальні кроки з реалізації угоди про співпрацю між НУБіП і ФК «Любомир» зі Ставищ, яка має вивести наш університетський футбол на якісно новий, більш високий рівень. 

Магістратура НУБіП - путівка в успішне життя!

12 липня 2017 року

 В університеті триває набір студентів до вступу в магістратуру. Нинішні випускники бакалаврату, продовжуючи навчання в магістратурі, формують імідж університету. Саме вони після випуску несуть у виробництво та ринковий простір авторитет нашого навчального закладу. 

Запрошуємо на 5-ту Міжнародну наукову конференцію «Сучасні проблеми управління: економіка, освіта, охорона здоров'я і фармація» у м. Ополє, Польща

12 липня 2017 року

Шановні колеги!Запрошуємо Вас до участі в 5-й Міжнародній науковій конференції «Сучасні проблеми управління: економіка, освіта, охорона здоров'я і фармація», яка відбудеться 26-29 жовтня 2017 року в м.Ополє (Польща).  

Оприлюднено АНТИрейтинг університетів України

12 липня 2017 року

 11 липня аналітичний центр CEDOS спільно з телеканалом «24» оприлюднив антирейтинг вищих навчальних закладів України 2017 року. Як говорять аналітики, при складанні рейтингу враховувалися основні два критерії: здирництво і недбальство.  

Завершилися навчальні практики у майбутніх технологів деревообробки

12 липня 2017 року

За період навчальної практики із дисциплін «Введення в спеціальність», «Технологія лісопиляльно-деревообробних виробництв», «Технологія клеєних матеріалів», «Конструювання виробів з деревини» студенти 1-го, 2-го (звичайний та скорочений терміни навчання) та 3-го курсів ознайомилися із технологічними особливостями виробництва на таких підприємствах як ВП НУБіП Укра 

Випускник Уманської гімназії Черкаської області Олег Трохимець обрав НУБіП і вступає на електроенергетику

12 липня 2017 року

 Випускник Уманської гімназії Олег Трохимець поставив мету вступити на навчання до НУБіП України і продовжити сімейну династію енергетиків.  

Випускники Людмила Мороз та Олександр Мосейчук з Волині обрали юридичний факультет НУБіП

12 липня 2017 року

 Проводячи профорієнтаційні заходи в різних куточках України протягом року, ми маємо можливість наживо поспілкуватися з випускниками шкіл, поцікавитися їхніми планами на майбутнє, допомогти з вибором спеціальності та навчального закладу, де здобувати вищу освіту. 

Антоніна Шушківська з Київщини: мрію бути перекладачем, обираю НУБіП фото

12 липня 2017 року

     Фотохудожниця, блогер і спеціаліст в моделінгу – все це про нашу сьогоднішню співрозмовницю Антоніну Шушківську. Дівчина закінчила Ставищенський навчально-виховний комплекс і навчалася в економічно-географічному ліцеї, але разом з батьками вирішила обрати іншу професією. 

Увага! Оголошується конкурс проектів НДР молодих вчених на 2017 рік!

12 липня 2017 року

     Шановні колеги, в університеті оголошується І етап конкурсного відбору проектів наукових робіт, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених, які працюють (навчаються) у вищих навчальних закладах та наукових установах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, подальше виконання яких р 

Четвер
13.07.2017

Студентський кампус активно готується до зустрічі першокурсників

13 липня 2017 року

У гуртожитках студентського кампусу НУБіП кипить робота – тривають ремонти місць загального користування, дахів, інфраструктурних мереж і облаштовуються кімнати для першокурсників. Сьогодні ми завітали переконатися на власні очі до гуртожитку №10. 

Студенти і викладачі НУБіП взяли участь у воркшопі «Радіоактивність та ядерна енергетика», що проходив у Нідерландах

13 липня 2017 року

 З 2 по 10 липня 20 студентів факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології і юридичного разом з доцентами Вітою Строкаль і авторкою цих рядків перебували у Вагенінгенському університеті (Нідерланди). 

Михайло Марків з Тернопільщини обрав фах агронома і вступає до НУБіП

13 липня 2017 року

 Випускник Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого, уродженець Тернопільської області Михайло Марків вирішив вступати у НУБіП, аби здобути фах агронома. Чому він обрав Національний університет біоресурсів і природокористування України - наша з ним розмова. 

Випускниці Мукачівського аграрного коледжу Тетяна Голованьова та Аліна Щіголева будут вчитись туризму в НУБіП України

13 липня 2017 року

 Випускниці Мукачівського аграрного коледжу Тетяна Голованьова та Аліна Щіголева будуть продовжувати навчання з туристичної діяльності на бакалаврській програмі «Туризм» за напрямом  розвитку зеленого туризму, яка відкрита в університеті з 2016 року. 

Ніч енергетики в Києві як новий формат дискусії бізнесу і випускників вишів

13 липня 2017 року

На початку липня столиця України місто Київ прийняв найенергетичнішу хвилю, що вже пройшла Харковом та Львовом. Це був київський старт національного проекту Ukrenergo Laboratories від НЕК "Укренерго"-NPC Ukrenergo. Захід проходив у FEDORIV Hub — унікальному майданчику, де перетинаються бізнес і таланти. 

Обмін досвідом та налагодження співпраці з Варшавським університетом екології та управління м. Варшава, Польща, за програмою ERASMUS+ Staff Mobility for Training

13 липня 2017 року

 З 14 по 19 листопада 2016 року доцент Оксана Зазимко – начальник навчального відділу та професор кафедри менеджменту Тетяна Балановська перебували у Університеті екології та управління (м. Варшава, Польща) за програмою ERASMUS+ академічної мобільності адміністративного персоналу та професорсько-викладацького складу. 

На базі ТОВ «Агрофірма Колос» відкрито навчально-науково-інноваційний центр сучасних агротехнологій НУБіП

13 липня 2017 року

 Маршем самодіяльного народного колективу зустрічали в Пустоварівці (Сквирський район Київської області) представницьку делегацію університету, яка завітала сюди з двох поважних причин: підписання договору про співпрацю у навчальній, науковій, виробничій та інноваційній сферах з одним із провідних господарств Київщини - ТОВ «Агрофірма Колос» - і відкриття тут н 

Кращі обирають НУБіП: другий день триває прийом документів в бакалаврат

13 липня 2017 року

 Другий день прийому на бакалаврат виявився не менш насиченим, ніж перший. По-перше, система ЄДБО належним чином так і не запрацювала, додаючи таким чином клопоту не лише працівникам приймальної комісії, а й вступникам, які прийшли здавати документи до університету особисто. 

П'ятниця
14.07.2017

Журнал «Рейтинг». Станіслав Ніколаєнко: «Ну і чого ж ми хочемо з української освіти? На неї виділяються не гроші, а сльози»

14 липня 2017 року

 У нього є формула, по якій він живе. Одного разу відкривши її, ніколи від неї не відмовлявся. Навіть коли «дякуючи» за допомогу, співчуття і співпереживання в нього кидали камінням. За цією формулою живе і сьогодні. Виріс у трудовій сім'ї, і всього у своєму житті добився сам, зберігши найголовніше – порядність та оптимістичний погляд на життя. 

Будні польового вишколу майбутніх офіцерів запасу

14 липня 2017 року

Представники адміністрації університету на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею побували на одному з армійських полігонів на Чернігівщині. 

Кращі обирають НУБіП: триває прийом документів на бакалаврат і в магістратуру

14 липня 2017 року

 14 липня. Триває вступна кампанія до вищих навчальних закладів України. За традицією ранок кореспондентів прес-служби університету починається з відвідування приймальної комісії і спілкування з абітурієнтами. Не виключенням став і сьогоднішній п’ятничний день. 

19 липня стартує ІІІ міжнародна літня школа «Природничі науки для забезпечення сталого розвитку суспільства»

14 липня 2017 року

 Запрошуємо на урочисте відкриття ІІІ Міжнародної Літньої школи «Природничі науки для забезпечення сталого розвитку суспільства», яке відбудеться 19 липня 2017 року о 9.00 в ауд.37, навч. корп. 4. 

НУБіП впевнено тримається в ТОП-10 кращих університетів країни і є восьмим в рейтингу «ТОП-200 Україна»!

14 липня 2017 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України увійшов до десятки кращих університетів країни за підсумками Консолідованого рейтингу вузів України 2017 року. 

Андрій Савченко з Чернігівщини: «Бачу своє майбутнє саме в агрономії, тому продовжувати здобувати фах агронома буду тільки в НУБіП»

14 липня 2017 року

 Про вибір майбутньої професії Андрій Савченко почав розмірковувати ще навчаючись в Григорівській ЗОШ Бахмацького району Чернігівської області. Але остаточне рішення стати агрономом прийшло після спілкування з близьким родичем, співробітником компанії Баєр. 

Субота, неділя
15-16.07.2017

Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів на практиці вивчають технології виробництва і переробки продукції

15 липня 2017 року

 Важливим елементом підготовки бакалаврів за спеціальністю технологія виробництва і переробки продукції тваринництва є навчальна практика. Її студенти проходять у навчально-дослідних господарствах Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Викладачі факультету конструювання та дизайну ознайомилися з новинками фільтрів WIX категорії HD

15 липня 2017 року

 На базі ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» пройшов семінар «Особливості конструкції та роботи фільтрів WIX категорії HD».  

Вступна кампанія 2017: додаткові конкурсні бали для сільської молоді

15 липня 2017 року

 Саме ця тема стала предметом обговорення на засіданні приймальної комісії університету під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка, яке відбулося 15 липня. У 2017 році остаточно конкурсний бал вступника, який закінчив сільську школу і не менше року проживає в селі перемножується на коефіцієнт 1,02 (сільський коефіцієнт). 

Викладачі економічного факультету запрошують на навчання в НУБіП (ВІДЕО)

15 липня 2017 року

Завідувач кафедри економіки підприємства ім. І. Романенка Світлана Рогач:Завідувач кафедри підприємництва та організації агробізнесу Микола Ільчук: 

Випускник Ніжинського агротехнічного коледжу Микола Костянко: «Фах будівельника планую здобути у НУБІП України»

15 липня 2017 року

 Випускник Ніжинського агротехнічного коледжу Микола Костянко своє майбутнє планує пов’язати з будівництвом і саме тому збирається навчатися на факультеті конструювання та дизайну на спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія». 

АНОНС: 16 липня о 21-40 в ефірі Першого ділового телеканалу дивіться передачу "Акцент" за участю ректора Станіслава Ніколаєнка

16 липня 2017, 21:40

 16 липня (неділя) о 21-40 в ефірі Першого ділового телеканалу транслюватиметься передача "Акцентр" за участю ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка.Повтор передачі 17 липня о 18-10 та 23-40.Прес-служба НУБіП 

Випускниця столичного Коледжу культури і мистецтв Ольга Прищепа: «Я хочу навчатись зеленому туризму в НУБіП України»

16 липня 2017 року

 На кафедру аграрного консалтингу та сервісу завітала Ольга Прищепа відмінниця навчання, випускниця Коледжу культури і мистецтв, що знаходиться біля Печерської Лаври у Києві. Прийшла не сама, а з мамою Катериною Миколаївною. 

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розширює партнерство з Інститутом механізації і електрифікації сільського господарства НААН України

16 липня 2017 року

 На цьому тижні відбулась дискусійна зустріч двох керівників: навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження Володимира Козирського і навчально-науково центру «Інститут механізації і електрифікації сільського господарства» академіком Національної академії аграрних наук України, головою ради роботодавців НУБіП Ва 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook