Календар подій

13.02.2017 – 19.02.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
13.02.2017

Ректорат звужений

13 лютого 2017, 8:30

Магістри і науковці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК обговорили створення першої національної композиційної бази даних їжі і її роль в безпеці харчування

13 лютого 2017 року

     9 лютого магістри і науковці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяли активну участь в національному науковому семінарі «Перша національна композиційна база даних їжі і її роль в безпеці харчування» 

Продовжуючи діалог: ректор Станіслав Ніколаєнко поспілкувався з керівництвом студорганізації та мешканцями гуртожитку №8

13 лютого 2017 року

     Діалог зі студентством цього дня знайшов своє продовження у неформальному спілкуванні ректора Станіслава Ніколаєнка з керівниками Студентської організації за чашкою кави, а також на зустрічі з мешканцями гуртожитку № 8. 

Студентки факультету аграрного менеджменту Дарина Лукашук і Тетяна Васильчук – призери «Зимової фантазії»

13 лютого 2017 року

     11 лютого цього року в м. Києві відбувся ХІІ Міжнародний благодійний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької творчості «Зимова фантазія» в рамках проекту «Квітуча Україна за безхмарне небо для дітей». 

Фінансова ситуація, підготовка до конференції трудового колективу та господарські питання – у центрі уваги ректорату

13 лютого 2017 року

     13 лютого під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Головним питанням наради стало планування роботи на найближчий період, зокрема обговорювалися прийом делегації Чеської Республіки, проведення засідань ректорату, вченої ради, конференції трудового колективу тощо. 

Проблемні питання організації та проведення комплексних практичних занять обговорені на кафедрі військової підготовки

13 лютого 2017 року

     На кафедрі військової підготовки проведено науково-практичний семінар «Проблемні питання організації та проведення комплексних практичних занять з вивчення курсу первинної військово-професійної підготовки громадян України та шляхи їх вирішення з урахуванням накоп 

Вівторок
14.02.2017

На факультеті ветеринарної медицини стартували захисти випускних магістерських робіт студентами інтегрованої магістратури

14 лютого 2017 року

     13 лютого 2017 року на факультеті ветеринарної медицини розпочали роботу екзаменаційні комісії по заслуховуванню випускних магістерських робіт студентами інтегрованої магістратури денної форми навчання. 

Поглиблюємо співпрацю з Поморською Академією в Слупську

14 лютого 2017 року

     З робочим візитом до Національного університету біоресурсів і природокористування України завітав ректор Поморської Академії в Слупську (Польща) доктор біологічних наук, професор Збігнєв Осадовський та координатор навчальних програм «Подвійні дипломи» Євгенія Співаковська.  

Олег Бронін: Ми ділили апельсин, нас багато – він один (або як фінансуватиметься університет в 2017 році)

14 лютого 2017 року

     Війна на Сході, спад виробництва руйнують економіку країни. Тому тема фінансування вищої освіти щороку загострюється. Брак коштів для повноцінного функціонування вищих навчальних закладів стає все більшим і більшим. 

Агробіолог Тетяна Петрович завоювала «срібло» Чемпіонату України з боксу

14 лютого 2017 року

     З 6 по 12 лютого 2017 року у Ковелі (Волинська область) проходив Чемпіонат України з боксу серед жінок. Він зібрав близько сотні спортсменок з усіх куточків країни. 

Середа
15.02.2017

Засідання робочої групи з удосконалення методики рейтингу НПП

15 лютого 2017, 14:00

     15 лютого 2017 року о 1400 годині в ауд. 

День закоханих на факультеті ветеринарної медицини

15 лютого 2017 року

     День Святого Валентина ще іменують Днем усіх закоханих. Свято – неофіційне і не є вихідним, проте активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого. День Валентина прийшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших молодіжних свят. 

НУБіП - «SmaCom»: розширюємо співпрацю з виробничниками

15 лютого 2017 року

     Делегація університету на чолі з директором благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євгеном Томіним та деканами факультетів харчових технологій та безпеки якості продукції АПК Ларисою Баль-Прилипко і  

Студактив провів акцію з нагоди Дня усіх закоханих

15 лютого 2017 року

     14 лютого студактив факультетів аграрного менеджменту та економічного провів акцію з нагоди Дня усіх закоханих. Із самого ранку відвідувачів 10 корпусу зустрічали чарівні янголята. 

В університеті створено Центр духовного відродження та оздоровлення людини і довкілля

15 лютого 2017 року

     15 лютого в університеті відбулася непересічна подія: поєдналися зусилля науковців, громадськості і лікарів – створений Центр духовного відродження та оздоровлення людини і довкілля. 

Студенти і викладацький склад кафедри військової підготовки вшанували учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2017 року

     15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 26-а річниця виведення військ з Афганістану. 

Горизонт 2020: розкриваємо можливості співпраці держави і приватного сектору

15 лютого 2017 року

     14 лютого 2017 року представники НУБіП України – керівник НКП Горизонт 2020 Наталія Демешкант, керівник РКП Горизонт 2020 Лілія Калачнюк, директор УЛЯБП АПК Валерій Ушкалов та заступник директора УЛЯБП АПК Оксана Самкова прийнял 

Четвер
16.02.2017

ІV Міжнародна науково-технічна конференція «Крамаровські читання»

16 лютого 2017, 9:30

     Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІV Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання», з нагоди 110-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, член-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН КРАМАРОВА Володимира Савовича (1906 -1987 рр.).  

Вирішуємо колегіально: конференція Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету

16 лютого 2017 року

     Відбулася конференція Студентської організації гуманітарно-педагогічного факультету, що в ній взяли участь представники від усіх академічних груп. 

До університету завітала делегація Чеської Республіки на чолі з міністром сільського господарства Маріаном Юречком

16 лютого 2017 року

     Завітавши з візитом до України, міністр сільського господарства Чеської Республіки Маріан Юречка не міг не відвідати один з найбільших у Східній Європі вишів – Національний університет біоресурсів і природокористування та його унікальний підрозділ – Українську лабораторію якості та безпеки продукції АПК. 

Галина Качан на стажуванні в Лейпцизькому університеті: щоб навчати студентів, треба навчатись самим

16 лютого 2017 року

     Цей навчальний рік розпочався для мене приємним сюрпризом. Я отримала повідомлення про те, що пройшла відбірковий конкурс за програмою «Еразмус» і зможу стажуватись у Лейпцизькому університеті (Німеччина). 

Актуальні питання оцінки земель у полі зору землевпорядників

16 лютого 2017 року

    У першому півріччі 2017 року на факультеті землевпорядкування проводитиметься низка науково-практичних семінарів, метою яких є обговорення найбільш важливих новел та актуальних питань регулювання земельних відносин. 

Їдальня третього корпусу запрошує на смачні обіди!

16 лютого 2017 року

    У третьому навчальному корпусі запрацювала оновлена студентська їдальня. За помірні ціні тут можна скуштувати смачного борщу, на вибір різноманітні гарніри і м’ясні, рибні страви, смачні пиріжки, узвар, чай та ароматна натуральна кава. 

П'ятниця
17.02.2017

Вдосконалення рейтингової системи діяльності викладача нашого університету на порядку денному робочої групи

17 лютого 2017 року

     15 лютого 2017 року за участі проректора з навчальної і виховної роботи професора Сергія Кваші відбулася чергова нарада членів робочої групи, створеної наказом ректора університету, щодо напрацювання пропозицій для покращення системи рейтингової оцінки роботи науково-педагогічних працівників університету у 2017 році. 

Україна – Польща: наукове партнерство з Поморською академією

17 лютого 2017 року

     У межах робочого візиту ректора Поморської академії в Слупську (Польща) професора Збігнєва Осадовського до НУБіП України відбулося засідання робочої групи з підготовки до Міжнародної науково-практичної конференції «Україна – Польща: страт 

Виставка Agro Animal Show 2017

17 лютого 2017 року

Іноземні студенти відвідали Міжнародну виставку ефективного тваринництва та птахівництва Agro Animal Show.      Краще один раз побачити, ніж сто раз почути. 16 лютого група іноземних студентів нашого університету, відвідали міжнародну виставку ефективного тваринництв 

Україна - Чехія: НУБіП продовжує співпрацю з підприємством «Бруннталлєр»

17 лютого 2017 року

     17 лютого 2017 року. Логічним продовженням вчорашньої зустрічі керівництва університету з міністром сільського господарства Чехії Маріаном Юречком стала пролонгація договору про співпрацю між НУБіП і підприємством «Бруннталлєр». 

Субота, неділя
18-19.02.2017

Студенти-соціальні педагоги і викладачі університету взяли участь у семінарі «Соціальна інклюзія: деінституалізація та підтримка громад»

18 лютого 2017 року

     7 лютого вперше у Києві за підтримки Міжнародного центру розвитку і лідерства відбувся семінар на тему «Соціальна інклюзія: деінституалізація та підтримка громад», а також презентація моделі Care для роботи з 

Рейтинг-2017: визначені пріоритетні напрями діяльності науково-педагогічних працівників у цьому році

18 лютого 2017 року

 17 лютого за участі ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося перше засідання рейтингової комісії, створеної за його наказом у 2017 році. 

Профорієнтація: представники економічного факультету відвідали школи Миронівки

19 лютого 2017 року

     16 лютого 2017 року декан економічного факультету Анатолій Діброва, доценти Олексій Муравський та Іван Андросович зустрілися з одинадцятикласниками Миронівських ЗОШ №1 і  

Університетський «Колос» переміг на міжнародному фестивалі «Зимова фантазія»

19 лютого 2017 року

     10-11 лютого на базі Київського університету туризму, економіки та права в рамках проекту «Квітуча Україна та «Безхмарне небо для дітей» відбувся ХІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості "Зимова фантазія".&nbs 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook