Календар подій

16.01.2017 – 22.01.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
16.01.2017

Ректорат звужений

16 січня 2017, 8:30

Навчальний корпус №3 готовий до прийому студентів і викладачів

16 січня 2017 року

 Протягом останніх років у третьому навчальному корпусі НУБіП тривають відновлювальні роботи. За кілька днів більше восьми тисяч квадратних метрів будуть готові прийняти студентів, до послуг яких 20 навчальних аудиторій, викладачів (у корпусі розміститься деканат гуманітарно-педагогічного факультету і кілька його кафедр) та адміністрацію. 

В університеті розпочалися співбесіди з керівниками підрозділів: першими звітували виробничники

16 січня 2017 року

     16 січня 2017 року. Сьогодні співбесідами з керівниками відокремлених виробничих підрозділів розпочався ряд заходів, мета яких, як зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко, – підбиття підсумків результативності діяльності за 2016 рік та формування подальших шляхів розвитку і визначення відповідних завдань на рік поточний. 

Гурток «Біологія мікроорганізмів»: вивчаємо обраний фах цікаво

16 січня 2017 року

     Складно уявити сьогодення без наукового багажу знань і досвіду про мікроорганізми та їх вплив на життя рослин, тварин та людини. Кожної хвилини ми поглинаємо мікроби разом з їжею, водою та повітрям. 

Ректорат: у новий рік з новими планами

16 січня 2017 року

     Після двотижневої відпустки в університеті розпочалася активна робота, хоча ректорат і служби повноцінно працювали і в цей період. За традицією, 16 січня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Вівторок
17.01.2017

Університет обирає стратегію, яка забезпечить розвиток. Економимо в побуті, нарощуємо якість освітнього процесу!

17 січня 2017 року

    17 січня. Під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася чергова нарада деканів факультетів, директорів ННІ, керівників служб, комендантів навчальних корпусів та завідуючих гуртожитками, присвячена енергозбереженню. Як зазначив очільник університету, на сьогоднішній день залишається невизначеною фінансова ситуація. 

Співбесіди з директорами відокремлених підрозділів: акцент на збереженні статусу коледжів

17 січня 2017 року

    17 січня в університеті продовжилися співбесіди з керівниками підрозділів. І якщо напередодні керівництво університету заслухало стан справ у навчально-дослідних господарствах, то сьогодні про результати, з якими завершили минулий рік, та перспективи розвитку доповідали директори коледжів. 

Співробітники факультету тваринництва та водних біоресурсів продовжують практику закордонного стажування фото

17 січня 2017 року

     Протягом грудня 2016 року доцент кафедри аквакультури Руслан Кононенко проходив стажування по грантовій програмі Ізраїльської агенції міжнародного співробітництва (MASHAV) за курсом “Інтенсивна ставова аквакультура”. 

Середа
18.01.2017

УВАГА! Зміни у розкладі співбесід з керівниками структурних підрозділів

18 січня 2017 року

 Співбесіди з керівниками структурних підрозділів відбудуться в ауд. 221а навчального корпусу № 10 за наступним графіком:  

Запрошуємо на майстер-клас «Використання КАС (карбамідно-аміачної суміші) при вирощуванні сільськогосподарських культур в Україні»

18 січня 2017 року

20 січня (в п'ятницю) в аудиторії 230 навчального корпусу №10 о 12-00 відбудеться майстер-клас за темою "Використання КАС (карбамідно-аміачної суміші) при вирощуванні сільськогосподарських культур в Україні". 

Олексій Романенко: «Молодим вченим хочу побажати, щоб своїми дисертаційними дослідженнями вони зробили вагомий внесок у розвиток української науки»

18 січня 2017 року

     Ми продовжуємо цикл інтерв’ю з молодими науковцями університету розмовою з головою ради молодих вчених ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, асистентом кафедри електроприводу та електротехнологій ім. проф. С.П. 

Четвер
19.01.2017

Переможці Агродебатів знайомляться з особливостями навчання та організації сільськогосподарського виробництва в Німеччині

19 січня 2017 року

     З 17 по 22 січня на запрошення німецько-українського агрополітичного діалогу делегація університету у складі проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука, декана економічного факультету Ан 

Університет повинен бути кращим в Україні, а факультети - мати свою візитну картку!

19 січня 2017 року

     19 січня 2017 року. Черговий день звітів керівників структурних підрозділів університету розпочався дискусією з деканом юридичного факультету Оленою Ярою. 

Традиції і звичаї на Водохреща

19 січня 2017 року

     19 січня православні українці святкують Водохреща або Йордан – третє і завершальне свято різдвяного циклу, день, коли освячують воду. В чому ж суть свята?     В цей день Іоанн Хреститель хрестив Ісуса в річці Йордан. 

П'ятниця
20.01.2017

Парламентський Комітет з питань науки і освіти підтримав пропозицію Асоціації «Агроосвіта» щодо недопущення вилучення земель у навчальних закладів

20 січня 2017 року

 18 січня 2017 року Комітет з питань науки і освіти Верховної Ради України розглянув проект Закону №4957 від 20.10.2016 року щодо належного забезпечення територіальних громад земельними ресурсами, підготовлений народним депутатом України Юрієм Тимошенком. 

Заключний день звітів керівників підрозділів виявився продуктивним

20 січня 2017 року

    20 січня 2017 року. Останній день звітів керівників структурних підрозділів університету відкрив директор навчально-наукового інституту енергетики автоматики і енергозбереження Володимир Козирський. 

Субота, неділя
21-22.01.2017

Студентка юридичного факультету Катерина Соболєва: «Мрію стати суддею Конституційного суду України»

21 січня 2017 року

     Ця тендітна дівчина спростовує стереотипи. Вона не лише красуня, причому титулована – їй належить звання «Красуня НУБіП - 2016», а ще й цікава, розумна і амбітна студентка, яка мріє (не багато, не мало) стати суддею Конституційного суду України. 

Як здійснювати закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти у системі електронних закупівель Prozorro. Відбувся семінар для головних бухгалтерів, голів та секретарів тендерних комітетів ВП НУБіП України

22 січня 2017 року

     Цього тижня на базі університету було проведено семінар для головних бухгалтерів, голів та секретарів тендерних комітетів відокремлених струткурних підрозділів НУБіП України на тему: «Здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти у системі електронних закупівель Prozorro» 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook