Календар подій

2.01.2017 – 8.01.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
2.01.2017

Микола Лазарєв: «Наш колектив молодшає, і це свідчить про перспективність радіобіології в університеті та Україні»

2 січня 2017 року

     Науковці кафедри радіобіології та радіоекології – одні з найбільш цитованих у міжнародних наукометричних базах представники НУБіП. А це свідчить про високий рівень роботи колективу. Наша розмова з її доцентом Миколою Лазарєвим. 

Вівторок
3.01.2017

Студент факультету ветеринарної медицини Роман Скрипник: міжнародний досвід – запорука успіху

3 січня 2017 року

     З 12 по 16 грудня 2016 року студент факультету ветеринарної медицини Роман Скрипник, як переможець грантової програми, отримав можливість повністю оплаченого стажування у відділенні Інституту Фрідріха Леффлера (Friedrich-Loeff 

Середа
4.01.2017

Доктор ветеринарних наук Микола Малюк: «Майбутнє ветеринарної медицини – за стовбуровими клітинами»

4 січня 2017 року

     Місяць тому кафедру хірургії ім. акад. І.О. Поваженка очолив молодий доктор ветеринарних наук Микола Малюк. Маючи досвід роботи заступника директора з наукової та інноваційної роботи НДІ здоров’я тварин, він успішно поєднував адміністративну і наукову роботу. 

Кафедра аквакультури активізує міжнародну наукову діяльність

4 січня 2017 року

     У ці святкові дні на кафедрі аквакультури відбулося чергове засідання круглого столу, присвячене питанням активізації наукової діяльності науково-педагогічних працівників кафедри і перспектив участі науковців у реалізації міжнародної рамкової програми ЄС з наукових досліджень та інновацій «Горизонт-2020». 

Четвер
5.01.2017

Нарахування стипендій - ключове завдання початку нового навчального року

5 січня 2017 року

     Для вирішення важливих питань з організації навчального процесу 4 січня нинішнього року проректором з навчальної і виховної роботи була проведена робоча зустріч з директорами інститутів, деканами факультетів та їх заступниками. 

Завідувач кафедри педагогіки Руслан Сопівник: «Розробка теоретичних і методичних засад навчання і виховання особистості – вкрай необхідна для виживання людства та збереження української державності» фото

5 січня 2017 року

     НУБіП України – поліпрофільний дослідницький університет. Сьогодні він є не тільки кузнею сільськогосподарських кадрів, тут вже понад півстоліття у стінах гуманітарно-педагогічного факультету готують майбутніх викладачів для системи природоохоронних і аграрних вишів. 

Ректор НУБіП України С.М. Ніколаєнко провів зустріч із Міністром освіти і науки України Л.М. Гриневич

5 січня 2017 року

     4 січня 2017 року ректор НУБіП України Станіслав Миколайович Ніколаєнко провів зустріч із Міністром освіти і науки України Лілією Михайлівною Гриневич, на якій були обговорені підсумки діяльності Університету за 2016 рік та фінансово-економічні проблеми 2017 року.  

П'ятниця
6.01.2017

Студентка факультету харчових технологій Тетяна Семененко: Вважаю професію технолога харчових виробництв однією з найбільш затребуваних на ринку праці

6 січня 2017 року

     Ось і настали новорічні свята, позаду навчальний семестр, хвилювання, сесія. Для когось вона була останньою, а для когось – першою. То чи не розчарувалися недавні абітурієнти у своєму виборі? 

УВАГА! Як університет працює у січні 2017 року

6 січня 2017 року

 У з’язку з складним економічним становищем  з 3 по 17 січня ректорат, НПП та обслуговуючий персонал перебувають у відпустках. Проте частина ректорату працює у робочому режимі. 

Субота, неділя
7-8.01.2017

Світ врятують краса і… бджоли

7 січня 2017 року

     У Рокитному на Київщині з ініціативи голови громадської організації пасічників району досвідченого бджоляра-практика, працівника кафедри конярства і бджільництва НУБіП Юрія Овдієнка пройшла науково-практична конференція, присвячена проблемам виробництва меду. 

Три новорічні запитання ректорові

8 січня 2017 року

- Шановний Станіславе Миколайовичу, вітаю Вас з Новим роком і хочу поставити три актуальні запитання. Перше – які підсумки 2016 року і що він нам приніс? Друге – які перспективи колективу НУБіП України в наступному році, що треба зробити, щоб втриматися серед лідерів української освіти і науки? 

Профорієнтація: науковці кафедри екобіотехнології та біорізноманіття готують школярів до I етапу конкурсних робіт Малої академії наук

8 січня 2017 року

     У сучасному світі біотехнологія є однією з провідних індустрій і, зважаючи на важливість підготовки майбутніх абітурієнтів, викладачі кафедри екобіотехнології та біорізноманіття зустрілися з учнями випускних класів гімназії № 153 ім. О.С.Пушкіна. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook