Календар подій

14.11.2016 – 20.11.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
14.11.2016

Нарада із заступниками деканів

14 листопада 2016, 14:00

          Шановні колеги!           

Міждисциплінарне наукове стажування + робота у національній бібліотеці Гамбурга

14 листопада 2016 року

Стажування передбачає наукову роботу в Гамбурській національній бібліотеці ім. Карла фон Оседського, семінар "Освіта в Німеччині" та індивідуальні зустрічі з європейськими науковцями для встановлення ділових контактів. 

Студентка факультету аграрного менеджменту Вікторія Горб: працюватиму в Україні і задля її розвитку

14 листопада 2016 року

17 листопада увесь світ святкуватиме Міжнародний день студента. Тож саме з цієї нагоди ми започаткували цикл бліц-інтерв’ю з, так би мовити, винуватцями цього свята. Наші співрозмовники – студенти, які цьогоріч вступили до університету. 

НУБіП прийматиме змагання на Кубок Міністерства аграрної політики України з волейболу серед студентів аграрних ВНЗ: приходьте вболівати за наших

14 листопада 2016 року

     15–17 листопада 2016 року на базі НУБіП пройдуть змагання з волейболу серед студентів аграрних вишів. 

НУБіП – це не тільки навчання і наука, а й виховання патріотів та формування еліти України

14 листопада 2016 року

     Люди часто задумаються про складові щастя і хочуть бути щасливими. «Щастя людини у праці, яка відповідає природним нахилам»   – вважав український філософ Г. С. Сковорода. Хто, як та коли визначає ці нахили? 

Викладачі та студенти гуманітарно-педагогічного факультету опанували сучасну методику створення інтелектуальних карт під час відкритого практичного заняття

14 листопада 2016 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті доцентом кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Олександром Гуменним проведено відкрите практичне заняття на тему «Упорядкування мислення в ході виготовлення мента 

Заступники деканів обговорили питання підготовки до річного звіту виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020»

14 листопада 2016 року

     14 листопада під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулась нарада заступників деканів факультетів та директорів ННІ. Проректор закликав присутніх активно долучитися до підготовки та забезпечити проведення на високому рівні екзаменаційної сесії й захистів магістерських робіт. 

Вівторок
15.11.2016

Хімічне шоу до Дня студента

15 листопада 2016, 13:15

 Кафедра органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидівзапрошує взяти участь у хімічному шоу, присвяченому Дню студента, яке відбудеться 15 листопада 2016 року о 13.15 в ауд.36 (корпус 2).      

Розширюємо наукову співпрацю з науковцями Університету Міссурі (США)

15 листопада 2016 року

     Представник НУБіП – старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Дмитро Кирилюк взяв участь узасіданні провідних науковців та аспірантів Коледжу сільського господарства, продовольства та природніх ресурсів Універси 

Першокурсник економічного факультету Максим Романюк: коли вступав, не асоціював НУБіП з суто аграрним університетом

15 листопада 2016 року

Сьогодні говоримо про особливості вищої економічної освіти в НУБіП з першокурсником Максимом Романюком.– Розкажи як вступав до НУБіП, чому обрав саме його й економічний факультет? 

Підвищення кваліфікації з питань децентралізації влади та розвитку сільських територій

15 листопада 2016 року

     ННІ післядипломної освіти спільно із Тернопільською обласною, Бережанською районною адміністраціями на базі Бережанського агротехнічного інституту провели підвищення кваліфікації працівників апарату райдержадміністрації, районної і міської рад 

«НУБіП-1» додали інтриги у чемпіонаті Столичної ліги з волейболу

15 листопада 2016 року

     Несподівано для усіх у четвертому турі Столичної ліги з волейболу чоловіча команда «НУБіП-1» з рахунком 3:1 поступилась на виїзді команді «Метеор-ККЛП-2». 

Тільки найсильніші: завершились змагання з десятиборства серед студентів

15 листопада 2016 року

     9-11 листопада 2016 року в університеті пройшли змагання з десятиборства. Спортивне свято на кубок проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності було приурочене до Дня студента та зібрало команди всіх факультетів та ННІ. 

В університеті стартував тиждень англійської мови

15 листопада 2016 року

     У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте відкриття Тижня англійської мови. 

«Хімічне шоу»: на що здатна цікава наука хімія фото

15 листопада 2016 року

     15 листопада 2016 року співробітники кафедри органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів провели «Хімічне шоу» для студентів факультетів ветеринарної медицини, агробіологічн 

Курс із радіології для магістрів та аспірантів у Норвезькому Університеті

15 листопада 2016 року

 Шановні колеги!З 10 до 27 січня в Норвегії пройде Радіологічний курс. Обов'язкові вимоги:студент-магістр або аспірант;обов'язкове знання англійської мови;Всі витрати, в тому числі щоденні будуть покриті в рамках спільного проекту НУБіП і Норвезького університету наук про життя.Додаткові матеріали розміщені нижче.  

Дні науки – 2016 у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України фото

15 листопада 2016 року

     З нагоди Всесвітнього Дня науки, що святкується щорічно 10 листопада, у Києві, Харкові, Львові, Житомирі, Івано-Франківську, Каневі, Одесі вченими різних спеціальностей було проведено численні науково-популярні лекції, наукові демонстрації, екскурсії та майстер-класи.  

Середа
16.11.2016

Запрошуємо викладачів, аспірантів та студентів на семінар «Developing Your Listening Skills for Cambridge English: First»

16 листопада 2016, 15:00

Шановні колеги!Гуманітарно-педагогічний факультет запрошує Вас на семінар «Developing Your Listening Skills for Cambridge English: First».     Місце проведення: корпус 15, аудиторія 231. 

Тиждень української писемності та мови: творчі зустрічі із творчими особистостями

16 листопада 2016 року

     Із 9 по 15 листопада в університеті проходив Тиждень української писемності та мови.     Друга половина Тижня була багатою на зустрічі студентів із цікавими особистостями. 

Відкрито реєстрацію для участі у майстер-класах в рамках VII Міжнародної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта» 17-18 листопада 2016 року

16 листопада 2016 року

Шановні учасники VII Міжнародної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта»(17-18 листопада 2016 року)!     Пропонуємо Вашій увазі програму конференції. 

Першокурсниця факультету тваринництва та водних біоресурсів Ілона Росощик: аби стати успішним бізнесменом, треба пройти всі щаблі виробництва

16 листопада 2016 року

     Сьогоднішня наша співрозмовниця – студентка факультету тваринництва та водних біоресурсів Ілона Росощик, яка вступила до НУБіП за першим пріоритетом і мріє мати власну справу, пов’язану з виробництвом та переробкою продукції тваринництва. 

До уваги студентів 2, 3 курсу та 1-го року магістратури зі знанням німецької мови!!!

16 листопада 2016 року

В грудні 2016 р. відбудеться відбір на проходження практичного стажування аграрного спрямування по програмі «Німецька селянська спілка» (Німеччина) – програма спрямована на підвищення кваліфікації спеціалістів в галузі сільського господарства. Участь у практичному стажуванні по програмі Німецька селянська спілка для студентів сільськогосподарських ВУЗів є БЕЗКОШТОВНОЮ. 

Круглий стіл на «ІнтерАГРО 2016»: «Дорадництво: як перетворити знання на гроші»

16 листопада 2016 року

     У рамках найбільшої виставки сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАгро 2016» кафедра аграрного консалтингу та сервісу організувала і провела круглий стіл «Дорадництво: як перетворити знання на гроші». 

Кафедра менеджменту імені проф. Й.С. Завадського продовжує активну українсько-канадську наукову співпрацю

16 листопада 2016 року

     У рамках реалізації українсько-канадського наукового гранту на проведення спільного дослідження із Університетом Шербрук (Канада) «Розвиток підприємницької діяльності у сільській місцевості на  

Володимир Козирський: у колективі потрібно формувати нове мислення стосовно енергозбереження

16 листопада 2016 року

     За дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка науковці ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження провели енергоаудит приміщень усіх корпусів університету. Про його результати – наша розмова з директором інституту Володимиром Козирським. 

УВАГА! Оголошено Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт у 2016-2017 навчальному році

16 листопада 2016 року

     З метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у НУБіП України, як найважливішого фактора формування фахівців нового типу, залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльн 

Коли є чим дивувати: гості конференції, присвяченої 15-річчю юридичного факультету, відвідали одразу чотири університетські музеї фото

16 листопада 2016 року

     Нещодавно, у рамках проведення V міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тенденції розвитку національного законодавства», присвяченої 15-річчю юридичного факультету, каф 

Запрошуємо на навчання і школярів, і студентів Бородянського району Київщини

16 листопада 2016 року

     Одним з основних завдань освітнього процесу нашого університету є реалізація ступеневої освіти через створення інтегрованої неперервної системи відбору і підготовки студентів за схемою «загальноосвітній навчальний заклад − коледж – університет». 

Жіноча збірна факультету інформаційних технологій – переможець спартакіади з волейболу

16 листопада 2016 року

     1-14 листопада проходила «Спартакіада серед студентів НУБіП України» 2016-2017 навчального року з волейболу серед жіночих команд ННІ та факультетів. 

Четвер
17.11.2016

VII Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта '2016»

17 листопада 2016, 14:20

     17-18 листопада 2016 року на факультеті інформаційних технологій відбудеться VII Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених "Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта '2016".     Напрями роботи конференції: 

Пам’ятати, щоб не повторити

17 листопада 2016 року

     15 листопада 2016 р. у рамках щомісячних зустрічей колективу факультету з відомими особистостями та за сприяння доцента кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. 

Гуманітарно-педагогічний факультет запросив франкомовних студентів на «ІнтерАГРО»

17 листопада 2016 року

     Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету переконані, що для якісної професійної підготовки конкурентоспроможних фахівців необхідно враховувати зарубіжний досвід. 

Першокурсник факультету харчових технологій та якості продукції АПК Тарас Дидюк: головне – гарно вчитися впродовж усього періоду

17 листопада 2016 року

     Продовжуємо цікавитися у першокурсників їхніми враженнями від навчання в НУБіП. Сьогодні поговоримо про перепетії студентського життя з першокурсником Тарасом Дидюком. 

Третій корпус відновлюється згідно календарного плану виконання робіт

17 листопада 2016 року

     17 листопада 2016 року. Чи не вперше у житті я зрадів льодяним бурулькам! І не стільки цим лютим ненависникам пішоходів, як місцю, де їх помітив – даху 3-го корпусу: міцному, надійному і красивому. Сьогодні під ним відновлювальні роботи у завершальній стадії. 

В НУБіП розпочали святкування Міжнародного дня студента! (ВІДЕО)

17 листопада 2016 року

Студенти - це один із самих прогресивних верств суспільства в усі часи. Їх сміливість і відвага до постійного втілення новаторських ідей, тяга до справжніх ідеалів свободи не раз ставала взірцем до загального наслідування. 

Удосконалюємо англійську: гуманітарії успішно провели Міжнародний науково-практичний семінар «Developing Your Listening Skills for Cambridge English: First»

17 листопада 2016 року

     У межах угоди про співпрацю з Cambridge English Language Assessment в Україні та Cambridge University Press ELT 16 листопада 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті за ініціативи кафедр романо-германськ 

Європейський проект «Food for Future»: у партнерстві з Вроцлавським природничим університетом

17 листопада 2016 року

     Минулого тижня делегація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком на запрошення ректора Вроцлавського природничого університету професора Тадеуша Цішке взяла участь у заходах, присвячених 65 річниці  

Студент – це людина, яка обрала дорогу пізнання: в університеті святкують Міжнародний день студента

17 листопада 2016 року

     В університеті тривають заходи, присвячені Міжнародному дню студента. Цього року НУБіП відмічає студентське свято найрізноманітнішими заходами на будь-який смак, участь у яких беруть кілька тисяч його студентів. 

П'ятниця
18.11.2016

Першокурсник Денис Волянюк: хочу відстоювати інтереси агробізнесу і цій справі присвятити своє життя

18 листопада 2016 року

     Коли в країні розпочалася вступна кампанія, випускник Тетіївського навчально-виховного комплексу, що на Київщині, Денис Волянюк, твердо знав, що хоче навчатися на юридичному факультеті і саме в НУБіП, бо тут найпотужніша в країні кафедра аграрного, земельного та ек 

В університеті відзначили День працівника сільського господарства

18 листопада 2016 року

     18 листопада в університеті відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівника сільського господарства. Звучання Державного Гімну ознаменувало їх відкриття. Вітав колектив університету ректор Станіслав Ніколаєнко. 

Субота, неділя
19-20.11.2016

Студент Ірпінського економічного коледжу Михайло Юрченко став абсолютним чемпіоном світу з пауерліфтингу за версією ВПА

19 листопада 2016 року

Студент Відокремленого підрозділу НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» Михайло Юрченко став абсолютним чемпіоном і рекордсменом України, Європи та світу з пауерліфтингу за версією ВПА, а також підтвердив звання майстра спорту міжнародного класу. 

Першокурсниця факультету землевпорядкування Марія Місяйло: мрію працювати за фахом

19 листопада 2016 року

Про те, як навчається першокурсникам факультету землевпорядкування, з перших вуст дізнаємося від студентки Марії Місяйло. 

На механіко-технологічному факультеті пройшло відкрите лабораторне заняття

20 листопада 2016 року

На кафедрі сільськогосподарських машин і системотехніки ім. акад. П.М. Василенка проведено відкрите лабораторне заняття для студентів 3 курсу групи ПМО-1403 механіко–технологічного факультету за темою «Посівні машини».  

Першокурсник агробіологічного факультету Дмитро Доненко: навчання і спорт можна вдало поєднувати

20 листопада 2016 року

Сьогоднішній наш співрозмовник – не менш цікавий, ніж попередні. Він у свої сімнадцять уже кандидат в майстри спорту з легкої атлетики. Йому пророчать успішну спортивну кар’єру та запрошують навчатися у профілюючих вишах. Однак він обрав фах агронома і при цьому продовжує радувати все новими і новими спортивними досягненнями. 

Студент магістратури Кіотського університету Такуя Хайаші пройшов стажування у ННІ лісового і садово-паркового господарства та Українському НДІ сільськогосподарської радіології НУБіП України

20 листопада 2016 року

     Студент магістратури факультету глобальних екологічних досліджень Кіотського університету Такуя Хайаші (Takuya Hayashi) успішно пройшов 3-х місячне стажування у ННІ лісового і садово-паркового господарства та Українському НДІ сільськогосподар 

Студентка Ірпінського економічного коледжу Влада Сова перемогла у VI Відкритому Кубку з пауерліфтингу ВПА України

20 листопада 2016 року

Студентка Відокремленого підрозділу «Ірпінський економічний коледж» Влада Сова, яка є ученицею Михайла Юрченка (про якого ми писали вчора), на змаганнях у м.Дніпро стала переможницею у VI Відкритому Кубку з пауерліфтингу ВПА України. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook