Календар подій

17.10.2016 – 23.10.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
17.10.2016

Увага! Засідання Спілки молодих вчених

17 жовтня 2016, 15:00

     Завтра, 17 жовтня, о 15:00 в аудиторії №37 (4-ий навчальний корпус) відбудеться засідання Спілки молодих вчених.Порядок денний: 

Ректорат спланував роботу на тиждень

17 жовтня 2016 року

    17 жовтня 2016 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Одне з головних питань порядку денного – початок опалювального сезону. 

LX спартакіада серед студентів: підсумки легкоатлетичної естафети

17 жовтня 2016 року

     У рамках 60-ї спартакіади студентів НУБіП України на стадіоні НУБіП України відбулись змагання з легкоатлетичної естафети «Шведська естафета», участь в якій взяли 13 команд. 

18 жовтня запрошуємо на семінар із завідувачами навчальними лабораторіями університету: «Вимоги до організації роботи навчальної лабораторії»

17 жовтня 2016 року

 Завтра (у вівторок) 18 жовтня 2016 року о 14.00 в аудиторії 231 навчального корпусу № 10 відбудеться семінар із завідувачами навчальними лабораторіями університету на тему «Вимоги до організації роботи навчальної лабораторії».  

Вівторок
18.10.2016

Якість практичного навчання – в центрі уваги завідувачів навчальними лабораторіями

18 жовтня 2016 року

     Сьогодні в аудиторії 233 10-го навчального корпусу відбувся семінар для завідувачів навчальними лабораторіями на тему «Вимоги до організації роботи навчальної лабораторії». 

Запрошуємо на інтелектуальну гру «Дебати з аграрно-політичних питань»

18 жовтня 2016 року

  Національний університет біоресурсів і природокористування України запрошує Вас 21 жовтня о 1000 (навчальний корпус №1, ауд. №79) стати учасником ІІ-го (фінального) етапу інтелектуальної гри "Дебати з аграрно-політичних питань". 

Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів: на стажування до Словаччини

18 жовтня 2016 року

У рамках співпраці між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Словацьким аграрним університетом в Нітрі, Словаччина та Міжнародної мережі AgroBioNet для реалізації Міжнародної наукової програми «Агробіорізноманіття для покращання харчування, здоров’я та якості життя» для студентів наукового гуртка «Бджільництво» старший викладач кафе 

На посаду голови Студентської організації університету претендують п’ять кандидатів

18 жовтня 2016 року

     Центральна виборча комісія завершила прийом документів від претендентів. 17 жовтня вони зібралися для знайомства один з одним, та прослухати інформацію щодо порядку проведення виборів. 

Середа
19.10.2016

Знайомимося з новітніми досягненнями генетичної інженерії: магістри факультету захисту рослин, біотехнологій та екології відвідали Інститут клітинної біології та генетичної інженерії НАН України

19 жовтня 2016 року

     13 жовтня 2016 року магістри факультету захисту рослин, біотехнологій та екології напряму ДНК-паспортизація та картування геному разом із старшим викладачем кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Тетяною Івановою відвідали Інститут клітинної біології та генетичної інженері 

У стінах НУБіП: депутати підставляють плече лісівникам і лісовій галузі

19 жовтня 2016 року

     19 жовтня. Сьогодні вперше в історії нашого університету в його стінах відбулося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин. 

Знайомимося з студентськими радами: Назар Білий очолив самоврядування гуртожитку №1

19 жовтня 2016 року

     Під час ознайомлення із організацією виховної роботи навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства заступник директора студентського містечка Максим Лазаріді та голова профкому студентів Олексій Муравський відвідали засідання 

Студенти гуманітарно-педагогічного факультету проходять стажування у зарубіжних університетах

19 жовтня 2016 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті існує широкий вибір програм стажування і навчання у зарубіжних університетах. Такою можливістю скористалась і я, адже вивчення німецької мови у Німеччині – це унікальний шанс. 

Перші враження першокурсників-гуманітаріїв школярам

19 жовтня 2016 року

     За півтора місяця, що минув, студенти нового набору відчули себе повноправними студентами. І не дивлячись на те, що вони всього лише першокурсники, встигли познайомитися зі своєю професією та переконатися у правильності обраного вишу. 

Четвер
20.10.2016

Завітайте на відкриту лекцію професора університету Геттінгену (Німеччина)

20 жовтня 2016, 15:00

     20 жовтня (четвер) о 15:00 за підтримки Німецько-українського діалогу відбудеться відкрита лекція доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри сільськогосподарської економіки і розвитку сільських районів університету Геттінгену (Німеччина) Штефана фон Крамона-Траубадель (більш детальна інформація за посиланням -  

65-річчю економічного факультету НУБіП: розпочала роботу міжнародна науково-практична конференція «Аграрна політика України в умовах глобальних продовольчих та фінансово-економічних викликів»

20 жовтня 2016 року

     20 жовтня 2016 року розпочала свою роботу міжнародна науково-практична конференція «Аграрна політика України в умовах глобальних продовольчих та фінансово-економічних викликів», присвячена 65-річчю  

Кафедра конярства і бджільництва запросила на навчання випускників Ковельського району Волинської області

20 жовтня 2016 року

     На кафедрі конярства і бджільництва створено робочі групи науково-педагогічних працівників, розроблено та затверджено план і графік проведення профорієнтаційних заходів з інформування потенційних вступників – випускників загальноосвітніх шкіл різних регіонів України, які складають зовнішнє незалежне оцінювання.< 

Протидія плагіату в університеті: представлення результатів досліджень засобами ІКТ та порядок заходів із запобігання академічного плагіату

20 жовтня 2016 року

     18 жовтня 2016 року відбувся семінар для магістрів 2-го року навчання «Представлення результатів досліджень засобами ІКТ та порядок заходів із запобігання академічному плагіату». Метою семінару було підвищення якості підготовки магістерських робіт та запобігання плагіату. 

IX Міжнародна виставка «LABComplEX» в контексті підготовки фахівців з якості, стандартизації та сертифікації

20 жовтня 2016 року

     18-20 жовтня 2016 року на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» проходила головна подія лабораторної індустрії в Україні IX Міжнародна виставка  «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. 

П'ятниця
21.10.2016

Запрошуємо на інтелектуальну гру «Дебати з аграрно-політичних питань»

21 жовтня 2016, 10:00

     Запрошуємо Вас у навчальний корпус №1 (аудиторія №79) Національного університету біоресурсів і природокористування України, Київ, вул. 

Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК представила свої доробки на IX міжнародній виставці «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH»

21 жовтня 2016 року

     IX Міжнародна виставка «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH» проходила 18-20 жовтня 2016 у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», за підтримки профільних міністерств і відомств, а також впливових галузевих асоціацій та організацій. 

Лекція-дискусія ”Стартапи, як механізм комерціалізації наукових розробок. Світовий досвід і практика «від ідеї - до бізнесу»” фото

21 жовтня 2016 року

         20 жовтня 2016 року Науковий парк НУБіП України організував зустріч з Магістром ділового адміністрування, помічником віце-президента з питань трансферу технологій та комерціалізації наукових розробок Університету ім. 

У науковій бібліотеці розпочато проведення «Дня бакалавра» та «Дня магістра»

21 жовтня 2016 року

    Щороку працівники наукової бібліотеки проводять різні заходи для студентства нашого університету, а саме: заняття з інформаційної культури для студентів перших курсів, «Дні бакалавра» та «Дні магістра» 

Граб Роман, Кухар Ольга, Дмитренко Ігор – лідери інтелектуальної гри «Аграрно-політичні дебати»

21 жовтня 2016 року

     21 жовтня у стінах НУБіП зібралися молоді інтелектуали – студенти магістратури та аспіранти – на другий, вже фінальний, етап гри «Аграрно-політичні дебати». 

Субота, неділя
22-23.10.2016

До 115-річчя І. Поваженка: теорія, практика та перспективи ветеринарної медицини

22 жовтня 2016 року

     На факультеті ветеринарної медицини відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ», присвячена 115-річчю від дня народжен 

XVII Міжнародна наукова конференція «Сучасні проблеми землеробської механіки»

22 жовтня 2016 року

     Цього тижня в Сумах пройшла XVII Міжнародна наукова конференція «Сучасні проблеми землеробської механіки», присвячена 116-річчю від дня народження видатного вченого в галузі аграрної інженерії, одного із засновників землеробської меха 

Назустріч новітнім технологіям

22 жовтня 2016 року

     18 жовтня 2016 року студенти Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. 

Вивчаємо досвід ФАО у збереженні локальних зникаючих порід

22 жовтня 2016 року

     Збереження біорізноманіття сільськогосподарських тварин належить до одних з напрямів діяльності ФАО. Для ознайомлення з європейським досвідом реалізації національних програм збереження зникаючих порід тварин в Інституті розведення і генетики імені М.В. 

24 жовтня запрошуємо на лекцію професора В'ячеслава Кудіна, присвячену сучасним проблемам вищої освіти

23 жовтня 2016 року

 24 жовтня о 15-00 в аудиторії 228 корпусу №10 відбудеться зустріч-лекція доктора філософських наук професора В'ячеслава Олександровича Кудіна, присвячена сучасним проблемам вищої освіти. 

Шах і мат визначили переможців змагань у спартакіаді «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України

23 жовтня 2016 року

     12 жовтня розпочалися змагання з шахів за програмою спартакіади «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України. Усі команди за жеребом поділили на 2 групи. 

Традиційні соціально-педагогічні студії гуманітаріїв у книгарні «Є»

23 жовтня 2016 року

     На кафедрі соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті проводять практичні заняття у виробничих умовах, бо саме там майбутні фахівці зміцнюють знання та набувають необхідних умінь. 

На факультеті конструювання та дизайну новий голова студентської організації

23 жовтня 2016 року

     11 жовтня на факультеті конструювання та дизайну пройшли вибори голови студентської організації факультету. На цю посаду більшістю голосів обрано студента 2 курсу Олега Солодовніка.  

Дещо з історії університету: погляд у минуле (продовження)

23 жовтня 2016 року

Справкао истории возникновения и развития института за 1946/1947 гг. (мовою оригіналу)Краткая история возникновения и развития Киевского Лесохозяйственного института 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook