Календар подій

10.10.2016 – 16.10.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
10.10.2016

Факультет аграрного менеджменту продовжує роботу з міжнародної акредитації Магістерських програм фото

10 жовтня 2016 року

28-29 вересня 2016 р. у Варшавському університеті наук про життя відбулась конференція «20 років МВА програми у Варшавському університеті наук про життя», що була сфокусована на різних аспектах навчання на рівні МВА з концентрацією на ролі програм МВА в управлінському навчанні . 

Продовжуючи роботу з міжнародної акредитації магістерських програм: представники факультету аграрного менеджменту побували з візитом у Варшаві

10 жовтня 2016 року

     28-29 вересня 2016 року у Варшавському університеті наук про життя проходила конференція «20 років МВА програми у Варшавському університеті наук про життя», у роботі якої взяли участь і представники НУБіП – декан  

Науковці та магістри-дослідники ННІ лісового і садово-паркового господарства обговорили нові технології в геодезії, землевпорядкуванні, лісовпорядкуванні та природокористуванні

10 жовтня 2016 року

      6-8 жовтня в с. Синевірська Поляна на базі Національного природного парку «Синевир» проходила VIII міжнародна науково-практична конференція «Нові технології в геодезії, землевпорядкуванні, лісовпорядкуванні та природокористуванні». 

Перші кроки у співпраці кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей із Запорізьким педагогічним коледжем

10 жовтня 2016 року

     Минулого навчального року кафедрою англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету укладено угоду про співпрацю із Запорізьким педагогічним коледжем. 

Гуманітарії провели семінар з підвищення педмайстерності наставників

10 жовтня 2016 року

10 жовтня 2016 року з ініціативи та на базі гуманітарно-педагогічного факультету, кафедрою педагогіки разом із відділом виховної роботи та студентських справ був проведений науково-методичний семінар для наставників студентських груп. 

Стажування по програмі Борлог (США)

10 жовтня 2016 року

Міністерство сільського господарства США відкриває набір на стажування по програмі Борлог. Більш детальна інформація міститься за посиланням. 

День відкритих дверей на кафедрі військової підготовки

10 жовтня 2016 року

     10 жовтня 2016 року. Цикл університетських заходів, присвячених Дню захисника України, розпочався Днем відкритих дверей на кафедрі військової підготовки.  

У центрі уваги ректорату – старт опалювального сезону і виховна робота зі студентами

10 жовтня 2016 року

     10 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Погіршення погодних умов ще раз засвідчує необхідність запровадження альтернативних джерел енергії, власного опалення. 

Вівторок
11.10.2016

DISCUSSION CLUB з носіями англійської мови

11 жовтня 2016, 15:00

     Завтра, 11 жовтня (вівторок), о 1500 у 1-му навчальному корпусі (аудиторія №97) за підтримки керівництва університету і Спілки молодих вчених з метою підвищення рівня володіння англійською мовою відбудеться заняття розмовного клубу з Пітером Я 

Презентація програм практичного навчання за кордоном

11 жовтня 2016 року

   ННЦ міжнародної діяльності 

Наступність у професійній підготовці майбутніх фахівців освітньої галузі

11 жовтня 2016 року

 Саме під такою назвою 11 вересня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся науково-методичний семінар, що його  ініціювала та провела кафедра методики навчання та управління навчальними закладами спільно з Київським професійно-педагогічним коледжем імені Антона Макаренка. 

Запрошуємо студентів до участі у міжнародних мовних конкурсах!

11 жовтня 2016 року

     Уже другий рік поспіль студенти університету завдяки наполегливій праці і підтримці викладачів кафедри української та класичних мов посідають призові місця на найбільш престижних міжнародних мовних і мовно-літературних конкурсах, зокрема Міжнародному конкурсі знавців укра 

Допомагаємо захисникам України! 12 тонн вантажу для 12-го батальйону

11 жовтня 2016 року

 11 жовтня 2016 року. Сьогодні в зону АТО з університету було відправлено повністю завантажений продуктами харчування і предметами першої необхідності КАМАЗ з причепом. Загалом – 12 тонн вантажу. 

25 років співпраці: Домовлено про продовження Меморандуму про співробітництво між НУБіП і Університетом Пенсільванії (США)

11 жовтня 2016 року

 11 жовтня 2016 року. Сьогодні гостем університету був декан коледжу сільськогосподарських наук Університету Пенсільванії доктор Річард Рош. Його супроводжував координатор WIRA – програми підтримки у сільському господарстві Юрій Бігун. 

Формування конкурентоспроможного вівчарства та козівництва – у полі зору учасників конференції на факультеті тваринництва і водних біоресурсів

11 жовтня 2016 року

      11 жовтня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочала свою роботу Міжнародна науково-практична конференція «Теорія і практика формування конкурентоспроможного вівчарства та козівництва України в умовах євроінтегр 

Середа
12.10.2016

Підписано угоду з Шеньянским аграрним університетом

12 жовтня 2016 року

     Між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Шеньянским аграрним університетом підписана рамкова угода про співробітництво, яка базується на Концепції «Один пояс, один шлях», що анонсована головою Китайської народної республіки паном Сі Дзіньпіном.  

Є така професія – Батьківщину захищати

12 жовтня 2016 року

     12 жовтня фактично у переддень великого українського, козацького і релігійного свята Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисника України. 

Студентка факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Влада Ковтун: вірю, що НУБіП стане осередком такої молоді, яка виведе Україну на світовий ринок

12 жовтня 2016 року

     Про можливості, які сьогодні надає своїм студентам НУБіП, знає кожен не з чуток. І вже стало традицією ділитися здобутим досвідом під час закордонних стажувань і практик на веб сторінках офіційного сайту. 

14 жовтня - День захисника України! «Патріот НУБіП України»: визначено найкращих в змаганнях з військово-спортивного багатоборства!

12 жовтня 2016 року

     11 жовтня 2016 року. У НУБіП тривають заходи, приурочені Дню захисника України. 

Курси іноземних мов для підготовки до міжнародних Кембриджських екзаменів (сертифікат В2)

12 жовтня 2016, 0:00

     Гуманітарно-педагогічний факультет уклав угоду з Cambridge English Language Assessment (Велика Британія), який є єдиним у світі центром навчання та оцінювання рівня володіння англійською мовою. 

Четвер
13.10.2016

Один день практичних занять в Плешкані для магістрів-управлінців

13 жовтня 2016 року

     12 жовтня студенти магістерської програми «Управління інноваційною діяльністю» ННІ післядипломної освіти навчалися, як управляти сучасним інноваційним сільськогосподарським підприємством у приватно-орендному підприємстві «Плешкані» Золотоніськ 

«Горизонт 2020»: можливості та правила участі фото

13 жовтня 2016 року

     13 жовтня 2016 року в університеті пройшов інформаційний день – науково-практичний семінар «Участь науково-педагогічних працівників ВНЗ України в конкурсах рамкової програми ЄС «Горизонт 2020». 

America House варто відвідати…

13 жовтня 2016 року

     Таку думку висловили студенти третього курсу спеціальності «Філологія» НУБіП України, які вперше відвідали America House з викладачем англійської мови Оксаною Івановою з декількох причин. І ось перша частина нашої історії: враження студентки про Американський дім і фільм, який вони переглянули:  

На лабораторних заняттях енергетиків вдало поєднуються і дослідництво, і навчання

13 жовтня 2016 року

     Відомо, що добрий фахівець – той, який вміє застосовувати знання на практиці. Тож в університеті надається особлива увага проведенню лабораторних занять. Бо саме у ході виконання лабораторних робіт студенти опановують такі необхідні у майбутній професійній діяльності вміння. 

Маркетинг – це не тільки наука, а й мистецтво

13 жовтня 2016 року

     13 жовтня на факультеті аграрного менеджменту розпочала свою роботу Міжнародна науково-практична конференція «Маркетинг і логістика в агробізнесі», на якій піднімалися важливі питання розвитку вітчизняного АПК та науки. 

Започатковуємо співпрацю з Сьєрра-Ліоне

13 жовтня 2016 року

     13 жовтня. Сьогодні університет відвідала делегація Республіки Сьєрра-Ліоне на чолі з Патріком Монті Джонсом, міністром сільського та лісового господарства та продовольчої безпеки цієї країни.  

П'ятниця
14.10.2016

Відкрита лекція. Викладач: Файчук Олександр Михайлович

14 жовтня 2016 року

Вікдкрита лекція.Викладач: Файчук Олександр Михайлович, к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.Дисципліна: "Economics of World Agriculture" - ("Економіка світового сільського господарства") 

Увага! Обираємо голову Студентської організації

14 жовтня 2016 року

 До уваги усіх студентів! 

Підсумки першого туру чемпіонату «Столичної ліги з волейболу»: перемога команди НУБіП-1

14 жовтня 2016 року

     Завершився 1-й тур Чемпіонату Столичної ліги з волейболу і ми вже маємо перші результати. Нагадаємо, що у цих змаганнях НУБіП України представлений трьома командами.  

Національне свято – День захисника України – еволюція святкування

14 жовтня 2016 року

     14 жовтня Україна на державному рівні уже вдруге відзначає національне свято – День захисника. Указ щодо його святкування було підписано Президентом П. Порошенком 14 жовтня 2014 року. 

«Юність fest» у Боярському коледжі екології і природних ресурсів: свято вдалося!

14 жовтня 2016 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка від начальника відділу освіти Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області Миколи Івашко. 

Зустрічаємо майбутніх студентів: викладачі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження запроваджують нові форми роботи з майбутніми вступниками

14 жовтня 2016 року

     Викладачі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження запроваджують нові форми роботи з майбутніми вступниками. Якщо раніше представники ННІ відвідували школи та коледжі, то 8 жовтня 2016 року самі майбутні вступники завітали до стін НУБіП. 

Субота, неділя
15-16.10.2016

Економічному факультету – 65 років!

15 жовтня 2016 року

Становлення народного господарства України і, зокрема, сільськогосподарського виробництва у післявоєнні роки потребувало підготовки висококваліфікованих кадрів з вищою освітою: агрономів, економістів, бухгалтерів. Тому в 1951 р. 

Стандарти створюють людину фото

15 жовтня 2016 року

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та викладачі кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. 

Україна-Грузія: співробітництво набирає обертів!

15 жовтня 2016 року

 Третій рік діє Меморандум між НУБіП України та Академією сільськогосподарських наук Грузії. В рамках Меморандуму керівництво університету відвідало Грузію, представники Академії брали участь в конференціях, які проводяться на факультеті тваринництва та водних біоресурсів нашого університету. 

Вчимося професії: у четвертокурсників факультету ветеринарної медицини розпочалась навчальна практика з патанатомії

15 жовтня 2016 року

     З 10 жовтня 2016 року четвертокурсники напряму підготовки “Ветеринарна медицина” розпочали навчальну практику на кафедрі патологічної анатомії. 

Магістри факультету харчових технологій ознайомилися з роботою однієї з провідних лабораторій країни «Сінево Україна»

15 жовтня 2016 року

     11 жовтня 2016 року магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» разом із доцентами кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. 

Керівництво Полтавської державної аграрної академії висловило подяку НУБіП за організацію і проведення семінару «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності»

15 жовтня 2016 року

    На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка від керівництва Полтавської державної аграрної академії за висококваліфіковане проведення  

Успіху досягають лише справжні майстри своєї справи: роздуми після виїзного заняття зі студентами-енергетиками на виробництві

16 жовтня 2016 року

     Виїзні заняття давно прижилися в нашому університеті. Вони тісно поєднують дослідження в аудиторіях з реальним станом справ на виробництві. Цього разу ми скористалися пропозицією одного із керівників сучасного підприємства, стратегічного партнера університету ПАТ «Комбінат «Тепличний». 

Питання земельної реформи у фокусі суспільної уваги

16 жовтня 2016 року

     В рамках проекту УНІАН-АГРО 12 жовтня 2016 року у прес-центрі УНІАН відбувся круглий стіл на тему «Ринок землі в Україні: бути чи не бути? Які законодавчі інструменти необхідні для ефективного обігу земель сільськогосподарського призначення?». 

Факультет ветеринарної медицини: нові форми профорієнтаційної роботи в дії

16 жовтня 2016 року

     Нові підходи щодо проведення профорієнтаційної роботи запропонувала доцент кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Наталія Меженська. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook