Календар подій

19.09.2016 – 25.09.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
19.09.2016

У центрі уваги ректорату – якість підготовки магістрів

19 вересня 2016 року

     19 вересня відбулося традиційне засідання ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін вкотре зупинився на питаннях енергозбереження, ефективності господарської діяльності, виконавській дисципліні та плануванні роботи на поточний тиждень. 

Вітаємо з успішною атестацією науково-педагогічних працівників, які викладають дисципліни англійською мовою

19 вересня 2016 року

     19 вересня під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулося засідання комісії, яка оцінювала знання з іноземної мови науково-педагогічних працівників. 

Підписано рамкову угоду про співпрацю з Чжецзянською Академією аграрних наук

19 вересня 2016 року

     В рамках розширення програм міжнародного співробітництва 19 вересня відбулася зустріч з делегацією з Китайської народної республіки до складу якої увійшли заступник мера міста Ланчі Хі Джіджун, представники Китайської академії аграрних наук, директор департаменту досліджень та міжнародного співробітництва 

Твій дім – твоя фортеця: збори першокурсників-гуманітаріїв у гуртожитку № 6

19 вересня 2016 року

     Адміністрація гуртожитку № 6 спільно зі студентською радою і вихователями провели для першокурсників символічну посвяту в мешканці гуртожитку. 

День Поля в Дослідницькому

19 вересня 2016 року

     Днями Німецько-український аграрний демонстраційний та навчальний центр за підтримки міністерств освіти та науки, аграрної політики та продовольства України та за сприяння Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини на підставі рішення німецького Бундестагу про розширення співпрац 

Першокурсники факультету конструювання і дизайну пройшли обряд посвяти

19 вересня 2016 року

     Тепер, коли першокурсники освоїлися на парах і налагодили побут у своїх нових помешканнях, настав час посвяти! 

Факультет інформаційних технологій успішно провів ІI етап Всеукраїнської олімпіади з програмування

19 вересня 2016 року

     16-18 вересня на базі факультету інформаційних технологій НУБіП України відбулася чверть фіналу студентської командної першості світу з програмування АСМ-ІСРС (Association for Computing Machinery/International Collegiate Programming Contest), що є наймасовішою всесвітньою студентською олімпіадою 

Вівторок
20.09.2016

Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності

20 вересня 2016, 16:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙПро затвердження Положення «Про навчально-науково-виробничий центр», «Про Порядок реєстрації та моніторингу міжнародних проектів та грантів на виконання досліджень» (доповідає Отченашко В.В.).Про використання бюджетних коштів по НДР  

Продовжуємо спортивні традиції ННІ лісового та садово-паркового господарства

20 вересня 2016 року

     Славні спортивні традиції студентів навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства засновані ще за довоєнних  

На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології кипить навчальний процес

20 вересня 2016 року

     В університеті розпочався третій тиждень навчального процесу. На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології кипить навчальний процес – проводяться лекційні та лабораторно-практичні заняття.  

Відновлювальні роботи на третьому корпусі: будівельники працюють на повну силу!

20 вересня 2016 року

     20 вересня 2016 року ректор університету Станіслав Ніколаєнко провів традиційну щотижневу нараду, присвячену ходу відновлювальних робіт у 3-му корпусі. 

В університеті стартували дні донора

20 вересня 2016 року

     20 вересня в університеті стартували традиційні осінні дні донора. Викликані вони дефіцитом крові та її компонентів, говорить лікар-трансфузіолог Сергій Короткоручко. І хоча він у НУБіП вперше, проте зазначає зі слів бувалих колег, що наша студентська молодь вирізняється активністю і свідомістю. 

У навчально-дослідних господарствах університету тривають осінні польові роботи

20 вересня 2016 року

     Зараз у навчально-дослідних господарствах університету збирають соняшник. Загалом цією культурою було засіяно 830 гектарів, на 825 з яких (тобто на 99,4%) вже зібрано. 

Середа
21.09.2016

Зустріч делегації з Бельгії з співробітниками НУБіП України

21 вересня 2016 року

З нагоди проведення бельгійської економічної місії в Україні, 21 вересня відбулася зустріч уповноважених співробітників Національного Університету Біоресурсів та Природокористування України з представниками компанії SPAQUE, яка спеціалізується на вирішенні проблем відновлення територій покинутих промислових зон та сміттєзвалищ та MATERIA NOVA, науковий центр при Уні 

В університеті відкрито перший в Україні навчально-технологічний центр ТОВ «КУН-Україна»

21 вересня 2016 року

      21 вересня 2016 року в університеті урочисто відкрили перший в Україні навчально-технологічний центр ТОВ «КУН-Україна». 

Голландський день молока як платформа для обміну досвідом, інноваційними технологіями і новинками в молочній галузі

21 вересня 2016 року

     Вже четвертий рік поспіль Голландський день молока став платформою для обміну досвідом, інноваційними технологіями і новинками в молочній галузі. Цьогорічний захід пройшов у смт. Маньківка Черкаської області. 

Започатковано співпрацю з Вищою школою бізнесу (м.Новий Сонч, Польща)

21 вересня 2016 року

    В рамках розширення програм міжнародного співробітництва 20 вересня за ініціативи кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту відбулися зустрічі з представниками  

Провідні вчені України обговорили нагальні проблеми у галузі аграрного, земельного та екологічного права

21 вересня 2016 року

Завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука, доктор юридичних наук, професор В.М. Єрмоленко разом із співробітниками кафедри доктором юридичних наук, професором О.В. Гафуровою, доктором юридичних наук, доцентом О.Ю. 

Четвер
22.09.2016

Перша Національна координаційна нарада з удосконалення попередження та гасіння лісових пожеж у зоні відчуження

22 вересня 2016, 10:00

     Дата проведення: 22-23 вересня 2016 р.    Місце проведення: готель ХолідейІн, вулиця Велика Васильківська, 100, м. Київ, Україна 

VII Міжнародна науково-практична конференція «Діалог культур: Україна – Греція: культурна політика XXI ст. в європейській ретроспективі»

22 вересня 2016, 9:00

 Запрошуємо взяти участь у VII Міжнародної науково-практичної конференції «Діалог культур: Україна – Греція: культурна політика XXI ст. в європейській ретроспективі» 

Обмін студентами і підвищення публікаційної активності – у планах членів Асоціація університетів Вишеградської четвірки на 2017 рік

22 вересня 2016 року

 19-20 вересня відбулася щорічна зустріч учасників Асоціації Університетів Вишеградської Четвірки учасником якої НУБіП України є з моменту заснування Асоціації. Господарем заходу виступив  Szent Istvan University  в Гьодоло, Угорщина.   

Україно-грецький діалог культур в НУБіП: знайти точки дотику фото

22 вересня 2016 року

   22 вересня на гуманітарно-педагогічному факультеті розпочала свою роботу сьома за ліком, але вдруге у стінах НУБіП, Міжнародна науково-практична конференція «Діалог культур: Україна – Греція: культурна політика XXI ст. 

Студенти НУБіП України взяли участь в урочистому Марші миру

22 вересня 2016 року

     21 вересня в рамках відзначення Дня Миру та Дня партизанської слави відбулася урочиста хода учасників Маршу миру від Меморіалу воїнам України, полеглим у Афганістані, до Національного музе 

П'ятниця
23.09.2016

Зустріч керівництва університету з аспірантами: маємо бути в науковому мейнстрімі

23 вересня 2016 року

     23 вересня 2016 року відбулася зустріч керівництва університету з аспірантами. Цього року до аспірантури на стаціонарну форму навчання вступили 73 молодих людей і 24 – на заочну. 

Футбольний батл під дощем: НУБіП переміг КНЕУ

23 вересня 2016 року

     22 вересня на стадіоні НУБіП України зустрілись команди «Господарів поля» та КНЕУ. Не зважаючи на холодну погоду та дощ, команди показали захоплюючий футбол для глядачів та вболівальників. Наша команда перемогла команду суперників з рахунком 4:0. 

Розмовний клуб – крок до подолання мовних бар’єрів

23 вересня 2016 року

     23 вересня 2016 року відбулася зустріч студентів гуманітарно-педагогічного факультету і факультету аграрного менеджменту із офіційним представником Всеукраїнської громадської організації «КЕМПУС» 

Координаційна рада: поглиблюємо співпрацю з бізнесом

23 вересня 2016 року

     Чергове засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності розпочалось з аналізу актуальних документів – проектів Положення «Про порядок реєстрації та моніторингу міжнародних проектів і грантів на виконання наукових досліджень» та «Про навчально-науково-виробничий центр НУБіП України», про які доповів начальник науково-дослідної ч 

До 20-річчя створення факультету землевпорядкування...

23 вересня 2016 року

З історії     Реформування земельних відносин, яке почалося в Україні згідно з Постановою Верховної Ради від 18 грудня 1990 року “Про земельну реформу”, зумовило потребу забезпечення держави фахівцями-землевпорядниками на загальнодержавному, регіональному та місцевому рівнях. 

Субота, неділя
24-25.09.2016

Доктор Ерік Боа прочитав лекцію з особливостей аграрного консалтингу в Шотландії

24 вересня 2016 року

    До нашого університету завітав доктор Ерік Боа, фахівець з міжнародного агроконсалтингу Абердинського університету, Шотландія. 

Зустріч випускників факультету механізації сільського господарства: 45 років на благо України

24 вересня 2016 року

     24 вересня, в прекрасний осінній день продовжили свою гарну традицію випускники факультету механізації сільського господарства Української сільськогосподарської академії. 

Кафедра історії і політології ознайомила студентів-першокурсників з історією НУБіП України

25 вересня 2016 року

     Одне з основних завдань кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету, покликаних сьогоденням, полягають в тому, щоб зацікавити наших студентів історією НУБіП України, сформувати відчуття причетності до славетно 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook