Календар подій

5.09.2016 – 11.09.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
5.09.2016

Ректорат розглянув початок нового навчального року

5 вересня 2016 року

     5 вересня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося традиційне засідання ректорату університету. 

На допомогу першокурснику: схема розташування навчальних корпусів та гуртожитків університету

5 вересня 2016 року

 Шановні першокурсники!Для зручності пошуку місця проведення навчальних занять у корпусах університету та швидкого їх знаходження пропонуємо вам схему розташування навчальних корпусів університету.   

Верховна Рада України грамотою відзначила колектив університету за заслуги перед українським народом

5 вересня 2016 року

 За вагомий внесок у забезпечення подальшого удосконалення системи вищої аграрної та екологічної освіти і науки в України, сталого розвитку агросфери, біоресурсів та сільських територій, плідну діяльність по підготовці висококваліфікованих кадрів парламент відзначив трудовий колектив Національного університету біоресурсів і пр 

Стартував «Польовий курс з вивчення наслідків аварії на Чорнобильській АЕС для навколишнього середовища» для науковців з 10 країн світу

5 вересня 2016 року

     5 вересня 2016 року. Сьогодні в університеті розпочав роботу представницький міжнародний семінар «Польовий курс з вивчення наслідків аварії на Чорнобильській АЕС для навколишнього середовища». 

Університет увійшов до трійки кращих вишів України за рівнем прозорості

5 вересня 2016 року

 Неурядова організація Аналітичний центр CEDOS опублікував результати щорічного Рейтингу прозорості університетів України.  

Вівторок
6.09.2016

Зустріч керівництва університету зі старостами груп: діалог триває

6 вересня 2016 року

   6 вересня на початку нового навчального року відбулася чергова зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі студактивом університету – старостами груп других-четвертих курсів. Мета її одна – дізнатися як б’ється університетське серце. Пізніше аналогічні зустрічі пройдуть із керівниками груп першокурсників та магістрів.  

Вчена рада делегувала на Другий всеукраїнський з’їзд вищих навчальних закладів державної форми власності Сергія Квашу та Василя Шинкарука

6 вересня 2016 року

     6 вересня відбулося позачергове засідання вченої ради університету. Основне питання порядку денного, як зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко, – обрання делегатів на Другий всеукраїнський з’їзд вищих навчальних закладів державної форми власності. 

Середа
7.09.2016

«Польовий курс з вивчення наслідків аварії на Чорнобильській АЕС для навколишнього середовища»: молоді науковці з 10 країн світу побували в зоні відчуження

7 вересня 2016 року

     7 вересня 2016 року. В університеті триває представницький міжнародний семінар «Польовий курс з вивчення наслідків аварії на Чорнобильській АЕС для навколишнього середовища», програма якого наповнена лекціями провідних науковців-радіологів Європи і лабораторними заняттями. 

Завершилась українсько-польська студентська дослідна експедиція лісами Полтавщини

7 вересня 2016 року

     У серпні цього року в лісах Полтавщини члени гуртка «Таксатор» кафедри лісової таксації та лісовпорядкування проводили спільні дослідження з гуртківцями-лісівниками Вармінсько-Мазурського університету (Польща). 

Діалог керівництва університету зі студентством: визначено сім спільних завдань

7 вересня 2016 року

 6 вересня ректор університету Станіслав Ніколаєнко провів традиційну зустріч зі старостами груп ІІ- IV курсів аби «звірити годинники» і обговорити актуальні питання життєдіяльності нашої alma mater.  

Прямий зв’язок: пропозиції студентів до ректорату, деканатів і дирекцій та служб університету

7 вересня 2016 року

 Під час зустрічі керівництва університету зі старостами груп ІI-IV курсів було проведене анонімне соціологічне опитування. 

Четвер
8.09.2016

Засідання Cпілки молодих вчених НУБіП України

8 вересня 2016, 16:15

    8 вересня 2016 року у навчальному корпусі № 4 ауд. 76 о 16:15 відбудеться засідання Cпілки молодих вчених НУБіП України.Порядок денний: 

Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» презентував українську пісню на ХХIX міжнародному студентському фольклорному фестивалі

8 вересня 2016 року

     Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» ім.С.А.Семеновського уже давно полюбився не лише українським, а й польським поціновувачам народної творчості. 

Енергозбереження в дії: у гуртожитку №7 запрацювала геліоколекторна система підігрівання води

8 вересня 2016 року

     ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження спільно з фірмою Ecotrend Technology та відділом головного механіка університету змонтували та ввели в експлуатацію геліоколекторну систему підігрівання води в гуртож 

До уваги студентів-контрактників! Термін сплати за навчання у першому семестрі продовжено до 15 вересня

8 вересня 2016 року

 Ураховуючи числені звернення студентів, які навчаються за умовами договору, їхніх батьків, складну фінансову ситуацію ректорат подовжив термін оплати за навчання у першому семестрі 2016-2017 навчального року студентам усіх напрямків підготовки та спеціальностей денної та заочної форм навчання до 15 вересня 2016 року. 

Важлива сходинка до фаху: філологи вивчають латину

8 вересня 2016 року

      Студентам, а особливо першокурсникам, завжди приємно і трохи тривожно, коли заняття проводить декан факультету.  

П'ятниця
9.09.2016

Зустріч з успішним аграрієм напередодні осінньої посівної

9 вересня 2016 року

     9 вересня 2016 року. За десять днів навчально-дослідні господарства університету приступають до посіву озимих зернових культур під урожай 2017 року. 

Субота, неділя
10-11.09.2016

Inter Sport & Ukraine Run 2016

10 вересня 2016, 9:00

 

Говоримо англійською: факультети гуманітарно-педагогічний та аграрного менеджменту розширюють обрії співпраці

10 вересня 2016 року

     Поширеною практикою вдосконалення навичок володіння іноземною мовою в сучасному світі стали мовні клуби. 

Постаті, що стояли біля витоків університету

10 вересня 2016 року

     У історію університету вписано чимало славних імен, серед яких ім’я Малюшицького Миколи Кириловича (1872-1929 рр.) – видатного ботаніка, академіка Академії наук Білоруської Радянської Соціалістичної Респу 

Перевірка всіх магістерських та дипломних робіт студентів університету на плагіат стає обов’язковою

11 вересня 2016 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України у 2016 році розпочав співпрацю з українською компанією ТОВ «Антиплагіат» сервіс Unplag (unplag.com), яка займається розробкою програмного забезпечення для виявлення плагіату в академічних роботах.< 

Магістри агробіологічного факультету на виїзних заняттях в Інституті садівництва НААНУ фото

11 вересня 2016 року

     Викладачі кафедри садівництва ім. проф. В. Л. Симиренка НУБіП України Т.Є. Кондратенко та Н.В. Шевчук провели виїзні заняття для магістрів 2-го року навчання на базі Інституту садівництва НААНУ.  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook