Календар подій

11.07.2016 – 17.07.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
11.07.2016

Дипломи отримали випускники ННІ післядипломної освіти

11 липня 2016 року

 70 спеціалістів зі спеціальності правознавство, 21 магістр з державної служби, 15 бакалаврів з напряму агрономія, 11 з напряму право, які здобували другу, третю вищу освіту в ННІ післядипломної освіти, урочисто отримали дипломи. 

У центрі уваги ректорату – вступна кампанія

11 липня 2016 року

11 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Як зазначив ректор університету у вступному слові, максимальна увага керівництва, а також всіх працівників має бути привернута до вступної кампанії. Перше, на чому зупинився Станіслав Ніколаєнко, – це хід надходження заяв до магістратури. 

Вступна кампанія 2016: перший день прийому документів на бакалаврат

11 липня 2016 року

 11 липня. Сьогодні - перший день прийому документів на бакалаврат. І хоча процес цей повністю автоматизований, та все ж тих, хто подає документи особисто, багато.  

Вівторок
12.07.2016

Вступна кампанія: темпи надходження заяв – на рівні минулого року

12 липня 2016 року

 12 липня 2016 року відбулося чергове засідання приймальної комісії. На порядку денному стояло п’ять питань. Передуючи їм, ректор університету Станіслав Ніколаєнко відзначив, що нині маємо напружену ситуацію: не можемо отримати заяви в електронній формі, увести дані в ЄДЕБО. 

НУБіП розширює географії міжнародного співробітництва у Франції

12 липня 2016 року

 Диверсифікація шляхів розвитку науки та освіти потребує поглибленої роботи на індивідуальному рівні міжнародної співпраці між університетами, особливо європейськими. 

Гуманітарії набувають професійні уміння

12 липня 2016 року

 У ці дні, на базі гуманітарно-педагогічного факультету, під егідою кафедри педагогіки, студенти спеціальності «Педагогіка вищої школи» проходять виробничу (науково-педагогічну) практику. 

Молоді науковці нашого вишу - академічні стипендіати Кабінету Міністрів України

12 липня 2016 року

 За визначні успіхи у навчанні та науковій роботі розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 р. 

Середа
13.07.2016

Видання ГолосUA. Станіслав Ніколаєнко: система «гроші ходять за студентом» знищить вищу освіту в Україні

13 липня 2016 року

 Таку точку зору висловлює міністр освіти і науки України 2005-2007 років, ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко в коментарі кореспонденту ГолосUA. 

Нового обличчя набуває деревообробний цех Боярської лісової дослідної станції

13 липня 2016 року

 Паралельно з турботою про стан лісових масивів та їх регулярного заліснення, в Боярській лісовій дослідній станції займаються питаннями господарськими. Зараз тут завершується облаштування пожежного депо на 2 автомобілі, ремонт і переобладнання столярного цеху – як зовні, так і всередині. 

Спорт в Голосієво: легкоатлетичних пробіг, приурочений 20-річчю Конституції України

13 липня 2016 року

 У Голосіївському парку культури та відпочинку імені М. Рильського відбувся легкоатлетичний пробіг «Україна – моя рідна країна», присвячений 20-й річниці Конституції України за підтримки Голосіївської районної в м.Києві державна адміністрація та  Федерації легкої атлетики міста Києва. 

МОН України видав ліцензію гуманітарно-педагогічному факультету зі спеціальності «Міжнародні відносини»

13 липня 2016 року

 На гуманітарно-педагогічному факультеті в останні роки здійснюється робота з розширення спектру освітніх спеціальностей відповідно до потреб держави економіки та вимог ринку праці, аналізується та вивчається передовий світовий і європейський досвід підготовки фахівців у провідних країнах світу, ведеться активна міжнародна дія 

Вступна кампанія 2016: кращі обирають НУБіП!

13 липня 2016 року

 У розпалі вступна кампанія. Приймальна комісія, незважаючи на спеку, продовжує радо зустрічати абітурієнтів. І приємно, що здобувати вищу освіту в нашому університеті бажають все більше юнаків і дівчат. 

Четвер
14.07.2016

Вступна кампанія 2016: персоналії, статистика дня і динаміка тижня

14 липня 2016 року

 Поки Міносвіти обіцяє за найближчі три-чотири дні відновити роботу електронної бази, випускники навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації голосують за НУБіП своїми дипломами молодших спеціалістів, а вчорашні школярі – атестатами та сертифікатами ЗНО. І перші, і другі  - з доволі високими показниками. 

Академічна мобільність викладачів факультету інформаційних технологій в дії

14 липня 2016 року

 Наша колега, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій факультету інформаційних технологій Наталія Попрозман пройшла стажування у Міжнародному сільськогосподарському тренінговому центрі МАТС (Шфаім, Ізраїль), де познайомилася з аспектами  на курсі «Підприємництво, маркетинг та зберігання сіл 

На енергетичні потреби корпусу №8 запрацювала й вітроелектростанція

14 липня 2016 року

 Час акцентує увагу на енергозбереженні, джерелах поновлюваної енергії, сучасних системах перетворення електричної енергії у світло, тепло та ін. 

Завершуються навчальні практики студентів факультету інформаційних технологій: завдання та результати

14 липня 2016 року

 З 6 червня на факультеті інформаційних технологій розпочались навчальні практики. 

П'ятниця
15.07.2016

Розпочався другий етап навчальної агрономічно-ознайомчої практики для студентів першого курсу агробіологічного факультету

15 липня 2016 року

 Стартував другий етап навчальної агрономічно-ознайомчої практики для студентів першого курсу агробіологічного факультету у НДГ «Великоснітинське» ім. 

Науковець факультету аграрного менеджменту презентувала у Німеччині Доктрину прискореного економічного зростання України у 2017-2027 роках

15 липня 2016 року

 Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Лідія Шинкарук взяла участь у зустрічі експертів у Фонді Фрідріха Еберта в Берліні і доповідала від делегації України про ключові елементи доктрини прискореного економічного зростання  

У гуртожитках триває підготовка кімнат для першокурсників

15 липня 2016 року

 З початком літа в студентському містечку закипіла робота – відновлені студентські будівельні загони отримали завдання підготувати територію, а особливо кімнати, до нового навчального року.  

Леонід Центило: майбутнє за поєднанням освіти, науки і виробництва

15 липня 2016 року

 15 липня. Село Пустоварівка Сквирського району Київської області. Це не просто адміністративна точка на карті України, а соціальне дзеркало – типове відображення українського села, яким воно повинно бути навіть за нинішніх непростих соціально-економічних умов. 

Кращі обирають НУБіП! Вступна кампанія 2016. Статистика тижня

15 липня 2016 року

 Завершився перший тиждень прийому документів на бакалаврат. Попри всі негаразди, Національний університет біоресурсів і природокористування України займає лідируючі позиції серед інших університетів за кількістю поданих заяв. 

Субота, неділя
16-17.07.2016

Запрошуємо до участі в Україно-Польському навчальному стажуванні «Досвід Польщі у розвитку дорадництва та сільського туризму»

16 липня 2016 року

До уваги студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників! Запрошуємо до участі в Україно-Польському навчальному турі «Досвід Польщі у розвитку дорадництва та сільського туризму»  / “Experience of Poland in the development of extension service and green tourism”. 

Запрошуємо до участі в Україно-Польському навчальному стажуванні «Досвід Польщі у розвитку дорадництва та сільського туризму»

16 липня 2016 року

До уваги студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників! Запрошуємо до участі в Україно-Польському навчальному турі «Досвід Польщі у розвитку дорадництва та сільського туризму»  / “Experience of Poland in the development of extension service and green tourism”. 

Вступна кампанія – 2016: державне замовлення освітнього ступеня «магістр» в університеті зросло на 225 місць!

16 липня 2016 року

 16 липня 2016 року під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання приймальної комісії.  

НУБіП успішно завершив ліцензування наукових спеціальностей!

17 липня 2016 року

Підвищення якості підготовки наукових кадрів є одним із ключових завдань, визначених у Програмі розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» за напрямом «Розвиток наукової та інноваційної діяльності». 

Ювілеї університету мовою документів. Бібліотека Київського сільськогосподарського інституту

17 липня 2016 року

 У 1948 р. Київський ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарський інститут відзначає 50-літній ювілей. Продовження … 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook