Календар подій

16.05.2016 – 22.05.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
16.05.2016

Засідання заступників деканів та заступників директорів ННІ

16 травня 2016, 15:00

     У понеділок 16 травня 2016 року о 1500  відбудеться засідання заступників деканів та заступників директорів ННІ.     Місце проведення: читальна зала бібліотеки 10 корпусу. 

Команда студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів – призер ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»

16 травня 2016 року

     11-13 травня на базі Миколаївського національного аграрного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». 

На економічному факультеті учасники круглого столу обговорили кризу інвестування сільськогосподарського виробництва

16 травня 2016 року

     12 травня кафедра фінансів провела науковий круглий стіл «Фінанси аграрного сектору: криза інвестування виробництва». Участь у ньому взяли представники наукової сфери та спеціалісти-практики з фінансових питань і питань залучення інвестицій в аграрну сферу. 

На факультеті конструювання та дизайну визначили найуспішніші студентські наукові гуртки

16 травня 2016 року

     13 травня 2016 року у рамках заходів присвячених Дню науки студенти та викладачі факультету конструювання та дизайну заслухали доповіді про основні результати роботи студентських наукових гуртків. 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів обзавівся власним конференц-залом

16 травня 2016 року

     До Дня університету залишилося 11 днів. Виконуючи програму розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020», факультети , навчально-наукові інститути та підрозділи готуються до відзначення 118-річниці з дня заснування нашої alma mater. 

Студенти-енергетики – переможці Всеукраїнської олімпіади

16 травня 2016 року

     11-13 травня 2016 року на базі Львівського національного аграрного університету проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму "Енергетика та електротехнічні системи в АПК" та спеціальності "Енергетика сільськогосподарського виробництва". 

Ректорат: ефективна організація літньої екзаменаційної сесії

16 травня 2016 року

     16 травня 2016 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Керівник університету у вступному слові зупинився на ефективній організації літньої екзаменаційної сесії, недопущенні проявів нестатутних відносин, посиленні контролю за дисципліною з боку деканатів і дирекцій. 

Науковий гурток «Соціальний практик» – переможець І етапу «Фестиваль студентської науки‒2016» на гуманітарно-педагогічному факультеті

16 травня 2016 року

     13 травня 2016 року відбулося урочисте відкриття Фестивалю студентської науки на гуманітарно-педагогічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Міжнародна Програма обміну по дослідженню в сільськогосподарській галузі за підтримки сім'ї Воскобійників

16 травня 2016 року

Факультет Сільського господарства Університету Штату Пенсильванія (The Pennsylvania State University) радий оголосити про початок конкурсу на участь у прогамі WIRA (Woskob International Research in Agriculture  

Вівторок
17.05.2016

Олімпіада з 3D моделювання фото

17 травня 2016, 22:06

На кафедрі нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну 12.05.16 відбулась олімпіада з 3D моделювання серед студентів 1-го курсу інженерних спеціальностей. Умови олімпіади: за 80 хв. створити 3D модель підставку для квітів (див. фото)  

Круглий стіл «Патріотизм і духовність у сучасній Україні»

17 травня 2016, 10:00

 17 травня 2016 року на базі факультету ветеринарної медицини в аудиторії 412 корпусу №12 відбудеться круглий стіл «Патріотизм і духовність у сучасній Україні» за участю Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України 

НУБіП України включено до міжнародної угоди про співпрацю та функціонування програм PhD в області генетики та біотехнології рослин

17 травня 2016 року

     Біотехнологія – вагомий і перспективний фактор розвитку світового виробництва. У цьому контексті набуває пріорітетності та актуальності приєднання НУБіП України до міжнародної угоди про співпрацю та функціонування програм PhD в області генетики та біотехнології рослин. 

Виїзні заняття для магістрантів факультету ветеринарної медицини у Центрі ветеринарної діагностики

17 травня 2016 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України і ТОВ «Центр ветеринарної діагностики» підписали договір про співробітництво та організацію взаємовідносин у сфері навчально-наукової роботи. 

Третьокурсники факультету ветеринарної медицини здобувають практичний досвід у навчально-дослідних господарствах університету

17 травня 2016 року

     На базі відокремлених підрозділів університету «Агрономічна дослідна станція» та «Великоснітинське НДГ ім. О.В. 

Круглий стіл «Патріотизм і духовність у сучасній Україні» відбувся за участі Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета

17 травня 2016 року

     17 травня 2016 року на базі факультету ветеринарної медицини за участі Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета відбувся круглий стіл «Патріотизм і духовність у сучасній Україні». 

Студентка економічного факультету Світлана Тищенко – срібний призер Всеукраїнської олімпіади

17 травня 2016 року

     11-13 травня 2016 року на базі Тернопільського національного економічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит».  

Михайло Муштрук: виробництво альтернативних видів палива необхідне для збереження екологічної безпеки і отримання додаткових енергоресурсів

17 травня 2016 року

     У переддень відзначення Дня науки ми започатковуємо серію бліц-інтерв’ю з нашими молодими вченими, наступним поколінням науковців, які будуть рухати вперед вітчизняну економіку і Україну. 

Збори трудового колективу Бережанського агротехнічного інституту визначилися з кандидатурами на посаду директора

17 травня 2016 року

     17 травня відбулися збори трудового колективу ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут». На порядку денному – рекомендація кандидатури вченій раді університету для призначення директором інституту. 

Нова складова кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

17 травня 2016 року

     До Дня університету – 10 днів. Продовжуємо інформувати про те, як готуються факультети, навчально-наукові інститути і підрозділи до 118-річниці нашої almamater. 

Газета «Голос України». Павло Кравець: Чому «дрейфує» сосна?

17 травня 2016 року

     Останнім часом на сторінках преси, зокрема, інтернет-виданні ОРД та інших посипалися звинувачення на адресу колективу Боярської лісодослідної станції з приводу нібито порушення екологічного законодавства. 

Хто знає історію, той дивиться у майбутнє

17 травня 2016 року

     З метою мотивування у студентів зацікавленості до минулого НУБіП України, формування відчуття приналежності до славетної спільноти вихованців університету в рамках тижня історії 11 травня відбулася творча зустріч зі студентами перших-четвертих курсів юридичного факультету. 

Середа
18.05.2016

Міжнародна науково-практична конференція «Модернізація інформаційно-ресурсного забезпечення освітнього простору навчальних закладів»

18 травня 2016, 9:00

     Науково-методичний центр «Агроосвіта» запрошує науково-педагогічних працівників та науковців взяти участь у міжнародній науково-практичній конференції «Модернізація інформаційно-ресурсного забезпечення освітнього простору навчальних закладів»< 

Заступники деканів обговорили хід підготовки до літньої екзаменаційної сесії та особливості святкування 118 річниці університету

18 травня 2016 року

     Нараду із заступниками деканів проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша розпочав з нагородження переможців спартакіади «Здоров’я» з настільного тенісу, що проводилась серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України. 

Науковці ННІ лісового і садово-паркового господарства – учасники ХІV Погребняківських читань

18 травня 2016 року

   12-14 травня 2016 року співробітники ННІ лісового і садово-паркового господарства взяли активну участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції (XIV Погребняківські читання) «Сучасні проблеми лісівничо-екологічної типології», присвяченої 50-р 

Нова лабораторія «HARDI»: готувати кваліфікованих інженерів на сучасній техніці

18 травня 2016 року

 Однією із основних складових Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2020» є якісна підготовка фахівців. А вона без сучасної матеріально-технічної бази неможлива. Саме тому в університеті ведеться системна робота зі створення спеціалізованих навчальних лабораторій. 

Четвер
19.05.2016

19 травня – День вишиванки – свято національної єдності

19 травня 2016, 13:00

    Запрошуємо усіх бажаючих долучись до загальноуніверситетського флешмобу "Одягни вишиванку", збираємося о 1300 біля навчального корпусу № 4.  

Міжнародна науково-практична конференція «Феномен Михайла Грушевського

19 травня 2016, 10:00

Міжнародна науково-практична конференція  

Проект «Інноваційний університет та лідерство» як місток у Європейський освітній простір

19 травня 2016 року

     17-18 травня на базі Київського національного університету ім. Т.Шевченка відбувся підсумковий семінар-презентація результатів мікропроектів учасників ІІ едиції міжнародного польсько-українського освітнього проекту «Інноваційний університет і лідерство. 

На базі механіко-технологічного факультету проходить ХІІ міжнародна наукова конференція «Раціональне використання енергії в техніці»

19 травня 2016 року

     17-20 травня на базі механіко-технологічного факультету проходить ХІІ міжнародна наукова конференція «Раціональне використання енергії в техніці» з нагоди 85-ї річниці від дня народження Миколи Момотенка.  

Проведено перевірку знань з професійно орієнтованих дисциплін у майбутніх випускників бакалаврату

19 травня 2016 року

     Зважаючи на стрімкий розвиток сучасних технологій, електронні форми навчання в останні роки стрімко набули інтенсивного поширення в освітньому середовищі університетів, істотно змінивши методологію навчального процесу та його окремих складових. 

Делегація НУБіП бере участь у відзначенні 200-річчя Варшавського університету наук про життя

19 травня 2016 року

 Делегація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком перебуває в Польщі, де у ці дні проходять заходи, приурочені 200-річчю Варшавського університету наук про життя та сільськогосподарській освіті в Польщі. 

Студенти спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» знайомляться з потенційними роботодавцями

19 травня 2016 року

     17 травня студенти спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» відвідали одну з провідних диверсифікованих агропромислових компаній в Україні «Kernel». 

Іван Опенько: обрав шлях науковця через можливість покращити наше життя завдяки впровадженню нових ідей

19 травня 2016 року

     Наш цикл інтерв’ю з молодими науковцями продовжуємо розмовою з кандидатом економічних наук асистентом кафедри геодезії та картографії Іваном Опеньком. 

День вишиванки в Немішаївському агротехнічному коледжі

19 травня 2016 року

 Вишиванка в Немішаївському агротехнічному коледжі - і бажана гостя, і господиня. Сьогодні, в День вишиванки, її знову тут традиційно вшанували: і викладачі, і студенти в традиційному українському вбранні організували своєрідну інсталяцію біля головного корпусу коледжу. 

Триває ІІ етап Фестивалю студентської науки – 2016

19 травня 2016 року

     11-17 травня 2016 року в університеті проходив І етап «Фестивалю студентської науки – 2016». Наукові досягнення, звіти за 2015-2016 навчальний рік, плани на майбутнє представили більше 200 студентських наукових гуртків. 

Урочисте святкування Дня відродження та єдності Туркменістану!

19 травня 2016 року

18 травня група іноземних студентів нашого університету прийняла участь у святковому заході - Дні відродження та єдності Туркменістану та Дні поезії Махтумкули Фраги, класика туркменської літератури, поета та мислителя, що було організовано посольством Туркменістану в Україні. 

Михайло Грушевський: служити національному українському відродженню

19 травня 2016 року

     19 травня вся Україна і наш університет святкує День вишиванки. 

П'ятниця
20.05.2016

Урочисте засідання Фестивалю науки – 2016

20 травня 2016, 12:00

 Запрошуємо всіх бажаючих  

Андрій Мартин увійшов до складу Громадської ради при Мінрегіоні

20 травня 2016 року

     17 травня відбулись установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, в яких взяли участь 198 представників інститутів громадянського суспільства. 

Сергій Усенко: мрію про розвиток України як європейської держави, в якій буде місце для науки

20 травня 2016 року

     Сьогоднішня наша розмова з молодим успішним науковцем доцентом кафедри електроприводу і електротехнологій ім. проф. С.П. Бондаренка Сергієм Усенком. 

Розширення кордонів міжнародної співпраці!

20 травня 2016 року

 У рамках реалізації співпраці з міжнародними партнерами 19.05.2016 року відбулася зустріч з представником Республіки Еквадор, директором фірми “Pitahsol” професором Гуаякільського університету імені Лаука Вісенте - Рокафуерте Хосе Альвадором Ромеро. 

Наука – локомотив розвитку високоефективної та конкурентоздатної економіки. До професійного свята науковців університету відзначено нагородами

20 травня 2016 року

 20 травня. Напередодні Дня науки в університеті відбулося урочисте засідання – своєрідний підсумок двомісячного «Фестивалю науки», упродовж якого відбулося більше сорока різноманітних заходів: круглих столів, семінарів, конференцій, майстер-класів, конкурсів. 

«KUHN»: студенти мають навчатися на найсучаснішій техніці

20 травня 2016 року

     В університеті продовжується робота зі створення спеціалізованих навчальних лабораторій. 

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК активізував профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО

20 травня 2016 року

     Викладачі факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК активізували профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО.  

Субота, неділя
21-22.05.2016

Викладачі кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі продовжують профорієнтаційну роботу

21 травня 2016 року

     Профорієнтаційна робота на факультеті землевпорядкування триває. 

Ботанічний сад: реконструкція йде за планом

21 травня 2016 року

     В університеті триває реконструкція ботанічного саду. Чималий об’єм робіт, завдячуючи благодійній підтримці випускників університету, Боярської лісовдослідної станції, з облаштування і впорядкування вже виконаний. 

Вишиванка – це оберіг, що об’єднує патріотів

21 травня 2016 року

     Цього тижня Україна відзначала свято вишиванки. Вишиванка - не просто одяг, це оберіг, що об’єднує тих, хто серцем і душею вболіває за свою Батьківщину, пишається та поважає багаті традиції українського народу, прославляє безцінні культурні надбання на теренах нашої країни та далеко за її межами. 

Юридичний факультет започаткував співпрацю з Університетом Фоджа (Італія)

21 травня 2016 року

     У рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» юридичний факультет посилює свої позиції в сфері міжнародної діяльності. 

Завершились змагання з волейболу в рамках спартакіади «Здоров’я»

21 травня 2016 року

     З 19 квітня по 19 травня проходила спартакіада «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2015-2016 навчального року з волейболу. 

АНОНС: 22 травня о 17-00 слухайте виступ Станіслава Ніколаєнка на радіо "ВЕСТИ"

22 травня 2016, 17:05

 22 травня (неділя) о 17-00 ректор університету Станіслав Ніколаєнко буде гостем студії радіо "ВЕСТИ", де обговорюватимуться проблеми вищої освіти.  

Студентський театр «Березіль» представив новий спектакль «Смішні гроші» та підтвердив почесне звання народного

22 травня 2016 року

     Студентський народний театр «Березіль» – незмінний улюбленець і студентського, і викладацького колективу НУБіП України. 

Завдання: поліпшити побут у студентських гуртожитках – виконується!

22 травня 2016 року

     Одним із завдань, яке поставлене програмою розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020», є поліпшення побутових умов проживання у студентських гуртожитках. Першочерговим, на що була звернута увага керівництва університету, став стан дахів і покрівель, до речі, не лише на гуртожитках. 

Представники НУБіП взяли участь у відкритті Німецько-Українського аграрного демонстраційного та навчального центру

22 травня 2016 року

     18 травня 2016 року відкрили Німецько-Український аграрний демонстраційний та навчальний центр двосторонньої програми кооперації Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини в Українському науково-дослідному інституті ім. 

Наука та практика – невід’ємні складові успіху галузі кролівництва

22 травня 2016 року

     У місті Черкаси 22 квітня відбулася чергова науково-практична конференція «Сучасні досягнення і перспективи розвитку кролівництва та хутрового звірівництва в Україні», організована Національною академією аграрних наук України на базі  

Профорієнтація як запорука вдалої вступної кампанії

22 травня 2016 року

     Протягом всього навчального року студенти і співробітники нашого університету проводять профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл. Активну участь у ній бере і наш факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. 

Мешканці гуртожитку №9 продовжують допомагати Боярському будинку дитини

22 травня 2016 року

     За ініціативи студентської ради гуртожитку №9 та дирекції студентського містечка було зроблене маленьке свято діткам, що живуть без материнської любові та батьківської поради в спеціалізованому обласному будинку дитини, що знаходиться в місті Боярка Київської о 

Ювілеї університету мовою документів

22 травня 2016 року

     Незабаром наш університет буде святкувати свій черговий ювілей. Не мало, не багато – 118 років. За цей час досягнуто помітних успіхів у різних сферах його діяльності. Сьогодні якісні та кількісні показника, географія навчального закладу вражають. 

Факультет інформаційних технологій: профорієнтація з учасниками ЗНО

22 травня 2016 року

     Викладачі факультету інформаційних технологій активно долучилися до проведення профорієнтаційної роботи біля пунктів складання ЗНО з української мови та літератури. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook