Календар подій

12.10.2015 – 18.10.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
12.10.2015

Нарада деканів факультетів та директорів ННІ

12 жовтня 2015, 15:00

Шановні декани факультетів та директори ННІ! 

Студенти університету стали призерами Кубку Молдови з кіокушин-карате фото

12 жовтня 2015 року

     10 жовтня 2015 року в м. Кишинів пройшов відкритий Кубок Молдови серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих з кіокушин карате. Ці змагання зібрали понад 250 учасників з 6 країн (Україна, Молдова, Польща, Румунія, Російська федерація, республіка Білорусь). 

Агробіологічний факультет переміг в університетських іграх патріотів фото

12 жовтня 2015 року

     9–10 жовтня до Дня захисника України ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, кафедра фізичного виховання за участю кафедри військової підготовки в рамках студентської спартакіади провели військово-спортивне багатоборство «Патріот НУБіП України». 

Ректорат: маємо більш тісно співпрацювати з відокремленими підрозділами фото

12 жовтня 2015 року

     12 жовтня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося традиційне засідання ректорату. Крім планів роботи на поточний тиждень, на ньому розглянуті питання якості навчального процесу, атестації лабораторій, проведення соціологічного опитуваннястудентів тощо. 

Вівторок
13.10.2015

Вручення погонів

13 жовтня 2015, 10:00

На кафедрі військової підготовки вручили погони молодшого лейтенанта фото

13 жовтня 2015 року

    13 жовтня, напередодні Дня захисника України, на кафедрі військової підготовки НУБіП погони молодших лейтенантів урочисто вручено 164 курсантам. 

Тиждень правових знань: круглий стіл, нагородження та закладання алеї

13 жовтня 2015 року

     Тиждень правових знань на юридичному факультеті виявився багатий на події. 

Університет відзначив День захисника України

13 жовтня 2015 року

    13 жовтня відбулося урочисте зібрання з нагоди святкування Дня захисника України. 

Нарада деканів факультетів та директорів ННІ: Готуємось до вступної кампанії – 2016

13 жовтня 2015 року

     12 жовтня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася чергова нарада деканів факультетів і директорів ННІ. 

День відкритих дверей кафедри військової підготовки

13 жовтня 2015 року

     Ми – українці! З раннього дитинства батьки закладали у наші серця частинки любові до нашої Батьківщини, до неньки України. Зараз ці зерна патріотизму проростають в наших душах синьо-жовтими барвами і пробуджують в нас, молодого покоління, такі риси, як відданість нашій державі та готовність до самопожертви заради її вільного життя. 

Середа
14.10.2015

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

14 жовтня 2015, 0:00

Юридичний факультет університету має очолити розвиток природоресурсного права

14 жовтня 2015 року

     На початку жовтня на базі Національного гірничого університету та Євразійської асоціації правничих шкіл і правників відбувся круглий стіл «Екологічне право України: системи та межі правового регулювання». Він зібрав найавторитетніших науковців цієї галузі права. 

Четвер
15.10.2015

Відеорепортаж про спортивну та патріотичну естафети (ВІДЕО)

15 жовтня 2015 року

Легкоатлетична естафета в рамках Спартакіади студентів університету, 6 жовтня 2015 рокуПеремогли в естафеті студенти факультету аграрного менеджменту.Детальна інформація за посиланням: http://nubip.edu.ua/node/16903 Відео 1: 

Завершилася внутрішня атестація навчальних та наукових лабораторій університету фото

15 жовтня 2015 року

     Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка 2-13 жовтня працівники навчальних та наукових підрозділів університету перевірили діяльність 257 навчальних та 62 навчально-науково-виробничих лабораторій.  

До уваги студентів! Як будемо обирати голову Студентської організації університету

15 жовтня 2015 року

     Базуючись на демократичних принципах, у відповідності до Закону України «Про вищу освіту» студентський актив університету на своєму засіданні 9 жовтня 2015 року сформував Центральну виборчу комісію по виборах голови Студентської організації вишу, яка складається з 11 студентів. 

Завдання європейського університету – забезпечити високу якість освіти

15 жовтня 2015 року

    12-13 жовтня в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка проходив тематичний семінар, організований Спілкою ректорів ВНЗ України та Інститутом акредитації, сертифікації і забезпечення якості освіти (ACQUIN). Участь у ньому взяв і наш університет. 

П'ятниця
16.10.2015

Увага! Запрошуємо студентів до участі у соціологічному опитуванні!

16 жовтня 2015, 12:00

З метою моніторингу та поліпшення життєдіяльності університету, соціологічна група проводить дослідження якості освітніх послуг, рівня розвитку науки та соціального забезпечення студентів, викладачів та працівників нашого університету. 

УЛЯБ АПК потребує розширення діапазону державних і комерційних досліджень

16 жовтня 2015 року

     У рамках ХIIІ Міжнародного конгресу спеціалістів ветеринарної медицини в України відбулося засідання круглого столу на тему: «Аналіз стану галузі ветеринарної медицини», на якому було обговорено роботу новоствореної служби з питань безпечності харчових продуктів та захист споживачів, фінанс 

Футболісти університету здобувають вольову перемогу у матчі з командою КНЕУ фото

16 жовтня 2015 року

     Гра була важкою та напруженою для нашої команди. Хоча й початок гри був за аграріями, але через погрішності в обороні ми пропустили не логічні голи на 20-й та 27-й хвилинах. Та це не збило темп і натиск на ворота суперника, а навпаки стало каталізатором більш гострих дій в нападі, що й дало свої результати. 

"Що? Де? Коли?" на юридичному факультеті

16 жовтня 2015 року

     9 жовтня у рамках Тижня правових знань на юридичному факультеті колектив кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука провів інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». 

Університетський «Колос» на березі Чорного моря фото

16 жовтня 2015 року

     Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» імені С. А. Семеновського, як всякий поважний колектив із довгою історією, має свої традиції. Одна з них – спільна поїздка до моря. 

Пройшло перше патрулювання «Університетської варти»

16 жовтня 2015 року

 Як повідомлялось раніше, розпочав діяти спеціалізований загін «Університетська варта» з охорони громадського порядку Голосіївського районного в м. Києві формування з охорони громадського порядку і державного кордону. 

Єдиний критерій існування лабораторії – її ефективність

16 жовтня 2015 року

 16 жовтня відбулася нарада керівництва університету із завідувачами лабораторій, кафедр, деканами факультетів, директорами ННІ.    Цьому передували два тижні ознайомлення зі станом і можливостями всіх 374 наявних на сьогодні в університеті лабораторій.  

Субота, неділя
17-18.10.2015

Між УЛЯБ АПК та Українським науково-дослідним і навчальним центром проблем стандартизації, сертифікації та якості підписано договір про співпрацю

17 жовтня 2015 року

     Днями Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК уклала договір про співробітництво в галузі науково-технічної та освітньої діяльності з Державним підприємством «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифі 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочато профорієнтаційну роботу фото

17 жовтня 2015 року

     За дорученням декана Вадима Кондратюка старший викладач кафедри конярства і бджільництва Леонора Адамчук разом із студентами факультету організували спільну поїздку в Чернятинський коледж Вінницького аграрного державного університету 

Чоловіча збірна НУБіП з волейболу стала сильнішою серед команд університетів Голосієва

17 жовтня 2015 року

     На базі ігрового залу НУБіП відбувся Чемпіонат Голосіївського району серед чоловічих студентських команд ВНЗ з волейболу. 

Пам’яті видатного вченого-інженера Петра Василенка

17 жовтня 2015 року

 17 жовтня розпочала свою роботу вже XVI міжнародна наукова конференція «Сучасні проблеми землеробської механіки», присвячена 115-річчю з дня народження академіка Петра Василенка. 

Національне виробництво харчової чорної ікри: шляхи виходу на ринки ЄС фото

18 жовтня 2015 року

     В останній декаді вересня відбувся виїзний тематичний галузевий семінар-практикум «Функціонування галузей аграрного сектору в контексті приєднання України до Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори (CITE 

Географічний калейдоскоп профорієнтаційної роботи кафедри романо-германських мов і перекладу фото

18 жовтня 2015 року

    Профорієнтаційна діяльність кафедри романо-германських мов і перекладу упродовж вересня-жовтня проходила згідно затвердженого графіку. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook