Календар подій

3.08.2015 – 9.08.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.08.2015

Проблемна науково-технічна рада Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК розглянула проекти науково-дослідних робіт на 2016 рік фото

3 серпня 2015 року

     29 липня відбулося засідання проблемної науково-технічної ради Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК університету. На порядку денному – розгляд проектів науково-дослідних робіт на 2016 рік. 

Ректорат: готуємося до нового навчального року

3 серпня 2015 року

 3 серпня відбулася нарада керівництва університету з деканами факультетів та директорами ННІ. Перш, ніж перейти до розгляду порядку денного, ректор Станіслав Ніколаєнко зазначив: сьогодні в університеті на всіх фронтах тривають жнива. Завершився прийом заяв від вступників на бакалаврат. 

Навчальна практика – невід’ємна складова у підготовці висококваліфікованих технологів з виробництва та переробки продукції тваринництва

3 серпня 2015 року

     Щоб підготувати технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва високого рівня, необхідною є навчальна практика, на якій студенти закріплюють набуті теоретичні знання і практичні вміння з дисципліни «Вступ до фаху».  

Вівторок
4.08.2015

НУБіП України – КНУ імені Тараса Шевченка: підписано договір про співпрацю

4 серпня 2015 року

     Між НУБіП України та КНУ імені Тараса Шевченка започатковано співпрацю. 

Урожай 2015: ректор висловлює механізаторам подяку фото

4 серпня 2015 року

      У  господарствах університету жнива у розпалі. Тож  ректор університету Станіслав Ніколаєнко розпочинає свій робочий день в полях. 

Середа
5.08.2015

Урожай 2015: звітують хлібороби «Великоснітинського»

5 серпня 2015 року

     5 серпня. Сьогодні у навчально-дослідному господарстві «Великоснітинське» імені О. Музиченка відбулося свято обжинків, присвячене закінченню збирання тут ранніх зернових. 

В університеті активно продовжуються ремонтні роботи фото

5 серпня 2015 року

     Нарешті закінчено ремонт фасаду 1-го навчального корпусу, і він набув того вигляду, яким бачився автору – архітектору Дяченку. Сьогодні тут вже розпочинають демонтаж будівельних риштувань. 

Кафедра овочівництва співпрацює з лідером галузі – компанією ТОВ «Рійк Цваан Україна»

5 серпня 2015 року

    Тривалою і успішною є співпраця кафедри овочівництва НУБіП України з ТОВ «Рійк Цваан Україна» – компанією-лідером насіння овочевих культур на українському ринку, сучасних технологій вирощування у відкритому і закритому ґрун 

Презентація продукції саду нетрадиційних плодових культур фото

5 серпня 2015 року

     5 серпня у 10-му навчальному корпусі свої сорти презентував професор кафедри садівництва Володимир Межинський. Професійні інтереси науковця – селекція і вирощування посадкового матеріалу нетрадиційних плодових і декоративних культур. 

Поки вступники здають іспити на специфічні категорії, триває прийом документів на заочні магістратуру та бакалаврат фото

5 серпня 2015 року

     5 серпня. За інформацією відповідального секретаря приймальної комісії Ігора Ільчука, сьогодні зараховуємо вступників до магістратури денної форми навчання за умовами договору. Перший іспит – з фаху – склали бажаючі навчатися за специфічними категоріями на денній формі навчання. 

Четвер
6.08.2015

Студенти факультету землевпорядкування під час виробничих практик долучаються до найвідповідальніших робіт галузі фото

6 серпня 2015 року

     У кожному виші України передбачено проходження студентами виробничої практики – обов’язкової складової професійної підготовки фахівця. За цей час студент закріплює здобуті знання і навички, отримує практичний досвід.  

До уваги співробітників університету! Натуральний бджолиний мед фото

6 серпня 2015 року

     На центральному складі університету для співробітників університету та їх родин за пільговими цінами продається натуральний бджолиний мед (соняшник з різнотрав’ям), що зібраний бджолами ННВЛ технології виробництва п 

П'ятниця
7.08.2015

НУБіП увійшов в десятку кращих університетів за кількістю поданих вступниками заяв фото

7 серпня 2015 року

     7 серпня. За даними інформаційної системи «Конкурс» Міністерства освіти і науки України, від початку вступної кампанії до нашого університету надійшло більше 23450 заяв. За цим показником ми увійшли до десятки кращих з-поміж 300 університетів країни. 

Урожай 2015: звітують хлібороби «Великоснітинського» фото

7 серпня 2015 року

     У навчально-дослідному господарстві «Великоснітинське» імені О. Музиченка пройшло свято врожаю, присвячене закінченню збирання тут ранніх зернових. 

Комітет з питань бюджету Верховної Ради України схвалив виділення Урядом коштів НУБіП

7 серпня 2015 року

 На останньому засідання Комітету з питань бюджету Верховної Ради України розглядалося подання Кабінету Міністрів щодо розподілу 1,3 мільярда гривень на ремонти соціальних об’єктів. 

Субота, неділя
8-9.08.2015

Як танкісти АТО «Булат» рятували

8 серпня 2015 року

     Поки великоснітинці жнивували, їх односелець Сергій Страп, який у складі 93-ї механізованої бригади ЗСУ зараз воює на сході України, став справжнім героєм! 

Студенти-землевпорядники будуть навчатися в охайних і відремонтованих аудиторіях

8 серпня 2015 року

     Протягом останніх тижнів в університеті не припиняють працювати студентські будівельні загони. До цієї справи приєднався і факультет землевпорядкування. Майбутні магістри спеціальності «Землеустрій та кадастр» розпочали косметичний ремонт в аудиторіях, що закріплені за факультетом. 

З Днем будівельника!

9 серпня 2015 року

     Сьогодні Україна відзначає День будівельника. НУБіП України теж певною мірою причетний до нього: зараз університет відновлюється і ремонтується, і робиться це силами працівників ремонтно-будівельної бригади. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook