Календар подій

27.07.2015 – 2.08.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
27.07.2015

Вас навчать вирощувати чудо-дерево!

27 липня 2015 року

 Хочете мати черешню з сортами різної стиглості? А яблуню? А грушу? Хочете? Тоді будьте готові у четвер, 30 липня, о 10-00 завітати на територію лабораторії «Плодовий сад» (біля Дідоровських озер). 

До уваги членів Ради роботодавців університету!

27 липня 2015 року

 Згідно з домовленостями прошу членів ради, голів рад роботодавців факультетів та навчально-наукових інститутів до 10 серпня направити плани роботи відповідних рад на 2015-2016 навчальний рік на адресу електронної пошти [email protected]

Землевпорядники беруть активну участь у визначенні стратегії завершення земельної реформи

27 липня 2015 року

 Минулого тижня у прес-центрі інформаційного агентства «ЛІГАБізнесІнформ» за ініціативи Європейської комісії та Асоціації «Земельна спілка України» відбувся круглий стіл «Земельна реформа в Україні: якою повинна бути кінцева мета?».  

Вступна кампанія і ремонтні роботи – у полі зору ректорату

27 липня 2015 року

 27 липня відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор Станіслав Ніколаєнко наголосив на завершенні прийому абітурієнтів в магістратуру на денну форму навчання за кошти держбюджету. Вже опубліковані рейтингові списки. Триває набір на освітній ступінь «Бакалавр». 

Вівторок
28.07.2015

Університет допомагає Труханівській січі

28 липня 2015 року

 Днями університет відправив чергову партію гуманітарного вантажу - 50 ліжок і стільки ж спальних комплектів до дитячого патріотичного табору «Труханівська січ».  

Майбутні екологи навчатимуться за програмою Подвійних дипломів між НУБіП України та Поморською академією в Слупську (Польща)

28 липня 2015 року

 В рамках програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології реалізується угода про співпрацю між НУБіП України та Поморською академією в Слупську (Польща). 

Вступ-2015: випускники коледжів та технікумів склали останні іспити

28 липня 2015 року

 28 липня. В університеті триває вступна кампанія. Із загальної характеристики ситуації під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка розпочалася шоденна нарада  деканів факультетів та директорів ННІ.  

Ректор Станіслав Ніколаєнко взяв участь у заходах з нагоди Дня хрещення Київської Руси-України

28 липня 2015 року

 Цими днями християнський світ вшановує 1000-річчя упокоєння Святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого — творця середньовічної європейської держави.  

Середа
29.07.2015

Науковці УЛЯБП АПК на черговому засіданні Національної комісії України з Кодексу Аліментаріус

29 липня 2015 року

 Представники Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК, зокрема її директор Валерій Ушкалов, заступник Оксана Самкова та керівник науково-дослідного відділу Юрій Баранов взяли участь у черговому засіданні Національної комісії України з Кодексу Алімент 

Алея слави: розпочалося укладання гранітної бруківки

29 липня 2015 року

 29 липня. Історичний момент. В університет прибула перша вантажівка з гранітною бруківкою для Алеї слави. 

Важко, але вгору!

29 липня 2015 року

 Відверто скажу, ситуація в Україні не сприяє розвитку освіти і науки. Деградація цієї надважливої галузі відбувається по всій державі. 

Четвер
30.07.2015

Чудо-дерева у вашому саду – це реально

30 липня 2015 року

 30 липня досвідчені садівники і початківці зібралися в університетській лабораторії «Плодовий сад». Перші – щоб поділитися наявними знаннями, другі ж – навчитися майстерності окулірування плодових дерев. 

Вступили до магістратури. І відразу до роботи!

30 липня 2015 року

Минулої неділі завершився вступ до магістратури. 

П'ятниця
31.07.2015

Уряд виділив 15 мільйонів на відновлення третього корпусу

31 липня 2015 року

 Нарешті! Уряд виділив 15 мільйонів гривень на відновлення третього навчального корпусу! 

Проректор Андрій Кудін очолив Український інститут інтелектуальної власності

31 липня 2015 року

 З 1 серпня 2015 року проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Андрій Вячеславович Кудін перейшов на нову роботу у зв’язку з успішним проходженням конкурсного ві 

Рада роботодавців університету: плануємо роботу

31 липня 2015 року

 31 липня. На зустріч з деканами факультетів та директорами  ННІ завітав голова  Ради роботодавців університету Валерій Адамчук. Ректор університету Станіслав Ніколаєнко зазначив, що на часі – втілення ідей, озвучених раніше на засіданнях  ректоратів і вчених рад. 

Міністерство освіти і науки продовжило прийом документів на бакалаврат

31 липня 2015 року

 31 липня. Під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося  чергове засідання приймальної комісії. На порядку денному – перебіг вступу  на ОС «Бакалавр» денної форми навчання. На вечір 30 липня маємо понад 14 тисяч заяв від випускників старшої школи. 

Субота, неділя
1-2.08.2015

Студенти факультету інформаційних технологій продовжують ремонт 15 корпусу

1 серпня 2015 року

 Студенти та викладачі факультету інформаційних технологій продовжили починання гуманітарно-педагогічного факультету по ремонту 15 навчального корпусу. Закінчується фарбування стін та дверей в коридорі, навчальних аудиторіях, кабінетах, лабораторіях. 

Університет підтримує Труханівську січ

1 серпня 2015 року

 Труханівська січ – саме так називається своєрідний польовий центр патріотично-виховної роботи на Трухановому острові, який постійно підтримує наш університет. 

Навчальні практики в агрономів у розпалі

2 серпня 2015 року

 Зараз територія університетської лабораторії «Плодовий сад» нагадує вулик, скільки тут у ці дні проходять навчальну практику студентів агробіологічного факультету.  

ALRAKIS II: науковці університету проходять стажування у Варшавському університеті наук про життя (Польща)

2 серпня 2015 року

 В рамках проекту ALRAKIS II доцент кафедри фінансів і кредиту Олена Олійник мала можливість пройти стажування у Варшавському університеті наук про життя (Польща). 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook