Календар подій

20.07.2015 – 26.07.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
20.07.2015

Вступна кампанія 2015: поки претенденти на бакалаврат подають документи, майбутні магістри вже склали перший іспит

20 липня 2015 року

 20 липня. Перший іспит в магістратуру співпав з поверненням ректора Станіслава Ніколаєнка з Грузії. Відповідно, враховуючи, що на магістратуру покладається особливі сподівання, очільник університету не міг не згадати про свої враження від поїздки на засіданні приймальної комісії. 

Готуючись до нового навчального року

20 липня 2015 року

 20 липня відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючі його, ректор Станіслав Ніколаєнко ознайомив з результатами робочої поїздки до Грузії – підписано угоду про співробітництво з Грузинським технічним університетом, домовлено про поглиблення зв’язків з Академією аграрних наук. 

Наука – полководець, а практика – її солдати

20 липня 2015 року

 Cтуденти гуманітарно-педагогічного факультету застосовують отримані за навчальний рік знання у процесі навчально-виробничих практик. 

Завтра.UA: студентка університету Інна Буркова - в сотні найталановитіших

20 липня 2015 року

 Вітаємо магістра 1-го року навчання факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Інну Буркову, яка гідно представила наш університет та успішно ввійшла в сотню найталановитіших студентів України. 

Переможці мовних конкурсів зростають на гуманітарно-педагогічному факультеті

20 липня 2015 року

 Нещодавно вченій раді університету  студентка першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету напряму підготовки «Соціальна педагогіка» Вікторія Пекарева запам’яталася тим, що тричі виходила за відзнаками. 

Вівторок
21.07.2015

Аспірантка Марина Таран та магістр Юлія Рубан перемогли в конкурсі Alltech Young Scientists

21 липня 2015 року

 Наші вітання представницям лабораторії біосенсорики Національного університету біоресурсів і природокористування України аспірантці Марині Таран та магістру факультету захисту рослин, екології та біотехнології Юлії Рубан за перемогу на українському рівні в конкурсі Alltech Young S 

В університеті інтенсивно тривають ремонтні роботи

21 липня 2015 року

 Попри всі матеріально-фінансові складнощі, в університеті інтенсивно тривають ремонтні роботи. Сьогодні ректор Станіслав Ніколаєнко разом з будівельниками об’їхав усі об’єкти. 

10 днів вступної кампанії

21 липня 2015 року

 21 липня на щоденному засіданні приймальної комісії під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка декани факультетів та директори ННІ обговорили хід вступної кампанії. Наразі триває прийом заяв на бакалаврат. 

Середа
22.07.2015

Вступна кампанія 2015: пристрасті по магістратурі

22 липня 2015 року

22 липня. Пристрасті по магістратурі, здається закінчуються. 

Тримаємо зв’язки з Нігерією

22 липня 2015 року

 Нещодавно в університет завітала представницька делегація з Федеральної республіки Нігерія на чолі зі Стівеном Азаїкі та представниками посольства Нігерії в Україні.  

Жнива тривають. Урожайність зросла удвічі

22 липня 2015 року

 22 липня. В університеті напружена пора – на піку вступна кампанія і збирання ранніх зернових в навчально-дослідних господарствах і відокремлених підрозділах у регіонах. Тож робочий день ректора починається в полі, а завершується в приймальній комісії. 

Четвер
23.07.2015

Четвертий корпус. Студентський будівельний загін в дії

23 липня 2015 року

 На виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» і з ініціативи деканів факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології Миколи Долі та агробіологічного Віктора Забалуєва проводиться ремонт другого поверху четвертого навчального корпусу.  

Викладачі факультету інформаційних технологій підвищили кваліфікацію в Microsoft Ukraine

23 липня 2015 року

 Факультет інформаційних технологій та компанія Microsoft (українське представництво) розпочали активну співпрацю з підвищення кваліфікації викладачів кафедри компютерних наук. 

Вступ-2015: збільшено обсяг державного замовлення

23 липня 2015 року

 Як не дивно, але практика минулих вступних кампаній нині «не працює». Якщо раніше (крім останнього пікового дня!) що ближче до кінця - то менше абітурієнтів, то зараз що не день – бажаючих особисто подати документи не зменшується. 

Вітаємо з відкриттям спеціалізованої вченої ради!

23 липня 2015 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13 липня 2015 року № 747 Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства щодо діяльності спеціалізованих вчених рад від 30 червня 2015 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України утв 

Викладачі і студенти звільнені від мобілізації

23 липня 2015 року

 1 липня Верховна Рада України підтримала законопроект, який передбачає звільнення від призову на військову службу за мобілізацією викладацький склад вищих навчальних закладів та наукових співробітників. 

П'ятниця
24.07.2015

У центрі уваги науковців - мікробні біотехнології у сільському господарстві

24 липня 2015 року

 23 липня пройшло засідання бюро Президії НААН, в якому взяли участь президент НААН Ярослав Газдало, віце-президенти Анатолій Заришняк, Ануш Балян, члени бюро президії, запрошені фахівці аграрної галузі. 

Вступна кампанія 2015: магістри іспити закінчують, а бакалаври лише починають

24 липня 2015 року

24 липня засідання приймальної комісії під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка стало фінальним з приводу прийому випускників технікумів і коледжів – тих, хто йде на скорочений термін навчання, а також на вакантні місця 2-х та 3-х курсів – на бакалаврат. 

Обговорили можливості та перспективи участі університету у потужній німецькій програмі

24 липня 2015 року

        24 липня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка пройшла нарада стосовно участі університету у потужній німецькій програмі. 

Студенти долучаються до облаштування університетської Алеї слави

24 липня 2015 року

 На Алеї слави, що пролягла від десятого до третього корпусу, тривають роботи, до яких долучилися і студентські будівельні загони. Найактивнішими є студенти факультетів конструювання та дизайну і захисту рослин, біотехнологій та екології. 

Субота, неділя
25-26.07.2015

Військовий полк НУБіП відбув на польові збори офіцерів запасу

25 липня 2015 року

 25 липня, згідно наказу командування Сухопутних військ Збройних Сил України у студентів нашого університету та ще кількох вишів, які навчаються на військовій кафедрі НУБіП за програмою підготовки офіцерів запасу, розпочався військовий навчальний збір. 

Молодий науковець Андрій Карп’юк представив університет у V міжнародному семінарі із застосування нанотехнологій

25 липня 2015 року

 Нещодавно в Туреччині проходив V міжнародний семінар із застосування нанотехнологій (IWANN 2015, Ankara, Turkey). Серед 40 учасників (30 іноземних та 10 з Туреччини) з 9 країн світу був і представник НУБіП України - аспірант лабораторії біосенсорики Андрій Карп’юк. 

Підкорюючи Ельбрус

26 липня 2015 року

 Декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило та доцент кафедри електричних машин та експлуатації електрообладнання Анатолій Мрачковський 

В університеті дбають про охорону праці

26 липня 2015 року

 У травні-червні в університеті та його відокремлених підрозділах виконано ряд заходів з охорони праці.  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook