Календар подій

18.05.2015 – 24.05.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
18.05.2015

18-22 травня відбудеться ІV Міжнародна науково-практична конференція «Створення високотехнологічних екокомплексів в Україні на основі концепції збалансованого (стійкого) розвитку»

18 травня 2015, 9:00

ПРОГРАМА роботи ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Створення високотехнологічних екокомплексів в Україні на основі концепції збалансованого (стійкого) розвитку»18 травня 2015 р. (понеділок) 

Підбито підсумки І Фестивалю екологічної свідомості GOLOSIEVO ECO FEST 2015 фото

18 травня 2015 року

     В університеті пройшов довгоочікуваний Фестиваль екологічної свідомості «Golosievo Eco Fest 2015». 

Студенти Ярослав Нікітін, Олег Паляруш, Олександр Андросович стали призерами чемпіонату світу з пауерліфтінгу

18 травня 2015 року

 Завершився XXV ювілейний чемпіонат світу з пауерліфтингу, на якому відзначилися студенти НУБіП України. 

Ректорат: планування роботи на тиждень і найближчу перспективу

18 травня 2015 року

 18 травня на ректораті традиційно планували роботу на тиждень та розглядалися поточні питання діяльності університету. Нараду розпочав ректор Станіслав Ніколаєнко, який повідомив, що 20 травня відбудуться парламентські слухання, присвячені змінам базового Закону України «Про освіту». 

Запрошуємо на День сільськогосподарської освіти і науки Франції

18 травня 2015 року

      20 травня 2015 року в університеті (корпус 10, аудиторія 228) відбудуться заходи, присвячені Дням сільськогосподарської освіти і науки Франції в Україні. 

Темпус-проект QUNTUS: екологічне майбутнє України фото

18 травня 2015 року

     14-15 травня на базі Уманського національного університету садівництва відбулося спільне засідання консорціуму Темпус-проекту 544524 «Qualifications Framework in Environmental Science at Ukrainian Universities (Рамка кваліфікацій у сфері наук про навколишнє середовище в укр 

Вівторок
19.05.2015

19-20 травня запрошуємо взяти участь у Міжнародній конференції присвяченій 95-річчю факультету ветеринарної медицини

19 травня 2015, 8:30

     Факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України запрошує Вас взяти участь у роботі Міжнародної студентської науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю 

Запрошуємо до участі у Міжнародній студентській науково-практичній конференції, присвяченій 95-річчю факультету ветеринарної медицини (19 – 20 травня 2015 року)

19 травня 2015 року

     Факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України запрошує Вас взяти участь у роботі Міжнародної студентської науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю факультету 

Поліпшуємо підготовку магістрів на факультеті тваринництва та водних біоресурсів фото

19 травня 2015 року

     Птахівнича галузь України потребує нині висококваліфікованих фахівців, що зумовлено впровадженням новітніх технологій та інноваційних підходів у технологічний процес і організацію виробництва. Тому підготовка магістрів є нагальним питанням сьогодення. 

Студенти університету стали призерами Всеукраїнської олімпіади з менеджменту фото

19 травня 2015 року

     15 травня в рамках Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» відбулася Друга всеукраїнська олімпіада з менеджменту серед молоді. Вона проходила на базі НТУ України «Київський політехнічний інститут». 

В’ячеслав Васильченко: крізь терни до зірок фото

19 травня 2015 року

     Нещодавно у студентів гуманітарно-педагогічного факультету відбулася зустріч із відомим українським письменником, журналістом, науковцем В'ячеславом Васильченком.  

Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського відвідали школи Київщини

19 травня 2015 року

     Доценти Юлія Біляк і Аліна Троян, старший викладач Ірина Горго та асистент Ганна Білецька об’єднали свої зусилля у проведенні профорієнтаційної роботи щодо вступу у Національний університет біоресурсів і природокористування України випускників старших класів загальноосвітніх 

Майбутнє України – за створенням високотехнологічних екокомплексів

19 травня 2015 року

 19 травня університет зібрав наукову спільноту майже з усіх регіонів України на IV міжнародну науково-практичну конференцію «Створення високотехнологічних екокомплексів в Україні на основі концепції збалансованого (сталого) розвитку». 

Світ побачила книга професора Ігоря Гудкова «Радіобіологія з основами радіоекології»

19 травня 2015 року

 Нещодавно світ побачив навчальний посібник нашого колеги вченого Ігоря Гудкова «Радиобиология с основами радиоэкологии» за співавторства відомих російських науковців одного з радіобіологічних та радіоекологічних наукових центрів Росії Сиктивкара Алевтини Кудяшевої і  

Середа
20.05.2015

Вітаємо професора Дмитра Добряка з присвоєнням почесного звання «Заслужений діяч науки і техніки України»

20 травня 2015 року

 Указом Президента України №269/2015 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня науки» почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» присвоєно нашому колезі, завідувачу кафедрою управління земельними ресурсами, доктору економічних наук, професору, член-кореспонденту Національної академії 

Дні французької аграрної освіти і науки в гостях у НУБіП України

20 травня 2015 року

 20 травня в університеті пройшла зустріч з представниками міністерств, аграрних навчальних закладів, наукових установ України та Франції в рамках французьких днів аграрної освіти та науки в Україні. 

Переможемо, тільки об’єднавшись духовно

20 травня 2015 року

 20 травня. На факультеті ветеринарної медицини відбувся круглий стіл «Духовність і патріотизм у формуванні громадянського суспільства України». 

Педагогіка і психологія як шальки на терезах навчально-виховного процесу

20 травня 2015 року

 20 травня. Сьомим – і останнім за ліком – науково-методичним семінаром з підвищення психолого-педагогічної майстерності завершився цикл аналогічних заходів для науково-педагогічних працівників університету. 

Четвер
21.05.2015

ІХ Міжнародна науково-практична конференція професорсько-викладацького складу та аспірантів «Проблеми ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва»

21 травня 2015, 9:00

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!21 – 22 травня 2015 року факультет ветеринарної медицини проводить ІХ Міжнародну науково-практичну конференцію професорсько-викладацького складу та аспірантів «Проблеми ветеринарної 

В універсальних фахівцях-біотехнологах нашого університету зацікавлена фармацевтична компанія ПАТ «ФАРМАК» фото

21 травня 2015 року

     Сьогодні поряд з іншими науками стрімко розвиваються молекулярна біологія та генетика, які використовують досягнення мікробіології, хімії та фізики. Найважливішим напрямком досліджень є розробка методів культивування клітин мікроорганізмів, рослин і тварин. 

До уваги науково-педагогічних працівників пенсійного віку: новий Закон України

21 травня 2015 року

     У березні-квітні цього року у зв’язку з набуттям чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення» в університеті через суттєве фінансове зменшення пенсійного забезпечення з посад науково-педагогічних працівників вимушені були звільнитися 22 професор 

Вітаємо переможців Міжнародного фестивалю дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру» фото

21 травня 2015 року

     У місті Стара Любовня (Словацька Республіка) у період з 30 квітня по 3 травня нинішнього рокувідбувся Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру». 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочала роботу рада роботодавців фото

21 травня 2015 року

     20 травня 2015 року відбулася підготовча зустріч декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка з головою ради роботодавців факультету Леонідом Кельвичем, який очолює сільськогосподарське підприємство 

Випускники Технолого-економічного коледжу продовжать навчання на факультеті інформаційних технологій

21 травня 2015 року

     20 травня 2015 року декан факультету інформаційних технологій Глазунова Олена Григорівна разом із заступником декана з навчальної і виховної роботи Клименко Наталією Анатоліївною зустрілись з випускниками  

Нитками вишита любов… фото

21 травня 2015 року

            Щорічно, у третій четвер травня, українці святкують День вишиванки, цього року  

П'ятниця
22.05.2015

Гуманітарно-педагогічний факультет заклав алею фото

22 травня 2015 року

     Акції упорядкування та озеленення прилеглої території стали доброю традицією на гуманітарно-педагогічному факультеті. Колективні толоки тривали тут всю весну. 

95-ій річниці факультету ветеринарної медицини присвячується

22 травня 2015 року

     19-20 травня на факультеті ветеринарної медицини відбулася ІІ (69) міжнародна студентська науково-практична конференція «Здобутки студентської молоді у вирішенні науково-практичних питань ветеринарної медицини», присвячена  

Знову перемога за нашим студентством!

22 травня 2015 року

     Студенти університету вже вкотре стали переможцями студентських олімпіад. Цього разу відзначилися представники агробіологічного факультету. 

Університет отримав новий Статут!

22 травня 2015 року

20 травня Державна реєстраційна служба зареєструвала зміни до Статуту Національного університету біоресурсів і природокористування України. Ознайомитися з Основним документом університету можна в розділі Офіційні документи, за посиланням ht 

Факультет аграрного менеджменту налагоджує співпрацю з університетом Колорадо (США) фото

22 травня 2015 року

     Підвищення якості вищої освіти та інноваційний розвиток наукової діяльності напряму залежить від ефективності налагодження міжнародних з’вязків через обмін досвідом на науковій та освітній платформі. 

На економічному факультеті підбили підсумки днів науки фото

22 травня 2015 року

     18 травня на економічному факультеті завершилась ініційована кафедрою фінансів і кредиту серія заходів присвячена  

Людмила Харченко: Про особливості викладання політології в університеті

22 травня 2015 року

     Не викликає заперечень той факт, що викладання у вищих навчальних закладах гуманітарних дисциплін, зокрема політології, в умовах складної політичної ситуації в нашій державі є одним з важливих чинників виховання політичної культури студентів. 

На факультеті інформаційних технологій створено Раду роботодавців

22 травня 2015 року

      21 травня на факультеті інформаційних технологій відбулося перше засідання Ради роботодавців, участь  

Започатковуємо співпрацю з Грецією

22 травня 2015 року

 22 травня з ініціативи декана гуманітарно-педагогічного факультету професора Василя Шинкарука до університету та на факультет із дружнім візитом завітала делегація науковців, громадських діячів та виробничників із Греції. 

До 90-річчя від народження академіка В.З. Янчука науковці обговорили перспективи розвитку аграрного, земельного та екологічного права

22 травня 2015 року

 22 травня на юридичному факультеті відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні тенденції та перспективи розвитку аграрного, земельного і екологічного права». Присвячена вона 90-річчю від народження доктора юридичних наук, професора, академіка В.З. Янчука. 

Субота, неділя
23-24.05.2015

«Враг народа»

23 травня 2015 року

     Левову частку свого життя віддав університету видатний український вчений у галузі ветеринарної хірургії, доктор ветеринарних наук, професор Поваженко Іван Омелянович (1901-1991 рр.). До останніх днів свого життя не залишав він стін навчального закладу: із 1937 р. до 1977 р. 

Студенти кафедри бухгалтерського обліку і аудиту на Дні відкритих дверей в КПМГ фото

23 травня 2015 року

     21 травня студенти економічного факультету Ніна Дворнік, Єгор Копилов та аспірант Ольга Ільчак взяли участь у Дні відкритих дверей в київському офісі КПМГ. 

Збірна університету стала чемпіоном України з перетягування канату

23 травня 2015 року

 22 травня 2015 на стадіоні Національного університету ДПС України відбувся Чемпіонат України з перетягування канату, в якому взяли участь 4 жіночі та 9 чоловічих команд України, серед яких – команди студентів, рятувальників, силовиків, воїнів АТО. 

Весна. Голосієво. Еко Ровер Фест фото

24 травня 2015 року

     Нещодавно в рамках проекту «Eco Rover Fest» пройшла друга психотерапевтична екологокраєзнавча велоекспедиція. 

Людмила Харченко: Про особливості викладання політології в університеті

24 травня 2015 року

     Не викликає заперечень той факт, що викладання у вищих навчальних закладах гуманітарних дисциплін, зокрема політології, в умовах складної політичної ситуації в нашій державі є одним з важливих чинників виховання політичної культури студентів. 

Нова традиція: святкуємо День університету!

24 травня 2015 року

 Виконуючи програму розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020», 29-30 травня наш колектив буде відзначати День університету, приурочений до 117-ї річниці з дня заснування. 

Агробіологи запрошують...

24 травня 2015 року

     Вступна кампания вже от-от розпочнеться, тому перед випускниками шкіл постало питання важливого вибору в житті – отримння професії. Викладачі агробіологічного факультету продовжують активну профорієнтаційну роботу, з метою допомогти випускникам зробити цей самий вибір – стати студентом НУБіП України.   

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook