Календар подій

13.04.2015 – 19.04.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
13.04.2015

Благодійна акція «Приготуймо великодній кошик для солдата» в Ірпінському економічному коледжі фото

13 квітня 2015 року

     З ініціативи кураторів груп 101-Б та 102-Б Підгурської І.С. та Погорілої О.І. 

Кінь — людині крила… фото

13 квітня 2015 року

     Сонячного дня студенти юридичного факультету у складі двох груп побували на кафедрі конярства та бджільництва Національного університету біоресурсів і природокористування України, де гостинно та тепло зустріли їх співробітники кафедри.  

Вівторок
14.04.2015

Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності

14 квітня 2015, 16:00

ПОРЯДОК    ДЕННИЙ Звіти про наукову діяльність НДІ/факультету за минулий тиждень та плани на наступний (доповідають директори НДІ).Про відзначення Дня науки (доповідають директори НДІ, Отченашко В.В.). 

Інформаційний день з виробничого стажування у США за програмами WISE та ПАР

14 квітня 2015, 10:30

     Запрошуються студенти, магістри та випускники НУБіП факультетів механіко-технологічного та конструювання та дизайну за спеціальностями: механізація; будівництво. Зустріч-презентацію проводитимуть: S. Brownlee – директор компанії ПАР; D. 

14-27 квітня – Дні донора в НУБіП України

14 квітня 2015, 9:00

З 14 по 27 квітня  

Вибори деканів та якість навчального процесу – у центрі уваги звуженого ректорату

14 квітня 2015 року

 14 квітня під головування ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання звуженого ректорату. На цьому тижні завершуються конференції трудових колективів, де обирають керівників структурних підрозділів. 

Студенти університету взяли участь у благоустрої національного природного парку «Голосіївський» фото

14 квітня 2015 року

     Благоустрій Голосіївського району напередодні Великодніх свят став доброю традицією для нашого університету. 

Підписано меморандум про взаєморозуміння між НУБіП України і Університетом Фукусіми (Японія) фото

14 квітня 2015 року

     Підписано меморандум про взаєморозуміння між Національним університетом біоресурсів і природокористування України і національним вишем Японії — Університетом Фукусіма. Його основна мета — проведення спільних наукових досліджень у Чорнобильській та Фукусімській зонах. 

Віктора Забалуєва рекомендовано на посаду декана агробіологічного факультету

14 квітня 2015 року

 14 квітня відбулась конференція трудового колективу агробіологічного факультету. 142 делегати зібралися, аби визначитися з кандидатурою на посаду декана. І видалася вона з-поміж усіх факультетів найбільш напруженою, адже балотувалися аж троє претендентів. 

Вибори декана на агробіологічному факультеті

14 квітня 2015 року

 ВИБОРИ ДЕКАНА АГРОБІОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ  

Середа
15.04.2015

Конференція Спілки молодих вчених

15 квітня 2015, 16:00

 15 квітня о 16-00 відбудеться звітно-виборча конференція Спілки молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Викладачі Житомирського національного агроекологічного університету підвищили кваліфікацію зі створення електронних навчальних курсів на базі платформи Moodle

15 квітня 2015 року

    Науково-педагогічні працівники факультету інформаційних технологій (Глазунова О.Г., Кузьмінська О.Г.) завершили проведення курсів підвищення кваліфікації "Створення електронних навчальних курсів на базі платформи Moodle" для викладачів Житомирського на 

Науковці університету — учасники регіональної технічної наради з питань збереження пріоритетних локальних порід худоби фото

15 квітня 2015 року

    У Будапешті за підтримки ФАО (Food and Agriculture Organization) відбулася регіональна технічна нарада з питань збереження пріоритетних локальних порід худоби.     В заході взяли участь запрошені гості з багатьох країн, зокрема, Молдови, Грузії, Вірменії, Угорщини. 

Провідні вчені факультету землевпорядкування взяли участь у підготовці сучасної редакції «Довідника із землеустрою»

15 квітня 2015 року

     Настільною книгою кожного українського землевпорядника ще з радянських часів був «Довідник із землеустрою» – видання, в якому узагальнювалися законодавчі і нормативно-правові акти, що діяли в той час. 

Відбувся півфінал змагань з баскетболу (чоловіки) серед студентів факультетів (ННІ) фото

15 квітня 2015 року

14 квітня відбулися ігри з баскетболу, в яких команди позмагалися за вихід у фінал. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся з колективом Немішаївського агротехнічного коледжу

15 квітня 2015 року

 15 квітня до відокремленого підрозділу університету «Немішаївський агротехнічний коледж» з робочим візитом завітав ректор Станіслав Ніколаєнко. 

Марина Галат очолила Спілку молодих вчених університету

15 квітня 2015 року

 15 квітня відбулася звітно-виборча конференція Спілки молодих вчених НУБіП. В її роботі взяли участь 165 делегатів із числа аспірантів, студентів та науково-педагогічних працівників університету.  

У центрі уваги Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності — розвиток наукової діяльності в структурних підрозділах фото

15 квітня 2015 року

    Традиційне засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності розпочалось із доповідей директорів науково-дослідних інститутів і заступників деканів факультетів з наукової роботи про наукову діяльність структурних підрозділів за минулий та її організацію на найближчий тижні. 

Кафедра, що відповідає європейським вимогам фото

15 квітня 2015 року

     Висококваліфіковані фахівці лісового і садово-паркового господарства плекаються в нашому університеті на одній з базових для їх підготовки кафедр – дендрології та лісової селекції. Вона бере початок із Новоолександрійського інституту (нині м. 

Четвер
16.04.2015

Кафедра лісової меліорації і оптимізації лісоаграрних ландшафтів запросила на навчання майбутніх лісників фото

16 квітня 2015 року

      Профорієнтаційна робота у постійному полі зору і в центрі повсякчасної уваги нашої кафедри лісової меліорації і оптимізації лісоаграрних ландшафтів. На всіх засіданнях кафедри регулярно заслуховується інформація з даного питання. 

Перші ігри з міні-футболу в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України фото

16 квітня 2015 року

     15 квітня, не зважаючи на погодні умови, на спортивному майданчику, досить вдало, пройшли перші ігри з міні-футболу в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України. 

Вчені врятували 300-річний дуб у Ботанічному саду фото

16 квітня 2015 року

     Територія університету знаходиться в умовах пересіченого рельєфу і під час зливових дощів на незарегульваних ділянках активізуються процеси водної ерозії, що призводить до утворення водориїв, які зазвичай переростають у яри. 

До уваги членів ректорату

16 квітня 2015 року

 Шановні члени ректорату! Чергове засідання ректорату відбудеться 21 квітня 2015 року о 8.30 в ауд. 221а навчального корпусу № 10.  

Олімпійська гра бадмінтон фото

16 квітня 2015 року

     Чим же приваблює нас бадмінтон? Перш за все, своєю красою і доступністю. Також у тих, хто систематично займається бадмінтоном, поступово розвиваються такі цінні якості, як швидкість реакції, окомір, спритність. 

Студентське самоврядування підтримало доцільність ущільненої схеми поселення студентів та реформування Санаторію-профілакторію

16 квітня 2015 року

 Уже стало традицією щокварталу проводити спільні засідання Студентської організації та первинної профспілкової організації студентів за участю керівництва університету. 

П'ятниця
17.04.2015

Студенти 4-го курсу пройдуть незалежне оцінювання знань. Графік

17 квітня 2015 року

    З метою підвищення якості підготовки фахівців в університеті студенти 4-го курсу ОКР «Бакалавр» пройдуть незалежне порівняльне оцінювання знань. Партнером проведення тестування є науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта». 

Університет приєднався до Національної мережі трансферу технологій фото

17 квітня 2015 року

     Визнаючи необхідність консолідації зусиль наукової громадськості України і Європейського союзу, структур з різними формами власності для створення та використання новітніх технологій у виробництві конкурентноспроможної продукції, приділяючи першочергову увагу необхідності збереження науково-технологічного потенціалу України та розбудови  

Факультет аграрного менеджменту запросив на навчання школярів Богуславщини фото

17 квітня 2015 року

     По обох берегах Росі розкинулась мальовнича Богуславська земля. Її славна історія залишила багато цікавих подій наступним поколінням. Невмируща слава давнього минулого перегукується з неповторною величчю звершень сьогодення. 

Чергова нарада деканів факультетів та директорів ННІ університету пройде на базі санаторію-профілакторію

17 квітня 2015 року

 Аби ще раз переконатися у необхідності реформування санаторію-профілакторію університету та збереження функції надання медичних послуг проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша завітав до цього підрозділу. 

Перша ракетка серед гуртожитків визначилася фото

17 квітня 2015 року

     Ще один вид спортивних змагань спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України добіг до кінця. 

Набирають обертів змагання з міні-футболу фото

17 квітня 2015 року

Результати ігор, які відбулися 16 квітня:Команда гуртожитку № 2 виграла у команди гуртожитку № 4 з рахунком 3:1.З таким самим рахунком 3:1 команда гуртожитку № 1 обійшла команду – гуртожитку № 9.Успіх гравців у пі 

Миколу Долю рекомендовано на посаду декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

17 квітня 2015 року

 17 квітня пройшла конференція трудового колективу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. 78 делегатів зібралися, аби з-поміж двох кандидатур – професора Миколи Долі і доцента Дмитра Гентоша – обрати декана. 

Субота, неділя
18-19.04.2015

Кіноквест на юридичному факультеті

18 квітня 2015 року

     На початку квітня студентам юридичного факультету було запропоновано зіграти в інтелектуальну гру «Історико-правовий кіноквест». 

Виставка-ярмарок «Великодній кошик» у Ніжинському агротехнічному інституті фото

18 квітня 2015 року

     Наш навчальний заклад має багато традицій, які передаються з покоління в покоління викладачів та студентів, а сьогодні ми започаткували нову традицію – проведення виставки-ярмарку «Великодній кошик». 

Історія університету мовою документів

19 квітня 2015 року

     Важливою складовою освітнього процесу є навчальні господарства, які технологічно пов’язані з навчальним процесом у системі підготовки спеціалістів сільського господарства та інших галузей агропромислового комплексу. 

Зібрано весняний врожай овочевих у Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є.Храпливого фото

19 квітня 2015 року

     Із приходом весни закипіла робота на колекційно-демонстраційних ділянках ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого". Злагоджено і практично студенти разом з викладачами виконувалися різні види робіт. 

Студентський ярмарок «Україна в твоїх руках» — допомога воїнам АТО фото

19 квітня 2015 року

     Відкриття декади циклової комісії маркетингу і торгівлі у ВП НУБіП України "Ірпінський економічний коледж" розпочалося з благодійного студентського ярмарку «Україна в твоїх руках» 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook