Календар подій

30.03.2015 – 5.04.2015

Списком
По днях тижня

Понеділок
30.03.2015

Ректорат звужений

30 березня 2015, 8:30

Увага! Роз’яснення щодо виплати стипендій

30 березня 2015 року

Бухгалтерія університету надає роз’яснення щодо виплати стипендії у період з січня по березень 2015 року.  У січні 2015 року студентам нашого університету була помилково проведена індексація стипендії і частина студентів отримали дещо вищу стипендію, ніж передбачено бюджетом. 

Студенти університету відвідали історико-культурні пам’ятки Чернігова фото

30 березня 2015 року

На виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» науково-педагогічні працівники кафедри філософії ознайомлюють студентів з історико-культурними пам’ятками України та нашого народу, організовують заходи, що сприяють становленню духовної самосвідомості сучасної молодої людини, розширенню світогляду студентів.  

Бізнес-тренінг на факультеті аграрного менеджменту фото

30 березня 2015 року

     На факультеті аграрного менеджменту пройшла 2-денна серія семінарів під назвою: "How to be successful in business and life", які проводили успішні американські практикуючі бізнес-тренери: Wayne Morris, Chris Taylor, Chris Galanos. 

На звуженому ректораті схвалено план роботи на квітень

30 березня 2015 року

 30 березня відбулось засідання звуженого ректорату. 

Вівторок
31.03.2015

Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів «Управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади»

31 березня 2015, 8:30

  ШАНОВНІ КОЛЕГИ!Щиро запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених, аспірантів та студентів, присвяченій Дню землевпорядника «Управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади», 

Положення про організацію освітнього процесу в НУБіП України

31 березня 2015 року

Положення про організацію освітнього процесу в НУБіП України,затверджене вченою радою університету 27.03.2015 р.Завантажити можна за посиланням:   

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження поглиблює співпрацю з Schneider Electric фото

31 березня 2015 року

     Продовжується співпраця ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з провідним розробником і постачальником комплексних енергоефективних рішень для енергетики та інфраструктури промислових підприємств - компанією  

Колектив гуманітарно-педагогічного факультету підтримав професора Василя Шинкарука на посаду декана

31 березня 2015 року

 31 березня відбулася конференція трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету. Її делегати зібралися, щоб обрати не лише керівника факультету, а й шлях його розвитку. Вибори декана викликані вимогами Закону України «Про вищу освіту» та змінами в структурі університету.  

Зустріч із роботодавцями: студентів кафедри обліку і аудиту відібрано на стажування у BakerTilly фото

31 березня 2015 року

     30 березня відбулася зустріч студентів випускних курсів ОКР «Бакалавр» та ОКР «Магістр» напряму підготовки (спеціальності) «Облік і аудит» із представником відомої компанії, що надає послуги в сфері аудиту, бізнес консультування, незалежної оцінки, бухгалтерського та управлінського обліку Baker Tilly 

До уваги працюючих пенсіонерів!

31 березня 2015 року

     Роз'яснення до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення» надає директор департаменту пенсійного забезпечення Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко.        Які пенсії о 

Середа
1.04.2015

Педагогічний експеримент на кафедрі фізичного виховання фото

1 квітня 2015 року

     Що може бути краще впровадження нових ідей?! Адже усе нове – це прагнення до самовдосконалення!     Саме тому на виконання положень програми «Голосіївська ініціатива-2020» за сприяння в.о. 

Заробляти та заощаджувати!

1 квітня 2015 року

 1 квітня відбулася спільна нарада керівництва університету із деканами факультетів, директорами навчально-наукових інститутів, керівниками госпрозрахункових підрозділів та відділів. 

Студенти та молоді вчені факультету землевпорядкування обговорили особливості управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади фото

1 квітня 2015 року

     До Дня землевпорядника 31 березня відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів «Управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади». 

Визначено переможців групи А з баскетболу у рамках Спартакіади серед студентів фото

1 квітня 2015 року

     31 березня у ігровій залі навчального корпусу № 9 відбулись змагання серед чоловічих команд групи А з баскетболу, у рамках Спартакіади серед студентів факультетів (ННІ) НУБіП України.  

Збірна команда професорсько-викладацького складу нашого університету посіла 2-ге місце у змаганнях із шахів фото

1 квітня 2015 року

     31 березня 2015 р. у приміщенні спортивного комплексу Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися спортивні змагання з шахів серед збірних команд професорсько-викладацького складу вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, що розташовані на території Голосіївського району м. Києва. 

Четвер
2.04.2015

Зустріч із видатною педагогом-наставником Євдокією Голобородько

2 квітня 2015, 16:00

 "Учитель не может быть рядовым"Є. 

Візит Голови Наглядової ради Миколи Томенка

2 квітня 2015, 12:00

 2 квітня в університеті перебуватиме Голова Наглядової ради, Голова Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України Микола Володимирович Томенко. 

Баскетбол. Змагання тривають… фото

2 квітня 2015 року

     До Вашої уваги пропонуємо результати ігор, які відбулися 1-го квітня в рамках Спартакіади серед студентів факультету (ННІ) НУБіП України з баскетболу серед чоловічих команд, а саме групи В:команда економічного факультету & команда юридичного факультету — рахуно 

Підвищення кваліфікації: особливості використання інформаційних технологій в навчальному процесі

2 квітня 2015 року

    Відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації ННІ післядипломної освіти НУБіП України з 30 березня 2015 року викладачами кафедри інформаційних і дистанційних технологій розпочато навчання науково-педагогічних працівників Житомирського національного агроекологічного університет 

Наші студенти і випускники – у лавах Добровольчого українського корпусу фото

2 квітня 2015 року

      В університеті постійно організовуються зустрічі студентів та науково-педагогічних працівників з учасниками АТО. 

Факультети конструювання та дизайну і механіко-технологічний визначилися із керівництвом та перспективами розвитку

2 квітня 2015 року

 2 квітня відбулися конференції трудових колективів двох факультетів - конструювання та дизайну і механіко-технологічного. Традиційно вони відбувалися за участю представників ректорату. На порядку денному – звіти про проведену роботу, обрання деканів та визначення шляхів розвитку факультетів.  

На факультеті землевпорядкування провели благодійний аукціон фото

2 квітня 2015 року

     У рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів «Управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади» на факультеті землевпорядкування проведено благодійний аукціон.  

Армреслінг – спорт для справжніх чоловіків! фото

2 квітня 2015 року

     В останній день березня, збірна команда НУБіП України з армреслінгу на чолі з директором ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитром Черкашиним прийняла участь у міжвузівській першості серед студентів та курсантів з армреслінгу, в якій взяли участь такі ВУЗи як Національний технічний університет Украї 

Микола Томенко: хто не любить свою малу батьківщину, неспроможний любити Україну фото

2 квітня 2015 року

      2 квітня в університеті перебував голова Наглядової ради, відомий політик і громадський діяч, голова комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Верховної Ради України Микола Томенко.   

ФАМ спортивний: відкрита першість серед студентів із настільного тенісу фото

2 квітня 2015 року

     Загально відомо, що спорт — складова частина фізичної культури. 

П'ятниця
3.04.2015

Запрошуємо на щорічний семінар "Методика і організація викладання дисциплін з механізації тваринництва"!

3 квітня 2015, 14:30

      Шановні викладачі, науковці, аспіранти!       Запрошуємо Вас на щорічний семінар "Методика і організація викладання дисциплін з механізації тваринництва", який відбудеться на кафедрі механізації тваринництва 3 квітня 

Студент з Гани Джеймс Браун: Хочу працювати на землі і з землею... фото

3 квітня 2015 року

     В НУБіП України зараз навчаються 49 студентів з 13 різних країн світу. Що ж підштовхує їх обрати саме наш університет? Як їм тут навчається і живеться? 

Підписано угоду про набір студентів з Близького Сходу

3 квітня 2015 року

 У рамках реалізації програми розвитку університету "Голосіївська ініціатива - 2020" нещодавно до нашого університету завітала делегація Університету Науки і Технологій м. Мієр (Єгипет) на чолі з проректором професором Махмудом Ель Дірі. 

Студенти університету прийняли участь в Турнірі з шахів серед команд ВНЗ м. Києва

3 квітня 2015 року

     Студенти університету прийняли участь в Турнірі з шахів серед команд ВНЗ м. Києва, в рамках XII-літньої універсіади м. Києва, який відбувся 1 квітня на базі Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця.НУБіП України представляли:1. 

Ігри з баскетболу серед студентів факультетів та ННІ в групі «С» виявились не менш інтригуючи ми, ніж в попередніх… фото

3 квітня 2015 року

     Результати баскетбольних батлів:команда факультету інформаційних технологій обійшла команду факультету ветеринарної медицини з рахунком 36:10;команда факультету інформаційних технологій отримала перемогу у команди факультету тваринництва та водних біоресурсів з рахунком 30:23;команда факультету «ветеринарів» поступилась команді «тваринників» з 

Економити – щоб вижити і розвиватися

3 квітня 2015 року

3 квітня під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка пройшла нарада з питання економії енергоносіїв. 

Звітуємо про науку в МОН!

3 квітня 2015 року

     2 квітня у Міністерстві освіти і науки України відбулося чергове заслуховування звітів університетів про проведену в 2014 році наукову та науково-технічну роботу. Про свої наукові результати звітували такі провідні класичні університети, як Київський національний університет ім. 

НУБіП у фіналі Кубку Футбольної асоціації студентів Києва фото

3 квітня 2015 року

     Чим ближче до фіналу Кубку, тим все більш інтригуючими видаються ігри. Яскравим підтвердженням послугував нещодавній матч між НУХТом та НПУ ім. Драгоманова, де лише у серії післяматчевих пенальті визначився переможець. 

Увага! Перенесено вихідні дні!

3 квітня 2015 року

     У зв’язку зі святкуванням Великодня, Днів міжнародної солідарності трудящих, Дня Перемоги та Трійці наказом ректора університету перенесено вихідні дні. Так, для інженерно-технічного, навчально-допоміжного, навчально-виробничого, адміністративно-господарського персоналу, наукових працівників, студентів та слухачів університету зі встано 

Знайдено відповіді на запитання стосовно заповнення академічного рейтингу фото

3 квітня 2015 року

   За ініціативи директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Черкашина Д.К. відбулися збори старост 1 курсів, скороченого терміну навчання та заступників деканів ( 

Субота, неділя
4-5.04.2015

Фахівці факультету тваринництва та водних біоресурсів обговорили антикризисну стратегію в молочному скотарстві фото

4 квітня 2015 року

     У рамках виставки «Agro Animal Show 2015» було проведено майстер-клас за темою «Антикризисна стратегія в молочному скотарстві». 

Вчена рада університету звернулася до Уряду з проханням внести зміни до пенсійного законодавства

4 квітня 2015 року

 Керівництво університету стурбоване ситуацією, що викликана новаціями у пенсійному забезпеченні. Адже у цьому навчальному році в нашому виші працюють 328 викладачів пенсійного віку. З них 51 завідувач кафедрою, 90 професорів та 154 доценти. 

Студенти Заліщицького коледжу взяли участь у молодіжній Хресній ході фото

4 квітня 2015 року

     Студентами ВП НУБіП України „Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого” в актовій залі коледжу було поставлено екранізацію Хресної Дороги. 

Вадим Крищенко запрошує на ювілейне пісенне дійство "ДЕНЬ СПОВІДІ"

5 квітня 2015, 18:00

  Національний палац мистецтв "Україна" запрошує на концерт Вадима Крищенка "День сповіді"  

Студенти університету відвідали Києво-Печерську Лавру

5 квітня 2015 року

 На виконання Програми розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України на 2015-2020 роки «Голосіївська ініціатива  2020», в рамках вивчення курсів «Філософія» та «Релігієзнавство» кафедра філософії продовжує знайомити студентів з історико-культурними, православними пам’ятками Укра 

Музейні традиції університету фото

5 квітня 2015 року

     Переважна більшість провідних українських ВНЗ мають значні наукові і навчальні колекції, музеї власної історії або музейні комплекси з кількох різнопрофільних музеїв. 

Студентам Ірпінського економічного коледжу презентували кінофільм «Іван Сила» фото

5 квітня 2015 року

     27 березня у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» відбулася презентація повнометражного дитячого фільму «Іван Сила» та зустріч з видатним українським р 

"Хто зверху" в НУБіП фото

5 квітня 2015 року

     2 квітня хоробрі хлопці і тендітні дівчата нашого вишу ділили між собою перемогу в грі «Хто зверху?». Спочатку капітани представили свої команди суперникам і пообіцяли, що гра буде запеклою. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook