Календар подій

1.12.2014 – 7.12.2014

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.12.2014

Збори деканів

1 грудня 2014, 15:00

П О Р Я Д О К        Д Е Н Н И Й Про формування проекту державного замовлення на 2015 н.р. 

Нестатутним відносинам – не місце в університеті (зустріч ректора університету з колективом технічного ННІ)

1 грудня 2014 року

 У рамках реалізації програми «Голосіївська ініціатива – 2020» в університеті тривають зустрічі ректора, проректорів з науково-педагогічними працівниками навчально-наукових інститутів з питань недопущення нестатутних відносин, проявів хабарництва та корупції. 

Профорієнтацію та поліпшення матеріально-технічної бази обговорено на звуженому ректораті

1 грудня 2014 року

 Першого грудня відбулось традиційне засідання звуженого ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України. У вступному слові ректор Станіслав Ніколаєнко нагадав присутнім про видатні події, які відзначаються цього дня. 

Вчені підбили підсумки Міжнародної науково-практичної конференції «Теоретичні та інноваційні розробки з генетики, розведення та біотехнології відтворення тварин» фото

1 грудня 2014 року

     26 – 28 листопада на базі ННІ тваринництва та водних біоресурсів до 110-річчя від дня народження видатного вченого М.М. 

24-28 листопада як «Тиждень правових знань НУБіП України» фото

1 грудня 2014 року

     З 24 по 28 листопада на юридичному факультеті проходив зініційований його колективом «Тиждень правових знань НУБіП України». Він узагальнював цілий ряд заходів, спрямованих на поглиблення знань та формування вмінь, правової культури у майбутніх юристів. 

Вівторок
2.12.2014

Розширене засідання Студентської організації, Профкому студентів та заступників деканів з виховної роботи

2 грудня 2014, 16:00

     Розширене засідання Студентської організації, Профкому студентів та заступників деканів з виховної роботи щодо затвердження змін до  Положення про академічний рейтинг студентів. 

Запрошуються вболівальники на матч вищої ліги між командами НУБіП України та Київського університету ім. Б. Грінченка

2 грудня 2014, 11:30

     2 грудня (вівторок) у залі Київського національного університету будівництва і архітектури відбудеться матч вищої ліги з футзалу, в якому зустрінуться команди НУБіП України та Київський університет ім. Б. 

Проблему корупції обговорили на зборах колективів трьох ННІ: природничо-гуманітарного, бізнесу та післядипломної освіти

2 грудня 2014 року

2 грудня відбулись збори колективів природничо-гуманітарного ННІ, навчально-наукових інститутів бізнесу та післядипломної освіти. 

Студенти ННІ бізнесу взяли участь в Студентській науковій конференції «Let science bring us together»(«Нехай наука об’єднає нас», м. Гьодоло, Угорщина) фото

2 грудня 2014 року

     Студенти ННІ бізнесу економічного факультету напряму підготовки «Фінанси і кредит» Паранюк Уляна та Клименко Максим приймали участь в студентській науковій конференції “Нехай наука об’єднає нас” під егідою Вишеградської Асоціації Університетів та Факу 

Інтеграція геопросторових даних у дослідженнях природних ресурсів

2 грудня 2014 року

     27-28 листопада 2014 на базі ННІ земельних ресурсів та правознавства відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інтеграція геопросторових даних у дослідженнях природних ресурсів».     Організатори заходу: ННІ земельних ресурсів та правознавства, кафедра геоінф 

Концерн «PHW» Wiesenhof Gastro Service чекає студентів НУБіП на своїх підприємствах

2 грудня 2014 року

     Підприємство Wiesenhof отримало витоки своєї історії з 1932 року займаючись інкубаторами. Харчові підприємства цього концерну почали свою діяльність з 1995, як перший німецький поставщик курчат гарантованого якісного походження. 

На черговій нараді деканів розглянуто питання забезпечення якості навчального процесу фото

2 грудня 2014 року

     Чергову нараду деканів 01 грудня розпочато із виступу начальника навчального відділу Оксани Зазимко з інформації про формування проекту державного замовлення на 2015 н.р. на підготовку бакалаврів, спеціалістів та магістрів денної та заочної форм навчання за поданням директорів ННІ. 

Середа
3.12.2014

Восьме засідання (03 грудня 2014 р.). Постійнодіючої комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України в 2014-2015 н.р.

3 грудня 2014 року

3 грудня відбулося засідання Постійнодіючої комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України в 2014-2015 н.р.Порядок денний засідання наступний: 

Завершився матч вищої ліги футзалу між командами НУБіП України та Київського університету ім. Б. Грінченка

3 грудня 2014 року

     2 грудня в залі Київського національного університету будівництва і архітектури відбувся матч вищої ліги футзалу, в якому зустрілися команди НУБіП України та< 

Студентське самоврядування та громадські організації університету розглянули зміни до академічного рейтингу студентів

3 грудня 2014 року

 2 грудня  за участю заступників деканів факультетів відбулося розширене засідання Студентської організації університету, первинної профспілкової організації студентів та аспірантів, студентських рад гуртожитків. 

Порядок проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників НУБіП України

3 грудня 2014 року

 Публікуємо для ознайомлення Порядок проведення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників НУБіП України, затверджений вченою радою університету 26 листопада 2014 року. 

УВАГА! Оголошено конкурс на заміщення посад науково-педагогічного персоналу університету

3 грудня 2014 року

 Наказом ректора № 1472 від 1 грудня 2014 року Національний університет біоресурсів і природокористування України оголошує конкурс на заміщення посад науково-педагогічного персоналу:  

Четвер
4.12.2014

Благодійна вечеря-5

4 грудня 2014, 17:00

Студентські профспілки — активні учасники реформування освіти фото

4 грудня 2014 року

     Фахівці профспілки працівників АПК України завжди активно долучалися до обговорення та внесення відповідних пропозицій тих чи інших документів, концепцій, проектів законів.  

Студенти ННІ бізнесу розглянули перспективи розвитку АПК фото

4 грудня 2014 року

     3 грудня студентство ННІ бізнесу зібрала 68-ма науково-практична студентська конференція «Перспективи соціально-економічного розвитку аграрного сектору України». 

Вийшов із друку черговий випуск "Університетського кур'єру"

4 грудня 2014 року

     Вийшов із друку черговий випуск газети Національного університету біоресурсів і природокористування України   "Університетський кур'єр". 

П'ятниця
5.12.2014

Запрошуються студенти і викладачі на лекцію керівника організації LAVES професора Хаунхорста (Німеччина)

5 грудня 2014, 10:00

Відкрита лекція професора Хаунхорста, керівника організації LAVES (Німеччина)    Відбудеться 5 грудня 2014 року о 1000 для студентів факультету ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції на тему: "Європейські вимоги до якості й безпеки продуктів хар 

Гра вищої ліги футзалу між командами НУБіП України та НУХТ

5 грудня 2014 року

    04 грудня в спортивному комплексі НУХТу пройшла гра вищої ліги футзалу між командами НУБіП України та НУХТ.     Перший тайм виявився результативний для нашої команди. 

СВЯТО ЗАРАДИ ЗНАННЯ фото

5 грудня 2014 року

     Чи знаєте Ви, як можна легко і швидко вивчити англійську мову?     Впевнена, на таке запитання у кожного відповідь своя, і разом їх — дуже багато: мовні курси, підручники і посібники, індивідуальна робота з викладачами, самовчителі, розмовні клуби, інтерактивні та on-line заняття, мовна практика за кордоном … Проте у мене відповідь  

Успіхи наших партнерів з SGGW працюють на підвищення якості освіти наших вищих навчальних закладів фото

5 грудня 2014 року

                       Міністерство науки та вищої освіти Польщі нагородило співробітників Варшавського університету наук про життя (SGGW) Анджея Хоховскі (почесного професора НУБіП України), Павла Обставскі, Даріуша Чекалскі і Кшиштофа Корпиша                                 відзнакою за досягнення у навчальній сфері. 

Співробітники головного військового клінічного госпіталю висловили вдячність нашим колегам

5 грудня 2014 року

     У той час, коли наші співвітчизники боронять східні кордони держави, колектив університету не залишається осторонь та постійно надає допомогу військовослужбовцям в зоні АТО. 

«Інноваційний університет та лідерство» — реальний крок до студентської мобільності фото

5 грудня 2014 року

       Впродовж 2 листопада — 1 грудня професор кафедри годівлі тварин і технології кормів Михайло Сичов проходив стажування у Варшавському університеті 

Вітаємо Ткаченко Ольгу Юріївну з успішним захистом кандидатської дисертації! фото

5 грудня 2014 року

Асистентка кафедри конструювання машин Ткаченко О.Ю. 25.11.2014 року успішно захистила кандидатську дисертацію на тему: "Оптимізація режиму руху скребкового конвеєра при транспортуванні сільськогосподарських вантажів" по спеціальності 05.05.11 - машини і засоби механізації с/г виробництва. Науковий керіівник професор, доктор технічних наук В.С.Ловейкін 

Університет не матиме майбутнього, якщо будуватиметься на нестатутних відносинах

5 грудня 2014 року

5 грудня відбулася зустріч ректора університету Станіслава Ніколаєнка із головами студентських організацій факультетів. Приємно те, що наш колектив складають мужні і відважні хлопці, які є справжніми патріотами і боронять східні кордони нашої держави. 

НУБіП України отримав нову ліцензію Міністерства освіти і науки України фото

5 грудня 2014 року

     Університет отримав нову ліцензію Міністерства освіти і науки України на надання освітніх послуг, пов’язаних з одержанням вищої освіти на рівні кваліфікаційних вимог молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста та магістра (в т. ч. для іноземних громадян) для базового закладу університету (м. 

НАДЗВИЧАЙНА ПОДІЯ!

5 грудня 2014 року

4 грудня 2014 р. приблизно о 10-20 – 10-27  до навчального корпусу № 12 на кафедру анатомії тварин до завідувача, професора Мельника Олега Петровича зайшов незнайомий молодий чоловік невисокого зросту, з рюкзаком за плечима. Привітався, повідомив, що ніби тут вчиться на I курсі його брат, який захворів і не прийшов сьогодні на заняття. 

Субота, неділя
6-7.12.2014

В університеті відзначили День Збройних Сил України

6 грудня 2014 року

 До студентів, науково-педагогічних працівників та співробітників звернувся завідувач кафедри військової підготовки полковник  Анатолій Есаулов. 

Вітаємо переможців конкурсу краси на факультеті екології і сталого розвитку фото

6 грудня 2014 року

     На початку грудня на факультеті екології і сталого розвитку проходить традиційне свято краси. Цьогоріч у конкурсі із тематичною назвою «Навколо світу за 150 хвилин» взяли участь 12 пар учасників. 

Студент Немішаївського агротехнічного коледжу Владислав Бондар — чемпіон Європи з тхеквондо фото

6 грудня 2014 року

     25-28 листопада студент відділення «Ветеринарна медицина» відокремленого підрозділу університету «Немішаївський агротехнічний коледж» Владислав Бондар змагався за < 

ІНСТИТУТИ ЗВІТУЮТЬ!

6 грудня 2014 року

 

Скільки студенту в столиці обходиться гуртожиток? фото

6 грудня 2014 року

      Дах для студента — річ, безумовно, першочергова. 

ВІДЛУННЯ ОСЕНІ фото

7 грудня 2014 року

     Перші дні грудня. Зима вступила у свої права не тільки за календарем, але й за погодою — сніг укрив землю і настали морози. 

Корона красуні Мукачівського аграрного коледжу знайшла свою власницю фото

7 грудня 2014 року

     17 листопада в актовій залі Мукачівського аграрного коледжу пройшло свято краси та грації — конкурс «Красуня коледжу-2014». За титул найвродливішої, найталановитішої, найхаризматичнішої студентки боролися 11 учасниць. 

Розвиток міжнародної співпраці ННІ енергетики і автоматики з Познанським університетом наук про життя (Польща) фото

7 грудня 2014 року

    Листопад 2014 року завершився підписанням протоколу про міжнародну співпрацю між навчально-науковим інститутом енергетики і автоматики НУБіП України і факультетом агрономії і біоінженерії Познанського університету наук про життя. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook