Календар подій

29.09.2014 – 5.10.2014

Списком
По днях тижня

Понеділок
29.09.2014

Збори деканів

29 вересня 2014, 15:00

15-борство: визначено універсального спортсмена

29 вересня 2014 року

Завершилося 15-борство на визначення універсального спортсмена НУБіП України. Протягом трьох днів 24 викладачі та співробітники нашого університету боролися за звання кращого. 26 вересня. Перший день змагань. 

Університет розширює співпрацю із Лісовою наглядовою радою фото

29 вересня 2014 року

     26 вересня університет відвідала директор глобальної мережі Forest Stewardship Council (FSC) Гемма Боетекіс. 

Вівторок
30.09.2014

Змагання з віджимання на брусах в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України

30 вересня 2014, 17:00

30 вересня 2014 року о 17:00 год. на спортивному майданчику біля гуртожитка № 8 пройдуть змагання з віджимання на брусах в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України. Запрошуємо всіх бажаючих підтримати спортсменів! 

Дослідження штучного гіпобіозу допоможе ветеринарній медицині

30 вересня 2014 року

     Розвиток стану штучного гіпобіозу у дрібних тварин відбувається за поєднання трьох чинників: гіпотермії (низької температури), гіпоксії (зниженої концентрації кисню) і гіперкапнії (високої концентрації вуглекислого газу). 

Науково-виробнича лабораторія біопродуктивності водойм та рибогосподарської екології проводить моніторинг іхтіофауни водойм різних регіонів України фото

30 вересня 2014 року

     Для вирішення навчальних, наукових та господарських завдань в ННІ тваринництва та водних біоресурсів була створена навчально-науково-виробнича лабораторія біопродуктивності водойм та рибогосподарської екології. 

В університеті відбувся семінар «Представлення результатів наукових досліджень магістрів з використанням ІКТ» фото

30 вересня 2014 року

     29 вересня за підтримки навчальної частини та центру магістерських програм відбувся семінар «Представлення результатів наукових досліджень магістрів з використанням ІКТ» для магістрів університету дослідницької спеціалізації. 

Середа
1.10.2014

«Чорні лебеді» всередині нас

1 жовтня 2014 року

     Ще рік тому важко було уявити, яку надзвичайну цікавість студенти нашого університету виявлятимуть до курсу «Політологія», який є базовим і читається на кожному факультеті. 

Ректор університету Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Варшавський університет наук про життя

1 жовтня 2014 року

30 вересня – 1 жовтня ректор університету Станіслав Ніколаєнко відвідав Варшавський університет наук про життя.В ході візиту очільник університету взяв участь у розробці плану щодо реалізації завдань спільного міжнародного проекту QANTUS за програмою TEMPUS.  

Лекційно-тренінговий курс «Я — ОСОБИСТІСТЬ»

1 жовтня 2014 року

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати лекції, які допоможуть Вам змінити своє життя на краще! 

В університеті організовано підготовку наявних сил і засобів територіальної оборони фото

1 жовтня 2014 року

     Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка в університеті організовано підготовку наявних сил і засобів територіальної оборони.      

Вітаємо переможців змагань з віджимання на брусах в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України! фото

1 жовтня 2014 року

30 вересня на спортивному майданчику біля гуртожитку № 8 в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України пройшли змагання з віджимання на брусах. 

Четвер
2.10.2014

Тематичний вечір до Дня працівника освіти "Вчитель — це звучить гордо!"

2 жовтня 2014, 18:00

Тематичний вечір до Дня працівника освіти "Вчитель  

Свято до Дня працівника освіти "Алло, алло! Ми шукаємо нові таланти"

2 жовтня 2014, 17:00

Свято до Дня працівника освіти "Алло, алло! Ми шукаємо нові таланти" на базі факультету екології та сталого розвитку. 

Лекція Кириленка Івана Григоровича на тему: "Макроекономічні проблеми розвитку національної економіки України та аграрного сектору зокрема"

2 жовтня 2014, 15:30

 2 жовтня (четверг) до університету завітає народний депутат України, міністр аграрної політики 2000-2002 років, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України Іван Григорович Кириленко. 

Звітно-виборчі конференції студентських рад гуртожитків продовжуються

2 жовтня 2014 року

     Одним з найважливіших заходів у житті студентського самоврядування та активних студентів університету є проведення щорічної звітно-виборчої конференції. Головні завдання цього заходу — підбити підсумки роботи за минулий рік, обрати нового голову студентської ради та розробити план дій на майбутнє. 

Іван Кириленко: «Впевнений, Україна займе своє місце в новій цивілізації»

2 жовтня 2014 року

2 жовтня до університету з лекцією "Макроекономічні проблеми розвитку національної економіки України та аграрного сектору зокрема" завітав народний депутат України, доктор економічних наук Іван Кириленко. Представляючи гостя, ректор Станіслав Ніколаєнко 

Врятувати життя інших: в університеті триває акція «День донора» фото

2 жовтня 2014 року

Вже другий тиждень в університеті триває акція «День донора». 

"Посвята в першокурсники" в ННІ лісового і садово-паркового господарства

2 жовтня 2014, 0:00

Культурно-масовий захід "Посвята в першокурсники", присвячений Дню працівника освіти.Організатор: ННІ лісового і садово-паркового господарства. 

П'ятниця
3.10.2014

Науково-методичний семінар "Про імплементацію Закону України "Про вищу освіту" в освітньо-науковий процес"

3 жовтня 2014, 10:00

Науково-методичний семінар "Про імплементацію Закону України "Про вищу освіту" в освітньо-науковий процес", присвячений Дню працівника освіти.Доповідачі: 

Педагоги університету відзначили Міжнародний день перекладача фото

3 жовтня 2014 року

     На педагогічному факультеті імені професора Віктора Сидоренка здійснюється підготовка майбутніх фахівців ОКР «Магістр» за спеціальністю «Переклад». Тому не випадково Міжнародний день перекладача, який відзначається у всьому світі 30 вересня, став святом для студентів цього факультету. 

Напередодні Дня працівника освіти урочисто вручено нагороди

3 жовтня 2014 року

 На нараді з директорами навчально-наукових інститутів 3 жовтня ректор університету Станіслав Ніколаєнко привітав співробітників із Днем працівника освіти, сердечно подякував усім за роботу, побажав усіляких благ і гараздів.  

Наукові розробки та освітню діяльність університету представлено на Національній агропромисловій виставці "АгроЕкспо 2014" фото

3 жовтня 2014 року

     2-4 жовтня 2014 року в м. Кіровоград проходить Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій "АгроЕкспо 2014". 

Субота, неділя
4-5.10.2014

Його величність Вчитель (в університеті відзначили День працівника освіти) фото

4 жовтня 2014 року

     Щорічно у першу неділю жовтня вся Україна святкує День працівника освіти — професійне свято всіх тих, хто причетний до навчання чи виховання майбутнього покоління. Тих, хто оре педагогічну ниву, сіє розумне і вічне. 

Я допомагаю Українській армії фото

4 жовтня 2014 року

З ініціативи директора природничо-гуманітарного ННІ Володимира Копілевича колективом інституту проведено акцію «Я допомагаю Українській армії». Протягом тижня силами співробітників і студентів зібрано і вже відправлено 7 повних комплектів одягу для наших бійців із 1-го батальйому імені Кульчицького. 

Агрономічна дослідна станція: удосконалення технології вирощування ремонтних телиць — запорука розквіту господарства фото

5 жовтня 2014 року

     Науковці кафедри технологій виробництва молока, яловичини та свинини (Чумаченко І.П., Маньковський А.Я., Коропець Л.А., Антонюк Т.А.) НУБіП України запропонували удосконалену технологію вирощування ремонтних телиць, продемонструвавши практичну ефект 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook