Ніщо так не об’єднує колектив, як відпочинок разом

28 вересня 2021 року
Невимушена атмосфера дає можливість більше дізнатися одне про одного, згуртуватися та набратися сил для нових звершень. Цього принципу дотримується і колектив механіко-технологічного факультету та завдяки профспілковій організації НУБіП України в чудовий осінній день відвідав екскурсію до Національного парку "Межигір'я". Це колишня приватна резиденція Віктора Януковича в селі Нові Петрівці Вишгородського району, яку він займав з 2002 по 2014 роки. З 1935 до 2007 року Межигір'я було державною урядовою резиденцією.
  
Під час екскурсії          члени профспілки факультету відвідали резиденцію, так званий «клубний будинок», який також називають «Хонка». Серед об'єктів парку колективу найбільше враження приніс плавучий будинок прийомів, який був доставлений до «Межигір'я» і пришвартований у внутрішній гавані. Екскурсію завершили  на території зоопарку.
Наступною екскурсійною точкою нашої подорожі був Лютізький плацдарм - Музей-заповідник «Битва за Київ у 1943 році». Він знаходиться на околиці села Нові Петрівці та є важливою пам’яткою часів Другої світової війни. Екскурсія дала нам змогу побачити на власні очі усі етапи військових операцій тих часів.
Наш колектив отримав зворушливі емоції побачивши цікаву діораму бойових дій, пам'ятник Воїну-визволителю та інші експонати музею які були відкриті  відкриті до 50-річчя визволення української столиці від фашистів.
Отже, хороший відпочинок – це запорука успішної роботи та дружби в колективі. Приємні подорожі завжди змінюють життя на краще, особливо коли у нашій пам’яті залишаються теплі та приємні спогади. Сподіваюсь, що це не остання наша така подорож, і не останній відпочинок.
 
Голова профбюро механіко-технологічного

факультету Ачкевич Оксана

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook