Склад Вченої ради

1. Андрощук О.С. – голова профбюро факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК;

2. Баль-Прилипко Л.В. – декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, д.т.н, професорка;

3. Василів В.П. – завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, к.т.н, доцент;

4. Голембовська Н.В. – в.о. завідувачка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н., доцентка;

5. Ємцев В.І. – професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.е.н, професор;

6. Кислиця Я.О. – голова ради аспірантів, аспірант 2 року навчання;

7. Кузьменко К.С. – голова профспілкової організації студентів факультету, студентка 4 курсу 3 групи;

8. Муштрук М.М. - доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, к.т.н, доцент;

9. Ніколаєнко М.С. – доцент кафедри громадського здоров’я та нутриціології, доктор філософії (PhD);

10. Очколяс О.М. – доцентка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н., доцентка;

11. Паламарчук І.П. – професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, д.т.н., професор;

12. Пилипчук О.С. – доцентка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.с-г.н, доцентка;

13. Савченко О.А. – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.т.н, доцент;

14. Слободянюк Н.М. – доцентка кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, к.с-г.н, доцентка;

15. Типило В.І. – голова Сенату студентської організації факультету, студент 3 курсу 1 групи;

16. Ткач Г.Ф. – професор кафедри громадського здоров’я та нутриціології, д. м. н., професор;

17. Толок Г.А. – завідувачка кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, к.т.н., доцентка;

18. Швець О.В. – в.о. завідувача кафедри громадського здоров’я та нутриціології, к.м.н., професора.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook