Вступ 2021. Тривають прийом оригіналів документів на бакалаврат і вступні випробування до магістратури

29 липня 2021 року
     Літо. Спека. Мізки всихають. А НУБіП нагадує розбурханий мурашник: сьогодні – другий день складання фахових іспитів до магістратури. Плюс триває прийом оригіналів документів вступників на бакалаврат. Тож роботи у працівників приймальної комісії університету і на факультетах більше ніж вистачає.

 

     В магістратуру випробовують свої знання на всіх університетських спеціальностях – лісівники, агробіологи, менеджери, економісти, інформаційники, знаходить хвилинку для спілкування з пресою відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський. Подача оригіналів почалася 26 липня і триватиме до 2 серпня. Для зручності вступників ми працюватимемо в суботу і неділю до 18 години – а насправді до останнього вступника.

     Андрій Кармеліта з села Іваньки Маньківського району Черкаської області – вже практично студент факультету конструювання і дизайну: обрав спеціальність Галузеве машинобудування. Обрав її за порадою брата, який щойно закінчив бакалаврат і завтра складатиме фахове випробування до магістратури. Так що у родини Кармелітів – аж двоє вступників!

  

     Мешканець Канівщини Ігор Василенко ще відразу віддав перший пріоритет в НУБіП і сьогодні приніс оригінали документів на агробіологічний факультет. Він з малечку звик до роботи на землі. Про фах агронома знає не з чуток, а університет обрав за порадою вчительки, до якої звик дослухатися. Думаємо, що педагог, визначивши уподобання свого підопічного, визначила і місце навчання.

 

 

     Вікторія Сарнацька ж дізналася про можливості університету, моніторячи сайти практично всіх популярних університетів України. Спинилася на НУБіП. Саме тут планую здобути фах психолога, говорить дівчина. Багато хто каже, що я можу бути відмінним спеціалістом в цій галузі. Та й мама каже, що це моє. До речі, готуючись стати психологом, знайомилася з фаховою літературою – як друкованою (на жаль, вона досить дорога для молоді, але все ж хто хоче, той придбає), так і електронною.

  

  

  

     І це – яскравий приклад справді вмотивованої молоді, яка обрала Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Валентин Обрамбальський
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook