Ярослав Дундук та Тамара Григор’єва обирають найбільш універсальну спеціальність - "Економіка"

22 липня 2021 року

Триває вступна кампанія, активно працює приймальна комісія. Сьогодні ми мали можливість поспілкуватися з майбутніми студентами НУБіП України.
Дундук Ярослав закінчив Новомартиновицьку школу Пирятинської міської ради Полтавської області.

Скажіть, будь ласка, Ярославе, чому ви обрали освітню програму «Економіка підприємства»?

При виборі керувався тим, що спеціальність «Економіка», вважаю, є найбільш універсальною, тобто такі спеціалісти потрібні скрізь – і на виробництві, і в продажах, і в аграрному секторі, і в державних установах.

Звідки дізналися про нашу освітню програму?

Взагалі я дивився в інтернеті рейтинги університетів України, потім до нас у школу приїзжали викладачі з НУБіП, розповідали про переваги навчання, багато дуже інформації є на вашому сайті, так я і прийняв рішення навчатися саме у цьому університеті. Ще хотів би сказати, дуже доречною є допомога викладачки кафедри економіки Лариси Вікторівни Коваленко на етапі подання документів і взагалі знайомства з таким великим університетом. На всі питання ми одержали відповіді, для нас це важливо. Дякую.

Разом з Ярославом в приймальній комісії ми зустріли Тамару Григор’єву, яка приїхала до нас з Золотоноші Черкаської області.

Тамаро, а чому ви обрали економічний факультет?

Я обрала фах економіста, бо ця професія дозволить в майбутньому ефективно управляти бізнесом, про який я мрію. Ще приваблює те, що в НУБіП є можливість отримати подвійний диплом, пройти практику за кордоном. Впевнена, це значно розширить мій кругозір. Крім того, аграрна сфера в Україні швидко розвивається, тож матиму гарну перспективу з дипломом саме НУБіП.

Ярославе, Тамаро, дякую вам за розмову і до зустрічі в аудиторіях економічного факультету!

Бесіду провела Вікторія Байдала,
завідувач кафедри економіки НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook