Отримані знання в НУБіП України втілюємо на практиці!

7 липня 2021 року

 Виробнича практика студентів є невіддільною частиною процесу підготовки спеціалістів у вищих навчальних закладах. Своїми враженнями поділився студент 3- го курсу факультету аграрного менеджменту ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» Рекротюк Дмитро.

-   Перебуваючи на практиці в одній iз філій СТОВ «А.Ф. Злагода», Корсунь – Шевченківського району Черкаської області, я ознайомився з виробничим процесом господарства. Тут займаються вирощуванням великої рогатої худоби та виробництвом молока. На перший погляд, нічого складного немає, але коли згадую сам виробничий процес, з чого він складається, як проходить, який вивчали на предметі «Операційний менеджмент», то не все так легко, як здається на перший погляд.
Ще я ознайомився зі структурою господарства та роботою ферми, допомагав у переважуванні молодняка. Зустрічався з менеджерами, якi надають послуги по обслуговуванні молокопроводу та забезпечують ферму молочним обладнанням. Отримав масу позитивних вражень i перший досвід специфіки господарської роботи.
Також почав збирати всю необхідну інформацію для написання звіту з практики.

  

  

Від себе хочеться ще додати, щоб всі студенти в період проходження виробничої практики суворо дотримувалися прийнятих на підприємстві правил охорони праці і протипожежної безпеки.

А також побажати Дмитру та всім практикантам успіхів і набути навички організаційно-управлінської, виконавчої, аналітичної та дослідницької роботи на підприємстві в сучасних умовах.


Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Дмитро Рекротюк,
студент 3-го курсу УІДтаМП

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook