НАВЧАЛЬНО-ОЗНАЙОМЧА ПРАКТИКА МАЙБУТНІХ БУДІВЕЛЬНИКІВ

13 липня 2021 року

 


В навчальних лабораторіях кафедри надійності техніки, у період з 26 червня по 16 липня 2021 року проходить навчально-ознайомча практика, що передбачена для студентів 1 курсу освітнього ступеню «Бакалавр», спеціальності 192 - «Будівництво та цивільна інженерія» факультету конструювання та дизайну.

Робоча програма практики передбачає виконання ряду практичних робіт з основ будівництва та ознайомлення з архітектурою міста Києва. Практичні роботи включали: улаштування опалубки; виготовлення металевих конструкцій; малярні роботи; улаштування підвісної стелі; цегляна кладка; улаштування сходових блоків зі збірних зварних конструкцій.

За період практики студентам було проведено ряд цікавих екскурсій, що  пов’язані з ландшафтним дизайном та архітектурою міста Києва. Студенти могли побачити як історичні пам’ятки, так і новітні об’єкти архітектури міста.




Студентами під керівництвом асистента Світлани Хмельовської були отримані практичні навички з в’язання арматури.


Доцентом Павлом Попиком було проведене практичне заняття з підготовки поверхонь та нанесення лакофарбових матеріалів. Вказані знання були застосовані для покращення матеріально-технічної бази навчальних лабораторії кафедри надійності техніки.


 


Згідно плану практики студенти ознайомились з практичним набуттям навичок з підготовки цементного розчину та мурування з цегли.


Студенти-будівельники разом з керівниками практики також відвідали Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, де змогли не лише проаналізувати елементи архітектури будівлі, але й переглянути п’єсу І.С. Нечуя-Левицького  «Кайдашева сім’я». 



Слід відмітити кращих студентів-практикантів: Дарину Богач, Івана Ігнатенка, Максима Кириченка, Ольгу Коломієць, Іллю Корнєва, Івана Мироненка, Ростислава Нежувака, Захара Панасенка, Михайла Сіваченка, Ростислава Смільняка, Володимира Туровського, Максима Шевчука, Олександра Карпушина.



Керівники практики:

Світлана Хмельовська, асистент,

Павло Попик, доцент

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook