Віталій Левченко – переконаний, що отримати якісну освіту землевпорядника зможе саме в НУБіП України

9 липня 2021, 9:00
  • Розкажіть про себе.

— Вітаю! Мене звати Віталій Левченко, мені 16 років. Родом я із Полтавщини. Повну загальну середню освіту здобув у Комунальному закладі «Шишацький обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради».

  • Чому Ви обираєте для вступу саме НУБіП України?

— Свій вибір зупинив на НУБіП України тому, що хочу отримати якісну освіту і в престижному закладі. НУБіП очолює рейтинги вищих навчальних закладів України за різноманітними критеріями, а також має найбільше державне замовлення практично на всіх спеціальностях. До того ж маю знайомих, які тут навчаються. Саме від них і дізнався про університет. Тому й обираю НУБіП першим пріоритетом!

  • На яку спеціальність плануєте подавати документи?

— Переконаний, що спеціальність 193 Геодезія та землеустрійодна з найперспективніших. Як не крути, живемо в аграрній державі. Та й закордоном ця професія не потребує додаткової переатестації. Впевнений, що саме завдяки цій спеціальності зможу побудувати власну кар’єру і майбутнє.

  • Ви брали участь в Олімпіаді для вступників НУБіП України, яка дає можливість отримати 20 додаткових балів при вступі. Як скали ЗНО і чи розраховуєте на додаткові бали, які отримали під час Олімпіади?

— Як на мене, зовнішнє незалежне оцінювання склав непогано, хоча можна було б і краще. Середній бал з чотирьох дисциплін склав – 186,5. Крім того, маю майже 100-бальні сертифікати учасника Всеукраїнської олімпіади НУБіП України з географії, математики та української мови. За рекомендацією знайомих, які вже навчаються в НУБіП України, розраховую завдяки додатковим балам Олімпіади на місця державного замовлення.

  

  • Чого очікуєте від навчання в університеті?

— Чесно кажучи, ще не знаю чого очікувати. Для мене, як і для більшості першокурсників, це крок ще у невідоме життя. Мабуть, нових можливостей і нових знайомств та нових друзів. Ну і, звичайно, нових знань, професійних вмінь та навичок.

  • Які маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?

— Я люблю хокей, волейбол, але найбільше футбол. Також пишу реп, але я ще ноунейм (початківець), тому відомих треків у мене поки що, на жаль, немає.

  • Щиро дякую за цікаву розмову, бажаю Вам успішно вступити до НУБіП України та обов’язково міцного здоров’я.

Розмову провів Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook