Студенти та абітурієнти цікавляться вступом до факультету ІТ НУБіП України

16 червня 2021 року

    Вже давно не є секретом, що наш університет посідає найвищі сходинки у визнаних рейтингах України і світу. Наш факультет і кафедри все більше привертають увагу охочих навчатись в нашому університеті. Так днями на факультет інформаційних технологій завітали декілька молодих людей, яких цікавила матеріально-технічна база факультету і кафедр, інформація про умови вступу та переводу з інших університетів, методичне забезпечення та й просто гарне навколишнє середовище кампусу НУБіП.

    Неабиякий інтерес до навчання на ІТ спеціальності нашого факультету виявив Артем Єгорушкін, студент 2 курсу Національного університету харчових технологій за спеціальністю "Біотехнологія та біоінженерія". За його словами, він від друзів почув гарні відгуки про наш заклад, а особливо про кафедру комп'ютерних систем і мереж, яка останнім часом дуже суттєво посилила матеріально-технічну та навчально-методичну базу лабораторій.

      Артема цікавили спеціальності "Кібербезпека", "Компютерна інженерія" та "Інженерія програмного забезпеченя", а також наявність військової кафедри. Пройшовши аудиторіями 15 навчального корпусу, поспілкувавшись з викладачами та студентами він впевнився у своїй думці про перевід до нашого університету.

    За декілька днів потому на факультет завітала Марія Шишук, учениця Киїіської інженерної гімназії. Вона вирішила самостійно ознайомитись з найкращими ЗВО КИєва, щоб вибрати ті 5 в які подасть документи на вступ цього літа. Вона була дуже вражена аудиторним фондом та його наповненням, а також спілкування з викладачами та студентами. Марію цікавить вибір між двома спеціальностями "Кібербезпека" та "Компютерні науки".

       Поцікавилась Марія і студентським життям поза навчанням, була здивована палітрою гуртків, спортивних секцій образотворчих і мистеціких заходів які відбуваються в університеті постійно і дають змогу проявити себе у будь-якому виді культурного дозвілля. І хоч свій вибір спеціальності вона ще не зробила, але точно обере наш університет коли настане час подавати документи у приймальну комісію. 

      Запрошуємо всіх бажаючих, самостійно чи з батьками, відвідати наш університетський кампус, факультет та кафедри, аби впевнитись у перспективах навчання саме у нас, саме з нами.


Дмитро Касаткін

доцент кафедри

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook