Чергове поповнення геодезичного парку на факультеті землевпорядкування!

22 червня 2021, 15:00
     Підготовка до нового навчального року, це не лише оновлення робочих програму і ремонт приміщень, а ще й закупівля сучасних приладів та обладнання. Адже, теорія без ґрунтовних практичних навичок не дає бажаного результату.

     Протягом року викладачі факультету землевпорядкування постійно відвідують профільні виставки, беруть участь у виробничих заходах, тож добре орієнтуються, як удосконалюються геодезичні технології приладобудування, що охоче демонструють їх виробники і продавці.
     В рамках реалізації проекту щорічної планової закупівлі для освітнього процесу, що реалізується за підтримки ректора Станіслава Ніколаєнка парк геодезичних приладів факультету землевпорядкування поповнився двома новими тахеометрами GEOMAX.

     Олексій Куценко – наш випускник. Саме він продемонстрував можливості нового механічного тахеометр Zoom 10 * і універсального польового програмного забезпечення X-PAD Ultimate GO. Цей комплект використовують як на будівельних майданчиках, так і при виконанні топографічних знімань. Девайс працює в складних погодних або виробничих умовах.
     Висока точність одержаних результатів і якісна збірка гарантують безперебійність в процесі експлуатації.

     Приклад дозволяє виконувати всі розрахунки і завдання прямо в полі: вбудований модуль Bluetooth дозволяє підключати до тахеометру Zoom10 мобільні пристрої з встановленим польовим ПО X-PAD Ultimate GO.
     В НУБіП їх будуть використовувати у навчальному процесі бакалаври, магістри та аспіранти у своїх дослідженнях. Оволодівши приладом, студент вже може брати участь у виробничому процесі.

    На майстер-класі також були присутні ведучі викладачі геодезичних дисциплін, безпосередньо декан Тарас Євсюков, а також доценти Олексій Жук, Іван Опенько.

Наталія Мединська,
доцентка кафедри земельного кадастру

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook