В кампусі невпинно тривають роботи для покращення умов проживання майбутнім першокурсникам

17 червня 2021 року
     На сьогоднішній день відбувається активна підготовка гуртожитків до прийняття нової хвилі студентства. Адміністрація студентського містечка з трепетом душі очікують початку нового розділу у книзі, який носить назву «Поселення першого курсу».
 
     Гуртожиток – це другий рідний дім. Кожен студент проводить 80% часу у ньому: спілкуючись з друзями, переглядаючи фільми, займаючись у спортзалі, читаючи книгу в читальному залі. Ректорат та завідувачі гуртожитків намагаються створити якнайкращий та найзручніший простір для перебування здобувачів вищої освіти. З року в рік якість життя мешканців гуртожитку лише підіймається вгору, про це свідчить як аналітика, так і задоволені відгуки студентів, аспірантів та звісно ж наших випускників.
     Покращення санітарно-побутових умов проживання в гуртожитку є не лише вимогою сьогодення, а й викликом для кожного, хто опікується благополуччям студентів на місцях, починаючи з двірника, закінчуючи директором студентського містечка. Усі ці люди плекають лише одну мету – процвітання гуртожитків, місць де формується світогляд та переконання майбутніх фахівців.
 
     Станом на червень 2021 навчального року, до приїзду майбутніх студентів вже готово – 130 відремонтованих кімнат, з покращеним загальним станом, а саме: оновленим ремонтом та меблями. Варто зазначити, що добротні стільці, шафи, табуретки, столи є також і власного виробництва. Наш університетський меблевий та столярний цех гарантує високу якість та надійність, тому про наповнення кімнати меблями наші абітурієнти можуть не хвилюватись. Окрім цього, кухні, місця загального користування, кімнати для відпочинку та спорту з нетерпінням чекають студентів, знаходячись у стані готовності.
     Сьогодні розповімо про гуртожиток №11, який знаходиться за адресою вул. Генерала Родимцева, 7Б. Завідувач гуртожитку Журенко Валентина Іванівна прикладає всі зусилля і активно готується до поселення першокурсників. На даний час вже відремонтовано та облаштовано 14 кімнат для поселення 1 курсу а ще 19 кімнат на стадії ремонту. В кімнатах поклеєні нові шпалери, пофарбовано батареї теплопостачання і підлога, замінено вікна та двері. Проведено генеральне прибирання, укомплектування меблями та м’яким інвентарем.
     Навіть у період відпусток, завідувачі працюють не покладаючи рук, щоб забезпечити для студентів, які вже мешкають і студентів, які будуть поселятись гідні умови для життя.
 
     Сподіваємось, що майбутні студенти належним чином оцінять старання та будуть лише примножувати всі досягнення.
 
 
Мирослава Терлецька, Марта Колич,

фахівці студентського містечка 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook