Інтерв'ю з майбутнім абітурієнтом спеціальності "Інформаційні системи і технології"

10 червня 2021 року

 

   Добрий день, представтеся та розкажіть про себе.

   Мене звати Шмиговатий Валентин Анатолійович.  Мені 26 років. Випускник Вищого професійного училище при Національному Авіаційному Університеті – монтажник та регулювальник радіоелектронної апаратури та приладів. Зараз працюю як Фахівець з інформаційних технологій.

 

   Чому ви вирішили отримати вищу освіту?

   Щоб дійсно стати  професіоналом своєї справи. Самонавчання це добре, але деякі знання можна отримати лише в університеті. До того я зрозумів, що люблю вчитись і пізнавати нове. Я ніколи не думав, що мені буде цього не вистачати.

 

   Як ви дізналися про НУБІП і на яку спеціальність вирішили поступати і чому?

    Я з малого віку любив розбиратися у комп’ютерних системах та всім, що зв’язано з ними. Тому обрати  спеціальність було не дуже важко  – «Інформаційні системи і технології».

    Я дуже довго обирав, у який Вищий Навчальний Заклад піти і обрав саме НУБІП. Я був на Дні відкритих дверей, а також подивився сторінки у соціальних мережах. Мене вразило,  що у НУБІП є все необхідне обладнання, щоб стати спеціалістом з великої літери. До речі,  деякі знайомі казали мені, що не у всіх ВНЗ є таке обладнання, тому я вважаю, що це правильний вибір і коли я почну навчання, я ще не раз у цього переконаюся.

   Що ви очікуєте по закінченню навчання?

   Сподіваюсь отримати знання та навички, які дійсно знадобляться у моїй кар’єрі.

Інтерв'ю проводив доцент кафедри компютерних систем і мереж Максим Місюра.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook