Гуманітарії готуються до Дня народження рідного університету

25 травня 2021 року

Праця - найкращий шлях до того, щоб любити життя
А. Шопенгауер

Готуючись до дня народження, кожен з нас наводить порядок в своїх домівках, щоб зустріти гостей якнайкраще. Гуманітарно-педагогічний факультет, готуючись до святкування 123-ї річниці НУБіП України, також взяв активну участь у заходах з озеленення, прибирання та благоустрою території третього корпусу. Напевно, всі помітили нові яскраві доріжки, гарні новозбудовані альтанки, алею за третім корпусом. На річницю університету в альтанках заплановано проведення низки заходів для студентів, викладачів та всіх  для охочих: засідань Speaking Club, психологічних тренінгів тощо.

До толоки доєдналися науково-педагогічні працівники співробітники кафедр: педагогіки, управління та освітніх технологій, англійської філології, філософії та міжнародної комунікації, психології, журналістики та мовної комунікації.

Усі учасники на чолі з деканом гуманітарно-педагогічного факультету Інною Савицькою працювали дуже добре та злагоджено. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія біля головного корпусу університету. Такі громадські заходи на свіжому повітрі спрямовані на поліпшення екологічного, санітарного та естетичного стану нашого рідного університету та сприяють згуртуванню колективу.

А попереду свято – День Університету!..

Світлана Гейко, Олена Лаута,
доценти кафедри філософії та міжнародної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook