Економічний факультет поглиблює співпрацю з Головним управлінням ДПС у м. Києві

22 травня 2021, 18:58

 

  З метою налагодження співпраці з Державною податковою службою та запровадження дуальної освіти, декан економічного факультету Діброва Анатолій Дмитрович та завідувач кафедри фінансів Давиденко Надія Миколаївна провели 17 травня 2020 року робочу зустріч із заступником начальника Головного управління ДПС у м. Києві Дідком Вадимом Станіславовичем та начальником управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Баглик Жанною Федорівною.

  В процесі зустрічі було обговорено ряд питань пов’язаних із запровадженням дуальної форми освіти на економічному факультеті, що дасть можливість студентам одночасно навчатися та застосовувати отримані знання на практиці під керівництвом досвідчених фахівців податкової служби.
  Як зазначив Вадим Станіславович «дуальна форма освіти дає можливість студентам отримувати безцінний практичний досвід та не турбуватися про майбутнє працевлаштування». Дана форма співпраці є цікавою як для університету так і для податкової, оскільки вони навчають своїх майбутніх співробітників.

   На завершення було узгоджено умови Меморандуму, підписання якого є запорукою тісної співпраці між ДПС та НУБіП України.

 

Зоя Тітенко ,
доцент кафедри фінансів



 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook