На економічному факультеті відбулася нарада з питань організоване проведення очних навчальних занять, літньої екзаменаційної сесії та завершення весняного семестру

18 травня 2021 року
   18 травня на економічному факультеті під головуванням декана, д.е.н., професора Діброви А.Д. відбулася нарада щодо завершення ІІ семестру з навчально-педагогічними працівниками та старостами академічних груп. Декан акцентував увагу на необхідності організованого проведення завершення ІІ семестру навчального року, своєчасній атестації студентів, проведенні державних іспитів та захистів випускних робіт. Також було піднято перед присутніми питання забезпечення організованої реєстрації випускників бакалаврату факультету на єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури.

   Заступник декана, Віталій Нагорний, наголосив, що на факультеті з 11 травня розпочалося та триває вже 2-й тиждень очне навчання (практичні робіти та семінарські заняття) у студентів випускних 4 повного та 2 курсів скороченого терміну навчання. А з 17 травня розпочалося та триватиме до 28 травня очне навчання студентів 2-3 курсів, у тому числі і найближчі дві суботи 22 та 29 травня, а потім студенти складуть літню екзаменаційну сесію.

  Також було наголошено на необхідності організованого проведення літньої екзаменаційної сесії, яка вже триває для студентів 1 курсу бакалаврату та першого року навчання магістратури у дистанційному форматі. Розклади її проведення заздалегідь оприлюднено на офіційній веб-сторінці факультету (https://nubip.edu.ua/node/1600/23).

   На завершення Анатолій Дмитрович поставив перед присутніми конкретні завдання щодо організованого проведення навчальних занять в очному форматі завершення, проведення літньої екзаменаційної сесії, а надалі і запланованих навчальних та виробничих практик у 2 семестрі 2020-2021 навчального року, неухильного дотримання протиепідемічних заходів.
Леся Воляк,
заступник декана факультету

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook