Профорієнтаційний марафон на гуманітарно-педагогічному факультеті триває!

18 травня 2021 року

Довгоочікувана зустріч у форматі онлайн з учнями 10-11-х класів 15 шкіл Радомишльського району Житомирської області відбулася 18 травня 2021 року.

Учасників та гостей заходу привітала  декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, яка детально поінформувала випускників шкіл про переваги навчання та здобуття освіти саме у НУБіП України. Інна Миколаївна наголосила на широкому спектрі можливостей навчання, саморозвитку і дозвілля, які має кожен наш студент.

Завідувачі усіх випускових кафедр гуманітарно-педагогічного факультету коротко презентували свої бакалаврські програми підготовки та ознайомили гостей з умовами вступу, особливостями навчання та перспективами працевлаштування. Абітурієнти почули цікаві факти про програму подвійних дипломів, безкоштовне стажування за кордоном, участь у роботі різних наукових заходів, спортивних гуртків та художніх колективів.

Наприкінці зустрічі декан факультету запросила на навчання в магістратурі і вчителів та керівників закладів освіти, які були присутні на зустрчі. Адже 10 освітніх програм магістратури гуманітарно-педагогічного факультету дозволять обрати саме ту, що допоможе здійснити кар'єрний зліт або розширить функціональні можливості у професійній діяльності.

Дякуємо усім, хто взяв участь у заході! Гуманітарно-педагогічний факультет завжди відкритий до діалогу. Якщо Ви - абітурієнт і у Вас є запитання чи потрібна індивідуальна консультація - ми чекаємо на Ваш телефонний дзвінок, а краще приїздіть до нас і отримаєте детальні відповіді на всі запитання.

До зустрічі влітку у Приймальній комісії НУБіП України!

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook