Відбулося засідання секції «Комп’ютерні Системи І Мережі, Кібербезпека»

13 травня 2021 року

 

13 травня в рамках міжнародної конференції «ГЛОБАЛЬНІ ТА РЕГІОНАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ В СУСПІЛЬСТВІ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННІ 2021» відбулося засідання секції «Комп’ютерні Системи І Мережі, Кібербезпека» . Всього на секцію було подано 11 наукових доповідей. На секції виступило 7 доповідачів. Найбільш цікавими було відзначено доповіді «Оцінювання ефективності заходів щодо забезпечення інформаційної безпеки об'єкта інформатизації» (професор Валерій Лахно), «Модельно-орієнтований підхід до формалізації нефункціональних характеристик систем критичного призначення, зокрема у природокористуванні» (доцент Вадим Шкарупило), «Модульна система визначення та оповіщення про мережеві загрози WEB-вузла» (доцент Андрій Сагун) та доповідь закордонних гостей - Tamara Bardadym на тему «Remarcs On The Transition To Cloud Technologies».

Всі наукові доповіді на секції викликали неабиякий інтерес у слухачів. Майже у всіх доповідях було зазначено, що зараз аграрні науки потребують впровадження сучасних інформаційних систем і технологій, розробок у сфері програмного забезпечення та систем штучного інтелекту, а також забезпечення кібербезпеки інформації.

Заплановано зустрічі в межах конференції, які присвячені розгляду наукових розробок кафедри, а студенти молодших курсів зможуть поспілкуватись на теми наукових викликів сучасної науки і освіти.

 

Дмитро Касаткін

доцент кафедри

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook