Нові можливості для соціально-відповідального інвестування

7 травня 2021 року

   В рамках роботи студентського наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» 5 травня 2021 року викладачем кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України, професором Мариною Дєліні було проведено лекцію-тренінг на тему: «Соціально-відповідальне інвестування: нові можливості для підприємств».

   На заході були присутні студенти магістратури спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» 1-го року навчання. Під час лекції-тренінгу студенти визначили сутність категорії «соціально-відповідальні інвестиції» та різницю з соціальними інвестиціями, дослідили історію та передумови розвитку цього виду інвестування.

   Вивчення тенденцій розвитку соціально-відповідального інвестування у світі, а також у розвинених країнах зокрема, дає можливість визначити їхню гостру актуальність та важливість для повноцінної участі нашої країни на світовій арені. Під час тренінгової частини викладач разом із студентами визначили, які можливості дає цей вид інвестування для вітчизняних підприємців та в яких напрямках це може стимулюватись з боку держави.

   Наприкінці зустрічі студенти подякували за цікаву лекцію-тренінг та виявили бажання дослідження цього напрямку.

Ольга Галиця,
студентка магістратури УІДтаМП 1 р.н.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook