«НУБіП України – успішний вибір молоді»: онлайн-мандрівка гуманітарно-педагогічним факультетом для вступників до магістратури

30 квітня 2021 року
29 квітня 2021 р. в умовах пандемії в онлайн-форматі двері гуманітарно-педагогічного факультету гостинно відчинилися перед бажаючими ознайомитися з правилами вступу та перспективами навчання у магістратурі. На день відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті завітало понад 150 студентів випускових курсів бакалаврату НУБіП України та інших закладів вищої освіти.

Декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька радо вітала учасників онлайн-зустрічі зі вступним слово, підкресливши те, що саме магістратура здатна сформувати універсальний підхід до конкретної професійної діяльності відповідно до індивідуальної траєкторії навчання, отримати поглиблені знання, виробити вміння узагальнити інформацію, прийняти рішення, взяти на себе відповідальність, провести аналіз, здійснити комунікативні функції працівника вищої ланки, мислити раціонально, удосконалити навички у проведенні наукових досліджень тощо.

 

У свою чергу заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету Алла Кравченко ознайомила присутніх із можливостями факультету щодо підготовки вступників магістратури до складання ЄВІ з іноземних мов, оскільки з цього року ЄВІ є обов’язковим для всіх спеціальностей. Вступники були запрошені на інтенсивні заняття з підготовки до складання ЄВІ з іноземних мов, які відбудуться в очному форматі з 10 травня до 22 травня 2021 року на безоплатній основі.

Розмову підтримали завідувачі випускових кафедр Руслан Сопівник, Ірина Сопівник, Сергій Кубіцький, Світлана Амеліна, Марія Личук та Віталій Шмаргун, зосередившись на особливостях змістового наповнення навчальних програм, дослідницьких проектів, практичної підготовки майбутніх магістрантів, огляду оновлених лабораторій навчання, співробітництва з Радою роботодавців, можливостей відвідування закордонних країн під час навчання тощо.

Обговорення важливих для вступників, їх батьків та наставників запитань після презентацій спеціальностей велося у формі обміну чат-меседжів та безпосереднього спілкування і стосувалося, насамперед, умов вступу та форм навчання за чотирма напрямами, актуальними для сьогоденних потреб суспільства.

Прихильники та знавці першого напряму – людиноцентричного відновлення у складний стресовий час – дізналися про можливість розвинути навички соціальної та психологічної допомоги, здійснити відповідні наукові розвідки, обравши на гуманітарно-педагогічному факультеті фах магістра з соціальної роботи, психології або соціально-психологічної реабілітації.

Потенційні абітурієнти магістратури зацікавилися й інформаційними технологіями в освіті – напрямом, який стрімко розвивається та оновлюється в час посиленої уваги до дистанційного навчання в усіх навчальних закладах усіх ступенів освіти.

Не забракло охочих підтвердити свої наукові мовознавчі інтереси, посиливши наявну бакалаврську підготовку, оволодівши програмами філологічного напряму з перекладом включно стосовно першої англійської або першої німецької мов із паралельним удосконаленням наукового спеціалізованого та розмовного мовлення з декількох іноземних мов за підтримки Центру вивчення іноземних мов гуманітарно-педагогічного факультету.

Учасники дня відкритих дверей для вступників до магістратури дізналися і про існування можливості підготовки на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України менеджерів-управлінців, викладачів ЗВО завдяки обранню педагогічно-організаторського напряму в розрізі спеціальностей «Педагогіка вищої школи», «Управління персоналом» та «Управління навчальним закладом».

Цікава та захоплива онлайн-мандрівка Університетом стала чудовою можливістю для вступників до магістратури впевнитися в унікальності НУБіП України й остаточно визначитися з вибором закладу вищої освіти та спеціальності. Учасниками дня відкритих дверей була висловлена подяка організаторам заходу за надані вичерпні відповіді щодо умов вступу до магістратури в 2021 р.

Затребувані професії та нові перспективи – майже у Ваших руках!

Поспішайте за своєю мрією до гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України!

До нових зустрічей!

Катерина Якушко,
доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
Лілія Пилипенко,
асистент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook