Ірина Красюк, студентка 3 курсу спеціальності «Туризм» – призер II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції»

22 квітня 2021 року

 

 

     У Полтавській державній аграрній академії 21 квітня 2021 року відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції», на якому було представлено 118 студентських наукових робіт від 192 авторів із 47 закладів вищої освіти.

     Національний університет біоресурсів і природокористування України представляла Ірина Красюк, студентка 3 курсу, 1 групи спеціальності «Туризм» з темою «Підтримання конкурентоспроможності туристичної галузі інноваційними технологіями в період пандемії» (науковий керівник – доцент кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму Ірина Кудінова). Представляючи результати своїх наукових пошуків на підсумковій відеоконференції, Ірина Красюк проявила високий науковий рівень, обґрунтовано відповідала на запитання членів галузевої конкурсної комісії, яких було чимало, оскільки тема роботи актуальна і викликала жваву дискусію.

     За результатами доповіді і відповідей на запитання членів комісії, наукова робота Ірини Красюк у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт була відзначена дипломом III ступеня, а науковий керівник Ірина Кудінова - подякою за високий професіоналізм при підготовці наукової роботи переможця. Ірина Красюк поділилася своїми враженнями: “Мені було дуже цікаво проводити дослідження, писати наукову роботу, брати участь у конкурсі, а також послухати інших спікерів та побачити результати їх дослідження. Написання роботи, розробка презентації, виступ, запитання, емоції, хвилювання, але як результат – перемога! Я вдячна науковому керівнику Ірині Кудіновій за настанови і підтримку”.

     Свою наукову роботу Ірина Красюк виконувала у рамках діяльності студентського наукового гуртка кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу «Агротурист» (керівник – доцент кафедри Ірина Кудінова).

Щиро вітаємо переможницю і наукового керівника та зичимо їм подальших успіхів!

Вікторія Самсонова,
доцент кафедри туристичного
та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook