Богдан Блаженко із Сумщини обирає факультет конструювання та дизайну

20 квітня 2021 року
     Напередодні підведення підсумків І етапу Олімпіади в НУБіП України 2021 року ми поспілкувались з Богданом Блаженком із міста Кролевця Сумської області. Богдан після закінчення Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу планує здобути вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті конструювання та дизайну за спеціальністю «Галузеве машинобудування».

  • Розкажіть, будь ласка, про себе.

     — Я народився і нині проживаю в м. Кролевець на Сумщині, навчаюсь на 4 курсі Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ.

  • Звідки Ви дізнались про НУБіП України та факультет конструювання та дизайну?

     — Про НУБіП України я дізнався від випускників коледжу попередніх років. Я приймав участь у днях відкритих дверей багатьох університетів, але мені найбільше сподобався НУБіП України. Основними перевагами є розвиток матеріально-технічної бази, багато сучасних лабораторій на інженерних факультетахта уважні та висококваліфіковані співробітники. Також мене зацікавила можливість покращити та перевірити свої знання з математики – я учасник Олімпіади в НУБіП України, успішно пройшов перший етап.

  • Чому саме спеціальність «Галузеве машинобудування»? Що спонукало Вас обрати саме цю професію?

     — Своє подальше навчання я планую продовжити на факультеті конструювання та дизайну за спеціальністю «Галузеве машинобудування». Мій вибір співпадає з моїм навчанням в коледжі – незабаром я отримаю диплом молодшого спеціаліста в сфері автотранспорту.

  • Розкажіть про Ваші захоплення.

     — Ще з дитинства я захоплююсь авто- та мотоспортом, в 12 років мені подарували мопед «Альфа» в неробочому стані, який я власноруч відремонтував. Потім ще було ще кілька мотоциклів, але й було велике бажання придбати новий кросовий мотоцикл. Через 4 роки моя мрія здійснилася. В останні роки ми з товаришами у вільний час подорожуємо, відвідали багато історичних місць Сумської та Чернігівської областей.

  • Які Ваші плани на майбутнє, що Ви очікуєте від навчання в НУБіП України?

     — У майбутньому прагну здійснити свою мрію і стати студентом НУБіП України, а потім – фахівцем з технічного сервісу автомобілів. Тож, планую продовжити навчання в магістратурі за освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва».
     Від навчання в НУБіП України очікую отримати ґрунтовні теоретичні знання та практичні навички, які дадуть можливість самореалізуватися. Планую пройти практичне навчання на одному з машинобудівних заводів за кордоном.

Ось такий він – Богдан Блаженко.
Тож побажаємо йому успіхів!!!

Розмову провів Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook