17 квітня 2021 року відбувся День відкритих дверей кафедри педагогіки гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України!

18 квітня 2021, 19:02

Зустріч із абітурієнтами розпочав ректор університету, академік, Ніколаєнко Станіслав Миколайович, який розповів про буття існування університету з понад 100 літньою історією, видатних науковців та випускників вузу, які у своїй галузі реалізувалися як фіхівці не тількі в нашій країні, але і за її межами.

Після зустрічі з ректором, абітурієнти слухали доповідь в.о. декана гуманітарно-педагогічного факультету Інну Миколаївну Савицьку, яка докладно розповіла про специфіку існування гуманітарно-педагогічного факультету. Гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України має свою історію та атрибутику (гімн, прапор), це один із найбільших структурно-функціональних одиниць факультету, де навчається понад 1600 студентів за 17 освітніми програмами. Освітні послуги надають 233 науково-педагогічних працівників, із яких понад 75% мають науковий ступінь та вчене звання, функціонують 13 кафедр, із яких 9 випускових та 4 загальноуніверситетські. На факультеті вдало функціонують школи практичної психології, юний філолог, юний журналіст, студенти мають можливість навчатись у сучасних та обладнаних лабораторіях, вивчати та вдосконалювати іноземні мови: на кожній спеціальності є англомовні групи. Перевагою навчання також є можливість навчатися та проживати поруч із університетом: іногородні студенти першого курсу на 100% забезпечуються місцем у гуртожитку.

Після зустрічі із в.о. декану гуманітарно-педагогічного факультету відбувся День відкритих дверей кафедри педагогіки, яку очолював завідувач кафедри професор Руслан Васильович Сопівник.

До кафедрального дня відкритих дверей завітало понад 50 зацікавлених у навчанні абітурієнтів. На цій зустрічі вони мали змогу отримати більш детальну інформацію щодо умов вступу на спеціальності кафедри, зокрема: професійна освіта, педагогіка вищої школи та інформаційно-комунікаційні технології в освіті. Абітурієнти мали змогу отримати вичерпну інформацію щодо переваг навчання за освітньо-професійними програмами кафедри, зокрема:

  • можливість отримати повний цикл підготовки кадрів від бакалаврату до PhD;
  • можливості широкого працевлаштування;
  • наявність для бажаючих отримати військову підготовку;
  • можливість отримати подвійний диплом навчаючись паралельно у закордонних закладах вищої освіти.

Заступник секретаря приймальної комісії НУБіП України, к. пед. наук, доцент Гончарук Оксана Миколаївна, розповіла абітурієнтам про терміни вступної кампанії та необхідні документи та сертифікати ЗНО для вступу. Абітурієнти мали можливість у чаті поставити свої хвилюючі питання та отримати на них відповідь.

Не зважаючи на переваги навчання та його високу якість, про навчання і досуг студентів нашої кафедри не можуть розповісти краще ніхто, ніж самі студенти-вчорашні абітурієнти. Студентка спеціальності «Професійна освіта», Череп’яна Вікторія, переможниця Всеукраїнських студентських наукових робіт, поділилася своїм досвідом вступу до вузу, критеріями та пріоритетами при його обранні. Розповіла про можливості, які отримують наші студенти навчаючись на кафедрі педагогіки.

Олександр Дадикін, в свою чергу, як студент магістратури, спеціальності «Педагогіка вищої школи» ознайомив абітурієнтів із можливістю дуальної освіти (навчатись працюючи) та її перевагами.

Анжеліка Закарян, студентка «Професійної освіти», поділилась своїм досвідом навчання одночасно в Україні та у Приморській академії м. Слупськ (Польша) за системою подвійний диплом.

 

Також, абітурієнтам були представлені широкі можливості працевлаштування. Кафедра педагогіки активно веде співпрацю із передовими компаніями і роботодавцями України, внаслідок чого активно існує створена Рада роботодавців «Клуб аграрного та освітнього консалтингу» та велика кількість наших випускників, які вже сьогодні очолюють керівні посади у міністерствах, аграрних виробництвах та своїми фаховими заслугами щоденно підтверджують високі рейтинги свого закладу освіти!

Кафедра педагогіки запрошує на навчання!

Надія Діра,
асистент кафедри педагогіки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook