Іщенко Надія – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з географії

19 квітня 2021 року
     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» 16 квітня 2021 р. на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з географії.

     Всього галузева конкурсна комісія конкурсу розглянула 60 студентських наукових робіт з 26 закладів вищої освіти. За результатами рецензування, до фінального етапу, було відібрано 17 кращих студентських наукових робіт. Їхній захист відбувся у форматі підсумкової науково-практичної конференції.
     Участь у науковому конкурсі брали студенти факультету землевпорядкування НУБіП України – Надія Іщенко (ІІІ курс), яка під керівництвом доцента кафедри геодезії та картографії Олександр Шевченко підготувала наукову роботу, присвячену інженерно-географічному дослідженню для потреб зняття та перенесення родючого шару ґрунту, а також Анна Кононюк (магістр І року навчання), яка під керівництвом доцента кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Антоніни Москаленко виконала дослідження, пов’язане із застосуванням геоінформаційного картографування для забезпечення охорони земель.

     З приємністю відзначимо, що за результатами підсумкової науково-практичної конференції наукова робота Надії Іщенко отримала високу оцінку і була відзначена дипломом III ступеня, а науковий керівник Олександр Шевченко відзначений Подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.
     Тож вітаємо студентку і керівника з цим успіхом і побажаємо їм нових здобутків і перемог!

Іван Ковальчук,
завідувач кафедри геодезії та картографії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook