Вікторія Колодяжна – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Банківська справа»

13 квітня 2021, 21:39

 

 

Оголошено результати щорічного ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Банківська справа». Конкурс проводився згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р. № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна на базі Навчально-наукового інституту «Каразінський банківський інститут».

  

     Всього на конкурс було надіслано 57 студентських наукових робіт 67 авторів з 36 вищих навчальних закладів України. За підсумками експертного академічного рецензування до фінального етапу конкурсу галузевою конкурсною комісією було відібрано 16 кращих студентських наукових робіт, захист яких відбувся у форматі підсумкової науково-практичної конференції.

     На конкурсі студентських наукових робіт студентка магістратури 1 року навчання економічного факультету, кафедри фінансів Колодяжна Вікторія Олександрівна представила Національний університет біоресурсів і природокористування України з роботою на тему: «Фінансова безпека банківської системи України в умовах економічної нестабільності» під керівництвом д.е.н., професора Давиденко Надії Миколаївни.
     Наукову роботу Вікторія Колодяжна виконувала у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Клуб фінансового аналітика». Вікторія неодноразово приймала участь у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях, доповідаючи з даною тематикою, має опубліковані 2 фахові статті, підготувала статтю до іноземного видання, опубліковані тези доповідей та бере активну участь у наукових дослідженнях кафедри фінансів.

 

     За результатами підсумкової науково-практичної конференції наукова робота Вікторії Колодяжної була відзначена дипломом III ступеня, а науковий керівник Надія Давиденко відзначена Подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.

Інна Долженко,
доцент кафедри фінансів

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook