Засідання Ради аспірантів НУБіП України від 13.04.2021 р.

13 квітня 2021 року
 
 
 
13 травня 2021 р. відбулося чергове засідання Ради аспірантів НУБіП України.
Порядок денний передбачав розгляд ключових питань щодо організації діяльності Ради аспірантів НУБіП: склад Ради, інформаційну політику Ради, підготовку до акредитації освітньо-наукових програм.
Чи не найважливішим питанням засідання стало питання обрання заступника голови Ради, секретаря та голови профбюро.
Так, одноголосним рішенням членів Ради аспірантів було обрано заступника голови – Гончара Віталія – аспіранта НДІ здоров’я тварин.
Михайло Матвєєв – аспірант факультету тваринництва та водних біоресурсів – якнайкраще зарекомендував себе на посаді секретаря Ради аспірантів минулого скликання. Ці заслуги не лишилися непоміченими – одноголосним рішенням Михайла обрано секретарем на другий термін.
Олександр Фарисей – аспірант НДІ лісівництва та декоративного садівництва – за результатами засідання обійматиме посаду голови профбюро аспірантів.
Аспірантами було розглянуто ряд питань, присвячених акредитації освітньо-наукових програм: підготовка, взаємодія з гарантами, орієнтовний графік завантаження відомостей про самооцінювання освітньо-наукових програм та ін.
Не залишилася поза увагою інформаційна політика Ради аспірантів. Так, Сергій Михнюк – голова Ради – наголосив на регулярному оновленні блоку новин Ради на сторінці сайту університету та офіційній сторінці Ради у Facebook.
Окрім питань, винесених у порядок денний, аспіранти поспілкувалися щодо обрання старост у аспірантському гуртожитку, зустрічі з органами студентського самоврядування університету (студентською організацією НУБіП – СОН) з метою налагодження співпраці. Також Юлією Олійник – аспіранткою ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження – було піднято питання благодійності, яке знайшло відгук в усіх учасників засідання.
В цілому засідання Ради аспірантів НУБіП пройшло продуктивно, динамічно та на позитивних нотах.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook