Психологічні тренінги - для випускників столичних шкіл

10 квітня 2021 року
     Щаслива людина, яка з дитинства мріє про свою майбутню професію. Їй не потрібні поради батьків, нудно слухати підказки чи поради старших, друзів, знайомих. Такий юнак або дівчина чітко розуміє свої здібності, усвідомлює власні схильності, знає, яку спеціальність буде опановувати.

     Однак часто трапляється так, що випускник почуває себе розгубленим, стоячи на порозі дорослого життя. Він усе ще шукає, де саме закопаний його талант, йому бракує знань про мінливий багатогранний соціальний світ. Може виникати й інша ситуація: коли старшокласнику хочеться бути скрізь, усі професії видаються цікавими, він уже досяг певних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві. То як же бути?
     Звичайно, звернутися до психолога. Саме так і вчинили випускники 186 школи міста Києва. На онлайн-зустріч вони запросили доцента кафедри психології Л.М. Омельченко

     Передусім випускники здійснили самооцінювання власних професійних схильностей за стандартизованими методиками. Гостя розповіла їм про те, як важливо обрати професію, до якої лежить душа, щоб уникнути внутрішньоособистісних конфліктів такриз професійного розвитку. Порадила звернути увагу на ту царину, яка викликає зацікавлення.
    Відтак розповіла про професійну підготовку, яку здійснює кафедра психології: ознайомила випускників з освітньою програмою «Психологія», методичним забезпеченням, яке пропонують студентам викладачі, базами навчальних та виробничих практик, розказала про науково-педагогічних працівників кафедри психології, повідомила про те, які переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті

     А потім дала відповіді на запитання, що поставили випускники. Їх цікавило все: можливість працевлаштування чи створення власного бізнесу, наявність магістратури, переваги подвійного диплому, навчання іноземною мовою, складність навчального матеріалу, як організований навчальний процес під час пандемії. Зустріч закінчилася взаємними подяками: господарям за запрошення, відвідувачці за проведений захід.

Кафедра психології з приємністю запрошує на навчання цьогорічних випускників! Бажає їм успішно скласти випробування ЗНО!!!
Центр соціально-психологічної служби кафедри психології запрошує абітурієнтів долучитися до заходів профорієнтації.

Омельченко Л.М.,
доцент кафедри психології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook